Şimdi Ara

Yeni patchden sonra ekran kafayı yedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün aksam yeni patch güncellemesini yaptım. Oyuna giriyim dedim karşılaştığım manzara içler acısı. Oyun disco topuna dönmüş durumda :) ne yapmam gerek ?Yeni patchden sonra ekran kafayı yedi

• Aynı durum olmasa da görüntü yüklemelerde gözle görülen bir hantallık oluştu bende de. Yeni oyunun gelmesi ile önbelleklenen verilerin silinmesi, DirectX 12 desteğinin gelmesi vs. gibi durumlardan dolayı olabilir. Ayrıca sürücülerinizin güncelliğini kontrol etmenizi öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sistemime tavsiye edilen ayarlar 9 olmuş.İnsaf be kardeşim. 6-8 fps ile oyna diyor yani.Öyle bir saçmalamışlar ki evlere şenlik.

Ne yaptıysam olmadı.Bende oyuna bir süre girmemeye karar verdim.

Mutlaka bir çözüm bulacaklardır.Ekran kartı için auto detect nedir ? Bilgisayar kilitleniyor.

Böyle dangalakça şeyler ile uğraşıp para harcamak yerine bu tür menüleri kolaylaştırıcı çalışma yapsalar daha iyi olurdu.

Ekran kartı driver i hikaye.Olmuyor olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 20 Temmuz 2018; 16:13:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CAFE96FA5

Benim sistemime tavsiye edilen ayarlar 9 olmuş.İnsaf be kardeşim. 6-8 fps ile oyna diyor yani.Öyle bir saçmalamışlar ki evlere şenlik.

Ne yaptıysam olmadı.Bende oyuna bir süre girmemeye karar verdim.

Mutlaka bir çözüm bulacaklardır.Ekran kartı için auto detect nedir ? Bilgisayar kilitleniyor.

Böyle dangalakça şeyler ile uğraşıp para harcamak yerine bu tür menüleri kolaylaştırıcı çalışma yapsalar daha iyi olurdu.

Ekran kartı driver i hikaye.Olmuyor olmuyor.
    Bende 2 tane farklı sıkıntı oldu oyuna girmedi hata verdi,ilk sorunun çözümünü diğer konuda yazdım bu ise bugün oldu çözümü şunu yaparak çözdüm.

1.Sorun

quote:

• Windows 10 Game DVR:

To disable the FSO, simply follow these steps:

1. Go to the game folder for the game you're having problems with
    2. Find the game's application/.exe file. Right click the file and choose "Properties."
    3. In the Properties menu, click the "Compatibility" tab
    4. Click "Disable Fullscreen Optimizations"
    5. Click Apply
    6. Repeat this for any application/.exe files for the game having problems.

https://eu.battle.net/forums/en/wow/topic/17617203534

2.Sorun
    quote:

Could you try the following for me please:

Go into %ProgramData% once more, and go into the Battle.net folder. Inside is a folder named Agent , only delete that folder. Now go into the World of Warcraft installation folder and run the World of Warcraft Launcher.exe. This will re-install the latest version of Agent, and might just clear this up for you.

https://eu.battle.net/forums/en/wow/topic/17620502387

Bu arada AMD RX 470 Win 10 64bit güncel sürücüler var Oyun ayarlarında Dx12 seçili,Şunu da belirteyim hala bir hata mesajı veriyor girerken "Ok" diyorum yinede oyuna giriyor.

İki çözümüde Resmi wow eu forumunda Technical problems'den buldum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 20 Temmuz 2018; 18:44:53 >

• mczaga kullanıcısına yanıt
    Agent klasörünü silince oyunu tekrar yükletiyor.52 gb :( Normalde oyunun klasörünü seçip battle.net in tanıması gerekiyor ama tanımıyor.

Bende başka bir forumda okudum bunları.Yaptım ama olmadı.

AMD güncel sürücü yüklü yine olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 20 Temmuz 2018; 20:41:20 >
  • quote:

Agent klasörünü silince oyunu tekrar yükletiyor.52 gb :( Normalde oyunun klasörünü seçip battle.net in tanıması gerekiyor ama tanımıyor.

Bende başka bir forumda okudum bunları.Yaptım ama olmadı.

AMD güncel sürücü yüklü yine olmuyor.
    Abi bak Agent'da öyle yapmadı diğer oyunda Hearthstone da yaptı ben oyunun klasörüne gidip Exe ye tıkladım Battle net de Play tuşu geldi install yerine.

Şu anda bir 100mb yama geldi belki çözülmüştür senin sorunun.
    Sana yalansız yazıyorum.İster inan ister inanma.Tam 13 saat oldu.Bu gün tam 3 ncü kez indiriyorum.160 gb ye yakın kotam gitti.

AMD öyle bir durumda ki Radeon Ayarları bile açılmaz oldu.

Nvidia da bu tür büyük sorunlar olduğuna inanmıyorum.

Ben sorunun AMD nin bir türlü tutturamadığı driver güncellemelerin den kaynaklandığını düşünüyorum.Bunu nereden çıkardım diye sorarsan da diğer oyunları da açamaz oldum.

Bu lanet olası AMD ekran kartına nereden bulaştım.Aç gözlülük yaptım belamı buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 21 Temmuz 2018; 0:53:3 >
  • quote:

Sana yalansız yazıyorum.İster inan ister inanma.Tam 13 saat oldu.Bu gün tam 3 ncü kez indiriyorum.160 gb ye yakın kotam gitti.

AMD öyle bir durumda ki Radeon Ayarları bile açılmaz oldu.

Nvidia da bu tür büyük sorunlar olduğuna inanmıyorum.

Ben sorunun AMD nin bir türlü tutturamadığı driver güncellemelerin den kaynaklandığını düşünüyorum.Bunu nereden çıkardım diye sorarsan da diğer oyunları da açamaz oldum.

Bu lanet olası AMD ekran kartına nereden bulaştım.Aç gözlülük yaptım belamı buldum.
    Haydaaaa hmmmm bişi dicem bu AMD Driver kaçtı bu sorunu çıkartan?

Şu anda Optional bir sürücü var fakat Optional bir sürücü olduğu için kurmadım ve Oyun'a girerken oyun bana " senin pc yeterli değil gibi bir yazı ile uyarıyor beni " birde sürücüler iyi değil yazısı geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 21 Temmuz 2018; 13:30:47 >

Abi senin dedigin optional yuklu.Sebebi ise digerlerinde game app acilmiyor.Guncel driver yukleyin diye uyari veriyor.

Ben 17.5.1 e kadar indirdim.Denemek icin.Sonuc yine ayni.

Abi su anda İstanbul Besiktas ta kafedeyim .Nvidia Evga 750 ti var kasalarda sorunsuz oynatiyor.Kafe sahibi 20 kasada Amd oldugunu soyledi onlarda da ayni sorun var.Amd kilitliyor dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Abi senin dedigin optional yuklu.Sebebi ise digerlerinde game app acilmiyor.Guncel driver yukleyin diye uyari veriyor.

Ben 17.5.1 e kadar indirdim.Denemek icin.Sonuc yine ayni.

Abi su anda İstanbul Besiktas ta kafedeyim .Nvidia Evga 750 ti var kasalarda sorunsuz oynatiyor.Kafe sahibi 20 kasada Amd oldugunu soyledi onlarda da ayni sorun var.Amd kilitliyor dedi.
    Tamamen sallıyorum,Senin ilk başta sorunun GPU Driver değildi sen o Optional versiyonu indirdin sonra diğer sorunların yanında birde GPU sorunun oldu.Neden bunu salladım çünkü aynı sorunları bende yaşadım fakat tek fark ile ben o Optional'ı kurmadım sadece yukarıda yazdığım 1.'yi yaptım bunu yaptıktan sonra hem oyuna girerken bir uyarı verdi "Ok" dedim girdim oyuna ve tekrar oyuna giriş login ekranında bir ünlem işareti ile 2. uyarıyı veriyordu fakat ben bu şekilde oynadım

sonra 2.hata geldi oyuna giremedim yukarıda yazdığım "Agent" olayını yaptım yine şimdi yazdığım 2 hatayı verdi fakat yine oyuna normal şekilde giriyorum Dx12 seçili oyun içindeki ayarlardan.

2.hata sonrası yaptıktan sonra Blizzard 100 küsür fazlası bir yama yaptı dün mü ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 25 Temmuz 2018; 12:25:51 >

• blizzard , ekran kartlarını güncelleyin demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

blizzard , ekran kartlarını güncelleyin demişti.
    Güncelleyin dedi fakat kalkıpta Optional bir nevi BETA sürecinde olan ne gibi sorun çıkacağı belli olmayan bir sürücüyü kurmak bana mantıklı gelmedi.

Bu arada bir "Hotfix" daha gelmiş bugün.
    Abi sen macro da GS mi kullanıyorsun ?
  • Macro arada sırada kullandıklarım var şu anda 1 tane bile add-on yok
  • Ne yaptıysam geçmedi sanırım benim laptop tam anlamıyla çöp oldu bu patchden sonra başka bahara kaldı artık :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.