Şimdi Ara

yeni pc yi hdmi ile 32 inç lcd tv ye bağladım görüntü çok kötü ne yapmalıyım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
58.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kabloda sorun olabilir. Kırık var mı diye bi kontrol edin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emres34 E kullanıcısına yanıt
    Dostum bendede aynı tvden var ekranda pıksellenmeler var rek bozuklugu falan nasıl oldu senınkı kabloyu sıfır aldım yenı daha ne yapmam lazım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoXyBuLL

PC ile TV'nin hangi HDMI portuna taktıysanız, TV'de o portun ismini PC olarak değiştirin. Muhtemelen sorun ortadan kalkacaktır.

Örneğin PC'yi TV'deki "HDMI1/DVI" portuna taktıysanız, TV'nin kumandasından "Source" butonuna basın, açılan listeden "HDMI1/DVI" ın üzerine gelin, daha sonra yine kumandadaki "TOOLS" butonuna basarak "İsim Değiştir" e basın ve açılan listeden "PC" yi seçerek işlemi tamamlayın. Tüm bu işlemlerin sonunda
    "HDMI1/DVI" portunun yanında "PC" yazacaktır.

YENİ EKRAN ALDIYDIK ÖNERİNLE ÇÖZDÜK,SAGOL DOSTUM ELİNE SAGLIK

• quote:

Orijinalden alıntı: İSA_1

quote:

PC ile TV'nin hangi HDMI portuna taktıysanız, TV'de o portun ismini PC olarak değiştirin. Muhtemelen sorun ortadan kalkacaktır.

Örneğin PC'yi TV'deki "HDMI1/DVI" portuna taktıysanız, TV'nin kumandasından "Source" butonuna basın, açılan listeden "HDMI1/DVI" ın üzerine gelin, daha sonra yine kumandadaki "TOOLS" butonuna basarak "İsim Değiştir" e basın ve açılan listeden "PC" yi seçerek işlemi tamamlayın. Tüm bu işlemlerin sonunda

YENİ EKRAN ALDIYDIK ÖNERİNLE ÇÖZDÜK,SAGOL DOSTUM ELİNE SAGLIK

Rica ederim, hayat paylaştıkça güzel
    Yeni ekranınızı iyi günlerde kullanın

• quote:

ALLAH RAZI OLSUN TAM 1 AY UGRASTIM SENIN SAYENDE SORUN COZULDU
  • FoXyBuLL F kullanıcısına yanıt
    Bir teşekkür de benden gelsin. Aynı yöntemi LG TV üzerinden denedim ve sonuç harika.
  • Uzun zaman geçmiş ama buradakine benzer bir sorunun var ve çözemedim. Elimde Arçelik TV 56-200 HD Ready bir televizyon var. 22 İnç boyutunda. Laptopumu evdeki 4K televizyona HDMİ ile bağlayınca mükemmel görüntü alıyorum ancak Arçelik televizyona bağlayınca HDMİ görüntüsü ( videolar hariç) çamur gibi. VGA kablosuyla bağladım, ClearType özelliğini açtım ve çözünürlüğü 1366x768 yapınca biraz düzeldi ama videolardaki kalite halen yok. Tamam 4K bir panel değil ama basit bir Word belgesindeki yazıyı da gözlerim ağrımadan laptop ekranından nispeten büyük bir ekranda okumak zülum olmamalı diye düşünüyorum. :)

Geçmiş çözümleri okudum ve maalesef Arçelik TV'de bahsi geçen ayarların hiçbiri mevcut değil.
  • Up. Telefunken 40TF6025 TV var aynı sorunu yaşıyorum arkadaşlar. Vga ile net hdmi ile kötü kalite var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Aynı burdaki gibi bir sorunum söz konusu. Kasım ayında aldığım laptopu samsung 55ju7000 4k tvye hdmi portundan bağlıyorum. Daha önce hiçbir sorun olmamasına rağmen bir gün bağladığımda hiç görüntü alamadım. Tvde one connect kutusu var ve bu kutuda 4 ayrı port var. Hiçbirinden görüntü alamadım. Sorunun kablodan olduğunu düşünüp yeni kablo aldım. Yeni kabloda da aynı. laptoptaki ekran kartım rtx 2070. ekran kartının tüm güncellemelerini yapmama rağmen sorun devam ediyor. Ekranı yinele dediğimde sadece 800x600 çözünürlükte görüntü alabiliyorum. Bu çözünürlüğü yükselttiğim an görüntü gidiyor. Sorunun laptopda olduğunu düşünüp komple format çektim. işletim sistemim win 10 pro.. ama maalesef bu da çözüm olmadı sorunun çözümü ne olabilir. Aşağıya tvnin ve dizüstünün marka ve modelini bırakıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

tv: samsung 55 inç ju7000 uhd
    laptop: msi ge75 raider 9sf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akarça -- 6 Nisan 2020; 3:20:14 >

• akarça A kullanıcısına yanıt
    Laptopu farklı bir TV yada monitöre bağlamayı ve tv'ye farklı bir bilgisayardan görüntü aktarmayı deneyin. Sorunun hangi cihaz kaynaklı olduğunu böyle tespit edebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthero15

Laptopu farklı bir TV yada monitöre bağlamayı ve tv'ye farklı bir bilgisayardan görüntü aktarmayı deneyin. Sorunun hangi cihaz kaynaklı olduğunu böyle tespit edebilirsiniz.
    ikisi samsung biri lg üç farklı tvde de sinyal yok uyarısı alıyorum. sanırım sorun laptop ile ilgili. Format atmama rağmen çözümü bir türlü bulamadım.
  • akarça A kullanıcısına yanıt
    Hdmi çıkışı sorunlu olabilir. Garanti ile iletişime geçin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu yaşıyordum 2 saattir çözüm yolu arıyordum sonunda bu konuyu buldum :) :) İsim değiştirme demişler deneyeyim derken ayarlarda bilgisayar seçeneğini buldum seçtiğim anda görüntü düzeldi :D Kim söylediyse sağolsun varolsun :D
  • Aynı sorunu yaşıyordum 2 saattir çözüm yolu arıyordum sonunda bu konuyu buldum :) :) İsim değiştirme demişler deneyeyim derken ayarlarda bilgisayar seçeneğini buldum seçtiğim anda görüntü düzeldi :D Kim söylediyse sağolsun varolsun :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.