Şimdi Ara

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.386
Cevap
165
Favori
342.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008'in yeni kasasını gerçekten çok beğendim ve test sürüşü yapma imkanımda oldu kullanımı çok rahat ve aracın yol tutuşu gerçekten çok başarılı arkadaşlar.

• Arkadaşlar aracı aldıktan yaklaşık 8 ay sonra bir şey farkettim. Bagaj kapağında reflektör yeri var ve boş. Acaba benimki mi boş yoksa çalındı mı yada bayi mi koymadı veya allure donanımda mı yok?

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alejandrocielo A kullanıcısına yanıt

Stepne bölümüne baktınız mı ? Orada da yoksa koymayı unutmuşlardır. Teslim alırken ben de bakayım mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar.2008 GT LINE dizel palatinyum gri renk 15 gune teslim 372 bin fiyat nasıl sizce.

• murat tek_ M kullanıcısına yanıt

Mevcut şartlarda bence iyi. Ayın başında 375k istiyorlardı ve dizel yoktu pek çok bayide. Aralık teslimde kur yükseldiği için riske giremeyerek benzinliyi okeyledim ben. Şu anki şartlarda bu rakamla dizeli tercih ederdim.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Bi bakıyım inşallah vardır ama diğer arkadaşlarda bir kontrol ederlerse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Mevcut şartlarda bence iyi. Ayın başında 375k istiyorlardı ve dizel yoktu pek çok bayide. Aralık teslimde kur yükseldiği için riske giremeyerek benzinliyi okeyledim ben. Şu anki şartlarda bu rakamla dizeli tercih ederdim.

Sizin renk tercihi nedir?Hayırlı olsun bu arada.

• murat tek_ M kullanıcısına yanıt

Cok teşekkür ederim. Renk tercihi yapmak imkanım olmadı ama olsaydı Turuncu'yu tercih ederdim. 1 adet GT Line denk geldi , o da kırmızıydı ve benzinliydi. Bulmuşken alalım dedik biz de. Bekleme imkanım olsa Turuncu dizel için beklerdim ama 1 - 2 ay kadar. Kurlardaki oynaklık en zirvedeydi biz anlaştığımızda

• Bugun 2008 active aracimi teslim aldim ancak apple car play ile baglanti kuramadim android auto ve mirror link resimde gorundugu gibi aktif ancak apple car playin ustu soluk ve pasif nasil aktiflestirebilirim
    Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu

• kyazmaci468 kullanıcısına yanıt

Sağ taraftaki usb’den telefonu bağlayıp telefon ayarlarından apple car play’e girin ve direksiyondaki ses komut tuşuna basın.

Orası boş. Reflektörü siz takıyorsunuz.

• forumq F kullanıcısına yanıt

Allah razı olsun. Ankara'dayım hocam. Araçtan, içerdiği teknolojilerden (gt line) genel olarak çok memnunum, iyi ki nasip oldu diyorum. Sizin öğrenmek istediğiniz spesifik bir şey varsa ona cevap vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atc06 -- 18 Kasım 2020; 3:28:36 >

Boş hocam orası.

• janTiX4 kullanıcısına yanıt
    Stabilize yolda ses geliyor demiştim. Geçen fark ettim, sağ arka kedi gözü titreşimde sallanıyor. Çok küçük bir sallantı ama ses yapıyor. Herhangi bir darbe vs olmadı. Üretimden olabilir diye düşünüyorum

• janTiX4 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ses sorunu bende de var ben de aynı şekilde bu sorunu yaşıyorum arabayı sürüş halinde iken düz yolda bile sanki sürücü koltuğu değilde sağa taraftaki koltuğun sağındantis seste böyle bir hafif cızırtı ya da tıkırtı tadında bir ses gelmekte ve bu soru‘nun sürekli devam ediyor siz sesin tam olarak arabanın neresinden geldiğini düşünüyorsunuz bununla ilgili görsel bir resim var mı lütfen bana da gösterin çünkü bu soruna takmış durumdayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat tek_

Selamlar.2008 GT LINE dizel palatinyum gri renk 15 gune teslim 372 bin fiyat nasıl sizce.

Güle güle kullanın, benim de GT LINE dizel platinyum gri renk, hangi şehir hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: atc06

Allah razı olsun. Ankara'dayım hocam. Araçtan, içerdiği teknolojilerden (gt line) genel olarak çok memnunum, iyi ki nasip oldu diyorum. Sizin öğrenmek istediğiniz spesifik bir şey varsa ona cevap vereyim.

Ben de Ankaradayım, buradan görüşürüz konuşuruz

Dün aracı teslim aldim ve ilk iş baktığım yer orası oldu. Reflektör ilk yardım çantası içinde, orası boş duruyor. Donanım fark etmeksizin boş yani hocam.

• Araçta sol ayağımızı koyduğumuz yer biliyorsunuz halı kaplama bırakılmış. Bu bölüme ayak koya koya aşınma riskini bertaraf edebilecek basamak vb. bir ürün kullanan , bilen , tavsiye eden var mıdır ?

• Active araçlara hayalet gösterge takılabiliyor mu bilgisi olan var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.