Şimdi Ara

Yeni PC Topladım Açılmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar vatanbilgisayardan parça alarak kendime pc topladım tüm parçaları yerine taktım bütün montajları yaptım ancak pc açılmıyor yani açma tuşuna bastığımda fanlar bir kere dönüp kapanıyor
    sistemi aşağıya yazıyorum acaba uyumsuz parçalarmı var bağlantılarda bi yanlışlıkmı var bi eksiklikmi var çözemedim yardımcı olursanız sevinirim..

MSI Z77MA-G45 ANAKART
    INTEL Core İ5 3570 Soket 1155 3.4 GHz 6Mb Cache 22nm İşlemci
    CORSAIR CARBIDE 500R MidT ATX KASA
    ASUS GTX 560 SE DirectCU GDDR5 1,5 GB 192 Bit Nvidia GeForce Dx11 Ekran Kartı
    KINGSTON 2.5" 120 GB v+200 Serisi Sata 3.0 SSD

• Aynısı bende de olmuştu kardeşim 8 pinlik bir CPU güç girişi olması lazım anakartında klavuzdan bak ona onun güç kablosunu tak.

Olmasada bütün güç kablolarını iyice gözden geçir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesys -- 2 Aralık 2012; 1:28:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 pinlik cpu güç çıkışı psu da var ama anakartta öyle bi giriş yok ne yapmam gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkincandan

8 pinlik cpu güç çıkışı psu da var ama anakartta öyle bi giriş yok ne yapmam gerekir

Yeni PC Topladım Açılmıyor!

Hocam resimde işaretlediğim yerdeki yere 8 pinlik kablonun sadece 4 pinini takıcaksın

Sorunun çözülmüş olacaktır. Yeni kasan Hayırlı olsun bu arada

• ProsTRiKe çok sağol hocam 2 gündür bununla uğraşıyordum meğer kolay bişeymiş :)
    Bir sorum daha olacak ekran kartımda 2 adet PCI-E girişi var ikisinide takmalımıyım?
  • quote:

ProsTRiKe çok sağol hocam 2 gündür bununla uğraşıyordum meğer kolay bişeymiş :)
    Bir sorum daha olacak ekran kartımda 2 adet PCI-E girişi var ikisinide takmalımıyım?

Evet hocam iksinide takmalısnız. yoksa çalışmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsTRiKe -- 2 Aralık 2012; 2:33:35 >
  • yok onu demek istemedim psu dan gelen PCI-E kabloları var ekran kartının üzerindede 2 tane giriş var o kabloları ekran kartına takmalımıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yok onu demek istemedim psu dan gelen PCI-E kabloları var ekran kartının üzerindede 2 tane giriş var o kabloları ekran kartına takmalımıyım?

Evet hocam ilk başta anakartda pcı girişlerini sanmıştım ama sonradan düzeltdim :) tekrar ediyim İkisinide takmalısınız. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.