Şimdi Ara

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu (216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.383
Cevap
166
Favori
341.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ground clearance kendi broşüründeki teknik verilerde 160 mm ancak görünüşü hiç de öyle değil. Dediğiniz gibi 18-20 cm civarıdır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fozdemir kullanıcısına yanıt
    Cars guide’dan hatırlıyorum öyle bir şeydi hocam. Evet broşürde öyle yazıyor ancak neden bu kadar fark var anlamadım opel mokka 160 mm civarı

• Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.

Aranıza yeni katıldım. Herkese sıkıntısız güvenli keyifli sürüşler diliyorum.

2 hafta önce 2022 Model 1.2 Allure paket 2008 ile aranıza katıldım. Çözemediğim farklı şeyleri sizlere sorup öğrenmek istiyorum.

ilk problemim 2 haftalık testime göre : ilk çalışmada start+fren bastıktan sonra gelen vıjj sesi yaklaşık 2 saniye sürüyor bazen çalışıyor bazen çalışmıyor 2.marşta çalışıyor bugun start-stop devredeyken araba çalışırken yine aynısı oldu yani marş kaçırıyor gibi arıza ışıgı uyarı vs hiç birşey vermiyor anlam veremedim.

1 aylık hergün sürüşümüzde sadece haftada 1 bu sesi duyduk. Marş motorundamı bir problem var yoksa volandamı bilmiyorum. Fikirlerini rica ederim. Şimdiden teşekkürler.(Akü yeni)

• arkadaşlar aracımın ilk yıllık bakımı yaklaşıyor. istanbul içi, tercihen anadolu yakası servis öneriniz var mı? garantiyi bozmamak adına yetkili servis düşünüyorum alternatif önerilerinizi de değerlendirebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuantML -- 3 Ekim 2024; 11:19:54 >
  • QuantML Q kullanıcısına yanıt
    Gülana git en uygun fiyatı oradan alırsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nofear4835 N kullanıcısına yanıt

cok iyi olmus hocam hayırlı olsun..nekadar tuttu montaj dahil..birde nerde yaptırdınız

• 3009sokak 3 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler, İzmir 6. Sanayi'de Çağdaş Oto'da yaptırdım, yakın arkadaşım olduğu için para almadı, bu arada aracı sattım 3 ay oluyor.

Hayırlı olsun kaça verdiniz aracı

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt

Sağolun Haziran sonu 985 bin TL'ye satıldı, 3 hafta bekledi ilanda. 41 bin km'deydi. ''Motor arızası, aracı tamir ettiriniz.'' uyarısı yüzünden soğumuştum araçtan, yoksa gayet memnundum her açıdan. Yazılım güncellemesi ile çözüldü sorun, sonrasında da sattım. Aynı sorun ile karşılaşacak arkadaşların bilgisine.

Hayırlı olsun tekrardan motor arızası neymiş bendeki 2023 model daha yeni 20 bin km oldu

• Selam herkese B suv alma düşüncesindeyim. Son iki ayın kampanyaları ile lakin kafamda model netleşmedi. Tonlarca yorum okudum 2008 ile ilgili bazıları yok Fransız alınmaz ,1.2 kronik sorunlu görüş alanı dar direksiyon gösterge uyumsuzluğu vs
    Siz 2008 kullanıcıları olarak yorumlarınız değerli benim için. 2008 alınmaz ise neden ??

• 2008 allure için güncel bayi fiyatı alan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam peşin alırsanız Allure paketi 1.620.00 TL’ye bırakıyorlar. Kredi kullanacağım derseniz 1.690.00 TL diyorlar fakat geçen hafta bayiden 12 ay 200 Bin TL faizsiz kredi kullanarak bu fiyat üzerinden 40 Bin TL indirim aldık ve kapora bıraktık. Kasım başında da teslimat bekliyoruz. Biraz pazarlık yaparsanız iki senaryoda da indirim yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DamagedCod4 -- 13 Ekim 2024; 12:16:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamagedCod4

Hocam peşin alırsanız Allure paketi 1.620.00 TL’ye bırakıyorlar. Kredi kullanacağım derseniz 1.690.00 TL diyorlar fakat geçen hafta bayiden 12 ay 200 Bin TL faizsiz kredi kullanarak bu fiyat üzerinden 40 Bin TL indirim aldık ve kapora bıraktık. Kasım başında da teslimat bekliyoruz. Biraz pazarlık yaparsanız iki senaryoda da indirim yapıyorlar.

Hocam sizce şimdi alınır mı yoksa aralık ocak mı bekleyeyim? Acelem yok, bu fiyatlara tekrar bulabilir miyiz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: DamagedCod4

Hocam peşin alırsanız Allure paketi 1.620.00 TL’ye bırakıyorlar. Kredi kullanacağım derseniz 1.690.00 TL diyorlar fakat geçen hafta bayiden 12 ay 200 Bin TL faizsiz kredi kullanarak bu fiyat üzerinden 40 Bin TL indirim aldık ve kapora bıraktık. Kasım başında da teslimat bekliyoruz. Biraz pazarlık yaparsanız iki senaryoda da indirim yapıyorlar.

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Almadan önce mutlaka araştırma yaptığınızı düşünüyorum. Bu segmente uçuk kaçık modelleri saymazsak
    seçenek az gibi ben henüz karar veremedim Kararınızda etkili olan neydi?

• VwDeniz V kullanıcısına yanıt

2008 alinir lakin mümkünse 4 silindir li yani dizel alin 1.2 ler 3 silindir li trigeri yagin icerisinde çalışıyor oda triger kayisini cabuk yıpratıyor

• VwDeniz V kullanıcısına yanıt

Hocam alternatifleri arasında fiyat performans olarak en öne çıkan model bu oldu. Aracı hem test sürüşünde beğendik hem de görüntü olarak çok hoşumuza gitti. Donanım olarak da bu fiyatlara bu doluluğun olduğu farklı bir araç bulamadık.

• Ocak ayında fiyatların artacağını düşünenlerdenim o yüzden gecikmeden kampanya varken hemen almayı tercih ettik. Markalar dolar sebebiyle fiyatları değiştirmek durumunda kalıyor fakat pazarın da durumu ortada. Yine kampanyalar olacaktır ama liste fiyatı ne olur orası belirsiz.

• Arkadaşlar selam. 2024 Peugeot 2008de triger yine kauçuk mu yoksa zincir olarak güncellendi mi? Bilgi verirseniz çok memnun olurum. Aracımı yenilemek istiyorum. Kronik konuları araştırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blunt -- 20 Ekim 2024; 20:38:1 >
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.