Şimdi Ara

yeni pc topladım normal mi bi bakarmısnız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. yeni pc aldım. cpu z den buraya screen leri koyuyorum. yanlış bişey var mı ve varsa nasıl düzeltirim? bana ram ler hatalı gibi geldi. 1066 mhz ama 400 gösteriyo.

sistemim şu şekilde

amd phenom II x4 940 3,0 ghz
    asus m4a78l-m anakart
    4 gb ocz 1066 mhz cl5
    vtx3d ati hd4890 1gb 256 bit
    hi power 500watt h12s
    seagate 400 gb

cpuz görüntüleri

yeni pc topladım normal mi bi bakarmısnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankaraduman -- 17 Haziran 2010; 12:27:23 >

• bi sorun yok çift kanal olduğu için . 1066 = 533 x 2 :) diğerleride çalışabilceği diğer MHZ ler. hayırlı olsun bi sorun gözükmüyor pc nizde
  • 1066 mhz acamadigindan 800 (400x2 efektif hizi 800dur) aciyor. bir problem gorunmuyor. ramlerinizin dogru ayarlarini yaparsaniz anakartiniz ve islemcinizde destekliyorsa 1066mhz acarsiniz. kolay gelsin
  • 1066 mhz destekliyor anakart ve işlemci. nasıl ayarlıcam? bilen biri açıklayabilir mi acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaraduman

1066 mhz destekliyor anakart ve işlemci. nasıl ayarlıcam? bilen biri açıklayabilir mi acaba.

anakartta oc yeri var.genelde orda oluyor ram frekans ayarları
  • tam anlamadım ama kurcalarım braz. umarım bozmam . peki acc denen bi ayar var. sanırım işlemci performansını artırıyo. bunu kullansam bi zararı olurmu? kasa zaten küçük fazla ısınıyor. ömrü azalır mı pc nin.
  • quote:

tam anlamadım ama kurcalarım braz. umarım bozmam . peki acc denen bi ayar var. sanırım işlemci performansını artırıyo. bunu kullansam bi zararı olurmu? kasa zaten küçük fazla ısınıyor. ömrü azalır mı pc nin.

gir bulursun orda anlarsın hemen zaten ram frekansı olduğunu

daha neyi artırıcaksın , gözün doysun 4 çekirdek işlemcin var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :D 3d modelleme ile uğraştığım için render süresini kısaltma adına herşeyinden faydalanmam gerek bilgisayarın. soğutma ile ilgili bi sorum olucak

kasanın önündeki slota fan taksam bi yararı olur mu ? 12 cm fan slotu var ama oraya hava nereden girecek diye tereddütteyim. önü kapalı çünkü. kasanın ön kapağı var yani orda. arkada da 2 tane 8 cm lik slot var. 1 tane de yanda 8 cm lik var. hepsini taksam gözle görülür etkisi olur mu?
  • 1066 mhz ramleri açmak için neden ayar gerekiyorki ? sistemi topladığında neden direkt olarak 1066 mhz hızında çalışmıyor ? yani her sistemde böylemi ?
  • quote:

:D 3d modelleme ile uğraştığım için render süresini kısaltma adına herşeyinden faydalanmam gerek bilgisayarın. soğutma ile ilgili bi sorum olucak

kasanın önündeki slota fan taksam bi yararı olur mu ? 12 cm fan slotu var ama oraya hava nereden girecek diye tereddütteyim. önü kapalı çünkü. kasanın ön kapağı var yani orda. arkada da 2 tane 8 cm lik slot var. 1 tane de yanda 8 cm lik var. hepsini taksam gözle görülür etkisi olur mu?

tam anlayamadım ama sanırım önündeki yerdeki havaları karşıya fırlatıcak 8cm liğe doğru ve dışarı atılıcak
  • @sofinindünyasi

evet bu benim de kafamı karıştırdı. yani orda ki ayarları herkes bilmek zorunda değil. saçma bi olay.

@acbold

hani kasanın power , reset tuşu hdd led inin olduğu yer var ya. tam onun arkasında var 12 lik fan slotu.
  • quote:

@sofinindünyasi

evet bu benim de kafamı karıştırdı. yani orda ki ayarları herkes bilmek zorunda değil. saçma bi olay.

@acbold

hani kasanın power , reset tuşu hdd led inin olduğu yer var ya. tam onun arkasında var 12 lik fan slotu.

Hmm.garip bi durum ama tahminimci içerideki havayı dediğim gibi arka kısıma doğru iterek , kasa dışına atmaya yarıyor gibi birşey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.