Arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni patchde artık blue alıp rede gidersek büyüğü aldığımızda level alamıyoruz. Bunu önlemek için aklıma bir yöntem geldi. Alt taraftan başlarsak top tarafında olacak blue. Blue kestikten sonra alt taraftaki kurtların 2 küçüğünü kesip rede gidersek redi aldığımızda 3 level olacağız. Denedim işe yarıyor. Yi gibi aoe damage vurabilen şampiyonlar sayesinde hızlı bir şekilde küçük kurtları kesebiliriz. Mantıklı değil mi ?
Seni tübitaka alalım kanka turkiye icinde atomu parçala.
Harcaniyon yemin ederim
quote:
Orijinalden alıntı: CastellonA
Harcaniyon yemin ederim
+1 çıktım
Yada direk redi alip yaninda ki bir kucugu daha alip 3 lvl olsak daha iyi olmaz mi?
quote:
Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
sen higgs bozonu ararken ziggs bozonu bulmuşsun
Beyin gocu yap qnq
quote:
Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
gençliğin kafa zehir gibi çalışıyor, maaşallah
quote:
Orijinalden alıntı: Promito
Alıntıları Göster
Ben de nasus udyr nunu gibi champler icin utility'den exp bonus'a vermeyi düşünüyordum.
Neyin kafası ya bu. Düzgünce açıklayacaktım adama da olmaz yani böyle, oyunu sil başka bi şey oyna sen. Yada nasa'ya başvur uzayda işe başla yarın zehir gibi kafa mübarek
quote:
Orijinalden alıntı: Zilean
Ben de nasus udyr nunu gibi champler icin utility'den exp bonus'a vermeyi düşünüyordum.
Phoenix udyr zaten 0-9-21 oynanır.
quote:
Orijinalden alıntı: Promito
Alıntıları Göster
pro tavsiye için teşekkürler
Senin yerin burası değil qnq.NASA'da olman gerekiyordu senin
quote:
Orijinalden alıntı: Oe6
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Buffların küçüklerini neden kesmezsiniz ? Şaka gibisiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: kinqcastle
Arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni patchde artık blue alıp rede gidersek büyüğü aldığımızda level alamıyoruz. Bunu önlemek için aklıma bir yöntem geldi. Alt taraftan başlarsak top tarafında olacak blue. Blue kestikten sonra alt taraftaki kurtların 2 küçüğünü kesip rede gidersek redi aldığımızda 3 level olacağız. Denedim işe yarıyor. Yi gibi aoe damage vurabilen şampiyonlar sayesinde hızlı bir şekilde küçük kurtları kesebiliriz. Mantıklı değil mi ?
Ocağa alındın yavru kurt.
quote:
Orijinalden alıntı: Stay With Me
Buffların küçüklerini neden kesmezsiniz ? Şaka gibisiniz.
Hocam sen yanlış anladın adamınkini kesmiyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: -Kratos-
Senin yerin burası değil qnq.NASA'da olman gerekiyordu senin
İleride büyük adam olur bu.
Not: Red'in yanındaki küçüklerden birini alabilirsin Einstein.
quote:
quote:
phoenix udyr 0-21-9 oynanır.
tabi sizin genelde +22 ad , +35 ap rune ünüz olduğu için movement speed açığınızı 21 utility ile kapatmaya çalışıyorsunuz galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: CastellonA
Harcaniyon yemin ederim
Hak vermedi değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: Watchmaan
quote:
quote:
phoenix udyr 0-21-9 oynanır.
tabi sizin genelde +22 ad , +35 ap rune ünüz olduğu için movement speed açığınızı 21 utility ile kapatmaya çalışıyorsunuz galiba.
Dostum udyr main karakterim, udyr gank atmak için olabildiğince ms ihtiyacı vardır; rune, masteries herşeyi ms odaklı yapman gank kapasitesini inanılmaz artırır.