Şimdi Ara

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.386
Cevap
165
Favori
342.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemalgumus786

Aranıza kıpkırmızı harika bir peugeot 2008 ile katıldım herkese merahaba. Araba inanılmaz hoşuma gitti herkese tavsiye ederim.

Hangi versiyon paket hocam, hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyazmaci468 kullanıcısına yanıt

Hayırlı Olsun. Güle Güle Kullanın.Ne kadara aldınız 1.2 130hp active modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi survivor_0019 -- 6 Kasım 2020; 20:55:39 >
  • survivor_0019 S kullanıcısına yanıt
    240.000 tl ye mal oldu fiyat iyimi kotumu bilgim yok ancak daha uyguna veremeyeceklerini soylediler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whatsap grubu varsa beni de ekleyebilir misiniz ? 5301414684

• Merhaba 2008 ailesi. Herkese selamlar. Araçlarınız hayırlı uğurlu olsun. Ben de aranıza 1 haziran itibari ile bu forumdan uzun uzun takip ederek katıldım. Gerçekten çok faydalı, olumlu ve yapıcı yorumlar var. Ben de size geçen 5 aylık süredeki tecrübelerimi iletmek isterim.
    * avtive dinamic 100hb MT avrupa versiyon
    1- görünüşü çok hoş
    2-yakıt tüketimi ideal
    3- 100 hb olmasına rağmen hiç bir yokuşta üzmedi(207nM)
    4- iç mekan kalitesi tatmin edici
    5- multimedia ekranı hızlı reaksiyon gösteriyor
    —> eksi yanları
    1- stabilize yolda konsoldan ses geliyor
    2- active dinamik için kol dayama, karartılmış camlar, oto. El freni olmaması üzücü
    Kendim de motor teknisyeniyim aktif olarak işimle uğraşmıyorum fakat az çok anlarım. Geçenler de arkadaşlara arabayı gösteriyordum, birisi motor neden subab vuruyor gibi çalışıyor dedi. O ana kadar saat gibi gelen ve sesisinden haz aldığım ses beni rahatsız etmeye başladı. Tık tık tık... motor sesi ile ilgili aynı deneyimi yaşan varsa paylaşırsanız sevinirim...

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu

• vadaa89 V kullanıcısına yanıt
    Evet yolda fazla gelmiyor o ses yani rahatsız edecek kadar değil. Ama kaputu kaldırdığınızda ben burdayım diyor. Benzinli için.

• janTiX4 kullanıcısına yanıt

3 silindirli motor özelliğidir o ses hocam. Vuruntu değil. Siz daha iyi bilirsiniz ama sorun babinda ekstra bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bugün 308 teslim aldık , 2 ve 3 viteslerde alt devirlerde duyuluyor tıkırtı halinde. Haftaya benim aracı teslim aldığımda da muhtemelen aynı sesi duyuyor olacağım.

• Herkese selamlar, USB-C portundan hem Apple orjinal hemde Spigen kablo ile denedim ancak Carplay çalıştıramadım. Sağ taraftaki USB-A portundan ise sorunsuz çalışıyor. Type-c portundan kullanabilen var mı yoksa sadece hızlı şarj mı destekliyor?

• wolkan33 kullanıcısına yanıt

Saf taraftaki USB-A portu Carplay destekli, sol taraftaki Type-C yalnizca hizli sarj destekli.

• forumq F kullanıcısına yanıt
    Açıkcası ben vitesteki yükü alsın diye yapıyorum ama bilimsel bir açıklamam yok bunun için. Sadece bir yerde okudum o kadar.

• Güncelleme linki var mı arkadaşlar. Ben programından kendime mail atmaya çalıştığımda indirme kısmı hep boş çıkıyor o yüzden ekranı güncelleyemedim.

• Güncelleme ile ne gibi değişiklikler var versiyon notları gibi bir kısım bulamadım neyin değiştiği hakkında bilgi veriliyormu

• Geçen seneye nazaran 2008'in yeni kasasını gerçekten çok beğendim alacaklara kesinlikle bu modeli tavsiye ederim.

• Araca yan basamak taktıranlar kullanışından memnunlar mı ? 3008'de basamak pantalona değerek çamur yapabiliyor, 2008'de hiç denemedim. Aracı teslim almadan evvel yaptırıp yaptırmama noktasında kararsız kaldım.

• Selam herkese ikinci el 2008 GT line aldım peugeot sitesindeki broşürde park asist standart olarak işaretli ancak ben ekranda bulamadım ilgili videoları da izledim ama araç menüsüne girdiğimde göremiyorum araç 1,2 benzinli gt line bu özellik standart değil mi ben mi beceremiyorum ?

• 5G 5 kullanıcısına yanıt

Benim aracım da gelecek ancak deneyemedim henüz. Sanırım Gt pakette var GtLine pakette yok. Bu konuda Umarım GtLine da vardır..

• omertimurtas kullanıcısına yanıt

Hocam ; benim de en çok merak ettiğim bu. ST'ye sordum ben de ve bu araçlarda Otomatik Park Sistemi var dedi. Gelince sürprizle karşılaşmazsak olacak. Şu da var , hem broşürde yazıp hem de ST beyanına rağmen çıkmazsa dava konusu yaparım sanırım Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu 

• omertimurtas kullanıcısına yanıt

Sanırım GT hariç birden fazla versiyon GT Line getirmeleri nedeniyle bazı eksik donanımlar olmuş ara ara. Aracın yeterli adette temin edilemediği dönemde sunroofsuz GT Line bile gelmiş. Sanırım baska ülkenin kotadan çekerek sattılar avrupa vers. adıyla. Onlarda olmayabilir Otomatik Park Sistemi. Bu araçta Focal ve Grip Controlü saymazsak en büyük eksiklik diz havayastığı olacak kanımca.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Avrupa ya gidemeyip ülkemize gelenler Gt line dynamic adı ile geldi ve hepsi standart donanımda olmayıp allure ile Gt line arasında kaldı donanım olarak fakat bazılarında koltuk ısıtma gibi standartta bile olmayan özellikler vardı, Gt ile Gt line arasında güvenlik donanımı açısından fark yok

• Bir de koltuk ısıtma yok GtLine pakette. Yeni ehliyet almış biri olarak 2008’de en çok istediğim donanımdı otomatik park. Bakalım ne çıkacak. Sizin araç ne zaman gelecekmiş?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.