Şimdi Ara

Yeni PC Topladım Kasa Çalışıyor Görüntü Yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakartım: http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-880gm-ud2h_13/specs/

ram: KINGSTON 4GB (2*2GB) KIT HYPERX GENESIS DDR3 1600MHZ CL9 XMP RAM
    KHX1600C9D3K2/4GX

işlemci:AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2GHz 8MB Cache 45nm İşlemci 938 pin
    ekran kartı yok onboard

kasanın power tusuna bastığımda kasa calısıyor görüntüde en ufak bi oynama yok görüntü gelmiyor. sistemi yeni topladım böyle bişe geldi başıma remlerden olabilir diye düşünüyorum remlerin bir tanesini diğer slota taktığımda bazen açılıyor fakat kapattığım zaman aynı sorun devam ediyor ekranda görüntü olmuyor. ayrıca anakartta turbo3d yazan yer ve remlerde ısınma çok oluyor. ne yaptıysam olmadı her yöntemi denedim 1 remle calıstırmayı fakat 1 kere acılıyor kapattığım zaman gene aynı sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasdas -- 4 Haziran 2011; 8:26:22 >

• yardım edecek kmse yokmu
  • ramlerde arıza olabilir. iki ram varsa bunları tek tek deneyin . biriyle çalışmazsa diğerini deneyin . bulabilirseniz başka ram ile deneme yapın . gene açılmazsa anakartınızda arıza olma ihtimali yüksek .
  • Dostum yapıcagın şey şu.Ramleri Cıkart,HDD'den IDE veya Sata kablosunu cek.5 Dakika sonra,Ramleri tekrar tak Power Tuşunu bas.IDE veya Satayı takma.5 sn ye sonra tekrar powere basarak kapat.HDD'nin IDE veya Sata kablosunu tak.Ardından (ekran kartı)VGA kablosunu cıkart tak.Power tuşuna bas.Bilgisayarı Power tuşuyla 1-2 gün kesinlikle kapatma fişi gene asla cekme.Başlat-Bilgisayarı kapattan kapat veya resetle o zaman acılır.Power tuşuyla kapatırsan acılmaz tekrar aynı sorun dogar.Bunun sebebi cok uzun acıklamak isterdim ama, bunları yaparsan düzelir diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurturk102 -- 4 Haziran 2011; 19:13:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.