Bildirim
Yeni Pc Tavsiyesi Hakkında düşünceleriniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
işlemciyi 955 yapın -
Eğer ileride 2 tane ekran kartı kullanmayacaksanız 890 yongalı bir anakarta o kadar bütçe ayırmayın.
170TL civarına 880G chipsetli bir anakart alıp @Mckhan'nın dediği gibi işlemciyi Phenom II 955 yapın.
Anakartların uyumluluk listesinde ki RAM leri almaya kalkarsak işimizi iş. Benim imzamda ki RAM anakartın RAM uyum listesinde görünmüyor. Ama sorunsuz çalışıyor.
Seçtiğiniz RAM ler sorun çıkarmayacaktır. Ancak yinede bütçenizi arttırıp "Gskill Ripjaws 1600 CL7" almanızı tavsiye ederim...
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CueMaker -- 29 Aralık 2010; 0:06:23 > -
Şu an elimde işlemcim ve Harddisk mevcut. Yani bunları yaklaşık 1 ay önce almıştım. Aslında başkalarından da duymuştum. Anakarta çok para ayırmanın doğru olmacayağını söylemişlerdi. Bunun yerine ekran kartını daha iyi al diyenler oluyordu. Ama şimdi ekran kartı alacak durumum olmadığı için birazda parça parça toparlıyorum pc'yi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X