arkadaşım dalga mı geçiyorsun basbaya reklam yapmışsın konuyu açtığın bölüme baksan çok kişili oynanan oyunlar bölümüne yazmışsın ne diyim allah iyilik versin
quote:
Orijinalden alıntı: thebookofGod
arkadaşım dalga mı geçiyorsun basbaya reklam yapmışsın konuyu açtığın bölüme baksan çok kişili oynanan oyunlar bölümüne yazmışsın ne diyim allah iyilik versin
quote:
Orijinalden alıntı: IncredibLe!
quote:
komik olduğunu pek sanmıyorum ama senin komikliğin gerçekten içler acısı ve bu yüzden senin gibi yerlerde yuvarlanmaktansatabela tutmayı tercih ederim biraz saygılı ol
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: IncredibLe!
quote:
komik olduğunu pek sanmıyorum ama senin komikliğin gerçekten içler acısı ve bu yüzden senin gibi yerlerde yuvarlanmaktansatabela tutmayı tercih ederim biraz saygılı ol
Hem kendin konuyu baltalıyorsun, hem de gelmiş üste çıkıyorsun...
hem suçlu hem güçlü diye buna diyorlar galiba sen balta bende baltalıyorum bak doğru bişey söylemişsin sana tebrik koyuyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme