Şimdi Ara

Yeni PDA alacak arkadaşlar bekleyin ASUS 750 geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus 750 pda tüm ihtiyaclara göre düzenlenmiş asus bu kez acık bırakmamış gibi 525 in geliştirilmiş hali ben çok beğendim şimdiye kadar hp i mate jasjar falan kullandım ama buna bittim çünki jasjar kadar kaba değil hp gibi çıtkırıldım çıtdondum değil
    Söylentilere göre Asus P525 ve 526'ya kardeş geliyor! Asus P750 Windows Mobile 6 kullanıyor, 3.2 Megapiksel oto-fokus kamerası, 520 MHz Marvell (Intel) işlemcisi var. GSM, GPRS, EDGE, HSDPA, WiFi özelliklerinin yanı sıra GPS özelliği de var.

Asus P750'nin beklenen özellikleri şöyle:

Windows Mobile 6
    520 MHz Marvell (Intel) PXA27x işlemci
    256 MB ROM, 64 MB RAM
    3.2 MP Auto-Focus kamera
    WiFi ve Bluetooth
    SiRF III GPS
    GSM/GPRS/EDGE/HSDPA
    Asus P750'nin Ekim ayında çıkıcağı söyleniyor. Asus bu sefer doğru kombinasyonu bulmuş gibi.

128 MB olacağı söylenen RAM miktarı 64 MB çıktı. Windows Mobile işletim sistemi, cihaz çalışırken RAM'in bir kısmını kullanır. Yani 64 MB RAM size 30 MB olarak dönebilir. Ayrıca FM Radyo özelliği de yok.

Diğer özellikleri şöyle:

2.6 inç QVGA dokunmatik ekran
    MicroSD yuvası
    Ön yüzde VGA kamera
    WiFi 802.11 b/g
    Bluetooth 2.0 +EDR
    130 gram ağırlık
    1300 mAh batarya
    Numerik tuş takımı

Asus P750'nin dikkatimi çeken en önemli sorunu düşük RAM miktarı.

(mobil yazilar sitesinten alıntılar yapılmıştır)

• bız aralıkda degılmıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozo2 -- 27 Aralık 2007; 21:29:55 >
  •  Yeni PDA alacak arkadaşlar bekleyin ASUS 750 geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan dağlı -- 27 Aralık 2007; 21:35:30 >
  • evet ama 525 türkiye ye gelişini bilseydin ekim aralık arası çok olmadığını acı tebesümmle belirtirdin:)
  • Valla, g900 düşünüyorum aslında onunda ram düşük diye tereddütlerim vardı, bunda da aynı durum, g900 ün ekran çözünürlüğü ve usb host artı klavye ve dokunmatik ekran avantajı var, 750 nın artısı gps.
    G900 daha ağır basıyor gibi, tabii gps benim için çok önemli değil diyorsanız...
  • p750 için başlık açılmıştı. Nedir bu benimde kendime ait konum olsun hevesi anlamıyorum. Hadi açalım da konunun ekstra bir özelliğide yokki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gby

p750 için başlık açılmıştı. Nedir bu benimde kendime ait konum olsun hevesi anlamıyorum. Hadi açalım da konunun ekstra bir özelliğide yokki.

ben bu konuyu acarken özellikle baktım 750 için başka bir konu varmı diye göremedim yada gözden kaçırdım kusura bakma ama bilip bilmeden insanları suçlama benim konum olsa ne olur olmasa ne olur ben burda uzun süredir sadece konuları takip ederim yani laf olsun diye ne mesaj yazarım nede konu sadece birilerine belki faydalı olur diye actım onlaraca konu var pad alıcam yardım edin diye yönetici arkadaşlar isterse konuyu kapatabilirler

saygılarımla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.