< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 27 Temmuz 2020; 21:52:51 > |
Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu (12. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Merhaba arkadaşlar;
Özellikle son dönemde Avrupa'dan gelen benzinli motora sahip araçlarınızda antifriz var mı acaba? benim araçta yok görünüyor. bu durumda kış öncesi servise gidip antifriz mi koydurmam gerekiyor? -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vadaa89 -- 26 Ağustos 2020; 2:38:30 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şeffaf su mu var genleşme kabında? Antifiriz ölçme aleti ile derecesini ölçtürerek garantiye alabilirsiniz. Ama antifriz aynı zamanda pas koruyucu vs. de içeriyor, olmaması garipmiş???quote:
Orijinalden alıntı: changa
Merhaba arkadaşlar;
Özellikle son dönemde Avrupa'dan gelen benzinli motora sahip araçlarınızda antifriz var mı acaba? benim araçta yok görünüyor. bu durumda kış öncesi servise gidip antifriz mi koydurmam gerekiyor? -
arkadaşlar bende aranıza 2008 Allure Diesel ile katılmış bulunmaktayım. -
Hayırlı olsun. Allah ağız tadıyla huzurla binmeyi nasip etsin.
Herkese merhaba.
Ben de aranıza GT 155 ile katılıyorum. 130 ve 155 beygir olanların yakıt tüketimi hakkında reel bilgilere ulaşamadım. Var mı paylaşmak isteyen? -
GT 155 3000 KM oldu yaklaşık. Sadece şehir içi ortalama 8 litre civarı yakıyor diyebilirim. Şehir dışı da 6-7 gibi değerler oluyor bende. 155 beygirlik araç 130'luk versiyona göre teknik olarak 0,5 litre daha fazla yakıyor teknik verilerde. Bu aracı fazla yaktıran yokuşlar ve klima kullanımı oluyor. Bu ikisi yoğun olarak var ise 8 litre yerine 9,5 litre olur. (Bu arada yol bilgisayarı az hesaplıyor diyenler var direk pompa hesabı yapmadım)
Bu araçta hoşuma gitmeyen yanlar:
- Süspansiyon konforu 18 jant gereksiz olarak konforu azaltıyor
- Araç üzerinde gelen michelin lastikler hiç güven vermiyor çok fazla kayma yaşadım anlık su birikintileri çok tehlikeli olabiliyor
- Eat 8 şanzımanda zaman zaman vuruntulu çalışma 2-3 arası özellikle beni rahatsız etti. Her zaman yapmıyor soğuk motorda ilk geçişlerde daha fazla var
- Standart ses sistemi iyi değil çok tiz geliyor yüksek seste baş ağrısı yapıyor.
- Yol tutuş çok iyi değil (lastiklerden olabilir)
İyi yanlar:
- İnanılmaz dikkat çekiyor. Dizayn harika
- Sport mod oldukça zevkli (Keşke bu modda direksiyon sertleşmese)
- Aydınlatma grubu üst düzey karanlıkta sürüş oldukça zevkli ve güvenli
- Bagaj oldukça büyük
- Arka taraf diz mesafesi çok çok iyi
- Çok fazla teknoloji
-
Detaylı yazmışsınız, ellerinize sağlık.
Kış lastiği hakkında da kafamda soru işaretleri var. 55 yanak kalınlığı dar olur, 18" fazla büyük diyenler var. Kış lastiğine geçenlerin yorumları neler?
edit:
Aklımdaki sorularabu videoda cevap buldum. O yüzden Goodyear 215/55R18 99V Ultra Grip Performance SUV G1 XL ve Bund 18" Jant aldım.Tyre Reviewsyoutube
The differences between 16, 17 and 18 inch WINTER tyres tested and explained!https://www.youtube.com/watch?v=mhQh3IfXac0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maliyet -- 7 Eylül 2020; 17:13:31 >
-
-
Veriler açılmıyor
Herkes grubu terk mi etti?
-
Peugeot 2008 alarak aranıza katıldım. Araba sandığımdan çok daha performanslı. 1 Ay oldu kullanalı daha hiç bir sorun yaşamadım inşallahta yaşamam
-
2008 bence yeni kasasıyla suv segmentine yeni bir hava katacak gibi tasarımını gerçekten beğendim ve yeni eklenen sürüş modları ve yokuş-kalkış desteği ayrıca dikkatimi çekti alacaklara tavsiye ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: alejandrocielo
Ayağınızı frenden çekerseniz araç start/stoptan çıkar. Araç sürekli aç kapa yapınca art arda akü çabuk biter. Jel akü olduğu içinde maalesef çok pahalı oluyor. Eğer araç start/stoptan dolayı kapandıysa ne ayağınızı frenden çekin ne direksiyonu oynayın ne de emniyet kemerinizi çıkartın. Frene basın start stop devreye girsin sonra N sonra P sonra kapatma yapın. Yoksa araç açıl kapan kafayı yiyiyor.Önce N sonra P sonra kapatma demişsiniz hocam, merak ediyorum onun için soruyorum, N ye almadan direkt P ye basıp stop etsek ne olur?
-
Gt-line mı hocam, renk ne?
-
Grubu hareketlendirelim. Kısmetse haftaya teslim alarak 2008 ile tanışacağız. Bir terslik olmaz ise ilk izlenimleri paylaşırım. Herkese keyifli , kazasız belasız , sağlıklı günler olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haftaya nasipse 1.2 130 HP active paket beyaz renk aracımı teslim alacağım bakalım nasıl bi izlenim olacak yakıt tüketimi olarak eski aracım 1.4 tsi leon idi fark olacak mı daha mı fazla yakacak 1.2 130 luk kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
-
Aranıza kıpkırmızı harika bir peugeot 2008 ile katıldım herkese merahaba. Araba inanılmaz hoşuma gitti herkese tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X