Şimdi Ara

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.407
Cevap
166
Favori
346.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam geçen farkettim sağ arka kedi gözü sallanıyor içinde. Elimle bastırdığımda anladım. Muhtemelen o ses yapıyor. Bir bakın isterseniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Active araçlara hayalet gösterge takılabiliyor mu bilgisi olan var mı acaba?

aynı şeyi bende düşünüyorum daha önce kullandığım seat leon fr aracımda hayalet yoktu ancak dışarıdan 4500 5000tl gibi bir maliyet ile hayalet gösterge takılabiliyordu mantıken düşündüğümde bu araçta da allure paket de bizim teyp ile aynı geliyor ve hayalet var yani multimedya ekranları aynı yapılabilir gibi geliyor ama peugeot un sanayii kısmı vag grubu gibi geniş değil sanırım daha 2008 ile ilgili bir modifikasyon olsun veya bir başka paket yükseltme yapan birisine denk gelmedim

• Herkese merhaba, 1.5 dizel otomatik Allure aracimi filodan bugun sifir teslim aldim. Daha once sorulduysa affola ama birkac sorum var yardimci olabilirseniz?

1. 0 derece havada klima kendini Low'a atiyor, bunu birkac mesaj once de gordum. Hava yonunu camdan kendime cevirmek istesem hemen olmuyor, bi 5 sn sonra bana dogru uflemeye basliyor. Servise goturup mu duzelttirmem lazim?
    2. Cok muzik dinleyen biri oldugumdan benim icin acayip rahatsiz edici acikcasi, teyp rezalet sanki 2010 model araba teybi gibi. Bluetoothla baglandigimda Spotifydan actigim hicbir sarkinin ismi yazmiyor. TRT fm disinda hicbir radyonun logosu duzgun cikmiyor, mesela Power fm i rusca logoyla kaydetti yuh artik dedim. Logosunda degilim de en azindan sarki isimlerinin gorunmesi icin ne yapabilirim?
    3. Spor modda direksiyonun sertlesmemesi icin yapabilecegim bir sey var mi? Normal modda arac asiri hantal hissettiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Araçta sol ayağımızı koyduğumuz yer biliyorsunuz halı kaplama bırakılmış. Bu bölüme ayak koya koya aşınma riskini bertaraf edebilecek basamak vb. bir ürün kullanan , bilen , tavsiye eden var mıdır ?

Sol ayak dayama bölümü kimseyi rahatsız etmedi mi gerçekten ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sol ayak dayama bölümü kimseyi rahatsız etmedi mi gerçekten ?

Alıntıları Göster

Ben Sahler marka 4.5d havuzlu paspastan kullanıyorum hem gaz pedalının arkasındaki kısımı hemde ayak dayama kısımı kapatıyor diğer yerleride havuzlu olmasından dolayı tabana değilde içinde tutuyor tavsiye ederim 219TL su an malum sitelerde

• kyazmaci468 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim tavsiyeniz ve yanıtınız için, bakayım ona da. Aslında bende orjinal kauçuk paspas olduğu için paspas seti düşünmedim. Oraya bir aparat varsa uygun onunla aşarım sorunu dedim ancak o bölgeyi halı kaplama ile desteksiz bırakmışlar. Normalde pedal seti ile uyumlu bir kaplama alınıp monte edilebilirdi. Nitekim internette de baktığım yerlerde bulamadım. Son çare paspas değişimi yaparım, aşınmasından çok daha iyidir.

Aynı şekilde hocam, hiçbir uygulama videosu, haberi, ilanı vb. görmeyince konuya danışmak istedim. VAG'larda, BMW'lerde vs. bol bol yapılan bir işlem. Teknik olarak mümkündür diye düşünüyordum ama ortada hiç örnek yok gibi.

• quote:

Teşekkür ederim tavsiyeniz ve yanıtınız için, bakayım ona da. Aslında bende orjinal kauçuk paspas olduğu için paspas seti düşünmedim. Oraya bir aparat varsa uygun onunla aşarım sorunu dedim ancak o bölgeyi halı kaplama ile desteksiz bırakmışlar. Normalde pedal seti ile uyumlu bir kaplama alınıp monte edilebilirdi. Nitekim internette de baktığım yerlerde bulamadım. Son çare paspas değişimi yaparım, aşınmasından çok daha iyidir.

Dün paspaslarım geldi montajını yaptım akşam saati olduğu için çekemedim ancak müsait olduğumda resimlerini atarım gayet uyumlu araca ve koku vs yapmıyor tavsiye ederim sahler marka

• Teypten herkes memnun galiba? Kimsenin eski araba teybi gibi olmasiyla sikintisi da yok? Herkes trt fm mi dinliyor arabada?

• Lights.Out kullanıcısına yanıt

Gt line multimedyada sıkıntı yok

• Lights.Out kullanıcısına yanıt

Ses kalitesi ve kullanışlılığı bana da sorunsuz geldi ( GT Line ) . Teker teker istediğiniz istasyonları kaydedince TRT FM gelmiyor :-) En kuvvetli istasyon o olduğu için aracı ilk aldığımda ben de TRT FM dinleyicisi olmuştum  

Servisle iletişime geçtim. Maalesef pedal setine uyumlu şekilde orayı yapamiyorlar. Olumsuz dönmüşler. Ben de bir süre kullanıp tavsiye ettiğiniz paspasa geçerim sanırım. Oraya serviste de çözüm üretememeleri ilginç olmuş ancak araç daha 1 sene oldu geleli. Belki zamanla bir kaplama vs. uydurulur.

• Bende 2008 kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lights.Out

Teypten herkes memnun galiba? Kimsenin eski araba teybi gibi olmasiyla sikintisi da yok? Herkes trt fm mi dinliyor arabada?

active paket olan en baz pakette kullanıyorum önceki aracım seat leon fr dı fr ın teybinden ekran kalitesi olarak kalitesiz ancak ses kalitesi ve kullanışlılık olarak bir problem gözlemlemedim hatta apple car play daha stabil çalışıyor leonda 10 15 dk da bir resetliyordu kendisini

• Sıfır aracımın direksiyonunu dönüşlerde çevirdiğimde ayağımın altında fren pedalı hizasında gıcırtı sesi duyuyorum. Başına gelen veya bilgisi olan var mı, neden olabilir?

• forumq F kullanıcısına yanıt

Akşam dikkat edeceğim hocam. Olup olmadığını yazarım.

Edit : Kontrol ettim , ses yok hocam pedallarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 25 Kasım 2020; 19:46:36 >
  • Suv segmentinin en küçük bireyi olsa da 2008 özellikleri ve konforu ile abileri 3008 ve 5008 ile bence yine de kafa kafaya gidebilir diye düşünüyorum.

• melihusluu38 M kullanıcısına yanıt

Peugeot 2008'de 3 - 4 şeyi çok iyi analiz etmiş. Bunu arttırmak da mümkün. B-Suv yapayım salayım dememiş. Bu araca insanlar niçin C Hatchback'ten daha fazla para verebilir iyi düşünmüşler. 1. Tasarım ( ki Puma ve T-Roc da başarılılar ) , 2. Diz Mesafesi ( C Hatchbacklerden iyi ) , 3. Omuz açıklığı, aracın kapısının genel B segment araçlarda olduğu gibi üzerinize gelmemesi. 4. Yeterli Bagaj ( Puma sıkıntılı )

Elinizde halihazırda iyi bir şanzıman da varsa EAT8 gibi ve daha önceki kokpit tasarımlarınızdan üzerine koyarak ilerleyebiliyorsanız ortaya başarılı bir araç çıkıyormuş , gayet de başarılı olmuşlar. Bu aracı alacak pek çok kişi şehiriçi kullanımını düşünerek tercih edecektir. Özellikle hanımlar, gençler ve ailede halihazırda geniş bir aracı olanlar B-Suvlara yöneliyorlar. Bu tüketici kitlesi 3008'i , Tiguan'ı veya Kuga'yı vb. marka modeli ne olursa olsun C-Suv alabilecekken B-Suv niye alalım diyebilecek bir kitle değil. Bu da Peugeot'un elimizde 3008 gibi başarılı bir C-Suv var 5008 de var , bu segmentte de bulunalım anlayışı yerine buraya da hakkiyla odaklanalımının sonucu bence.

• Mesolgy M kullanıcısına yanıt

Aynı cızırtıyı 2 gün önce bende farkettim. Ancak her müzikte yapmıyor, yüksek seste yapmıyor, ses seviyesi 10-12 iken yapıyor. tekrar duyarsam servise götüreceğim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.