Şimdi Ara

Yeni Pelerin Modelleri (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piyasada bulamayacağınız pelerin modelleri bu sitede bu bir reklam değildir.
    O kadar pelerin modelini buraya koyamayacağıma göre?

http://www.csnoktasi.com/cs-1-6-pelerin-modelleri/

• arkadaşım dalga mı geçiyorsun basbaya reklam yapmışsın konuyu açtığın bölüme baksan çok kişili oynanan oyunlar bölümüne yazmışsın ne diyim allah iyilik versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebookofGod

arkadaşım dalga mı geçiyorsun basbaya reklam yapmışsın konuyu açtığın bölüme baksan çok kişili oynanan oyunlar bölümüne yazmışsın ne diyim allah iyilik versin

• quote:

Orijinalden alıntı: IncredibLe!

quote:

arkadaşım dalga mı geçiyorsun basbaya reklam yapmışsın konuyu açtığın bölüme baksan çok kişili oynanan oyunlar bölümüne yazmışsın ne diyim allah iyilik versin

komik olduğunu pek sanmıyorum ama senin komikliğin gerçekten içler acısı ve bu yüzden senin gibi yerlerde yuvarlanmaktansatabela tutmayı tercih ederim biraz saygılı ol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IncredibLe!

quote:

komik olduğunu pek sanmıyorum ama senin komikliğin gerçekten içler acısı ve bu yüzden senin gibi yerlerde yuvarlanmaktansatabela tutmayı tercih ederim biraz saygılı ol

Hem kendin konuyu baltalıyorsun, hem de gelmiş üste çıkıyorsun...

• hem suçlu hem güçlü diye buna diyorlar galiba sen balta bende baltalıyorum bak doğru bişey söylemişsin sana tebrik koyuyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.