Şimdi Ara

Yeni Pc Alacağım veya Toplayacağım. Önerilerinizi Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni pc almayı düşünüyorum ve sizin o değerli görüşlerinizi almak istedim.

Alacağım pc genellik oyun üstüne kurulu olacak yani piyasadaki tüm oyunları çalıştıracak kapasitede, oyunları çalıştırıp kasmayacak bir bilgisayar.

Bütcem ise en fazla (1.200 TL) ( 1.200 TL İÇİNDE KASA İLE MONİTÖR OLARAK ALACAĞIM )

Herkezin görüşleriniz bekliyorum şimdiden saolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanBeyogLu -- 15 Ocak 2010; 10:19:13 >

• Bin TL sadece kasamı olacak monitör dahilmi ? Monitör dahil degilse evinizdeki monitör ne ?
  • Sadece kasa olarak düşünmüştüm. monitörüm o kadar iyi değil eski birşey PHILIPS 107-E4 .. Ama iyi bir pc için monitör gerekliyse bir monitörde alabilirim.
  • GIGABYTE MA785GM-US2H - 150TL.
    AMD Athlon II X4 620 AM3 2.6 GHz - 185TL
    Kingston 2x2gb 800Mhz cl6 - 180TL
    SAMSUNG 320 GB HDD SATA II 16 MB - 80TL
    HIS 1GB ATI HD5750 (128Bit) GDDR5 - 250TL
    THERMALTAKE WingsRS 200 Piano Black MidTower 500W - 150TL
    Lg W2243S-PF 21.5" LCD Monitör Piyano Siyah - 275TL

Toplam : 1270TL.

Monitör dahil 1275TL.
    Monitör Hariç 995TL.

• Anladım çok teşekkür ederim zahmet edip yazmışsın, Herkezin fikrini alıp değerlendiricem buradan bir bilgisayar çıkarıcaz artık.

Bu arada fazla yorum yapamıyorum o kadar fazla anlamıyorum bu işlerden anlıyorumda o kadar fazla değil yani o yüzden tam yorum yapamıyorum kusura bakma :) .. Ama 1-2 arkadaşım var bu işlerden anlayan onlara soracağım ve değerlendireceğim tekrar saol yorumların için.
  • Arkadaşlar cvplarınızı bekliyorum başka önerisi olan yokmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.