Şimdi Ara

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu (215. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.383
Cevap
166
Favori
341.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu yanıklar boyanın üzerindeki verniğin kuş pisliğindeki kuvvetli asit sebebiyle yanması sonucu oluşuyor. Boya koruma veya kaliteli bir seramik kaplama yapılırsa bu yanma olmuyor veya daha az oluyor. Şu aşamada yapılacak pek bişey yok, vernik yanmış. Pasta cila yapılırsa azalır mı, tam tersi daha belirgin hala gelir. İyi bir oyo boyacı bulursanız belki düzeltebilir.

• kimmerya K kullanıcısına yanıt
    Hangi renk hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mert bbc kullanıcısına yanıt
    Tekno gri

• İngiltere'de 308 2008 den Yaklaşık 4000 pound daha ucuzken Tr de 2008 100k daha pahalı, Peugeot tr nin 2008deki kar marjını hayal edin. Yazık cidden...
    Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar merhaba. 2021 model 2008 aracım var lakin kol dayamasi yok 😬. Sonradan taktırıp memnun olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Hangi marka taktiridniz acaba. Şimdi teşekkürler. Kazasız belasız günleriniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese selamlar

Citroen C4X (Shine ) / Volkswagen taigo (Style ) / Skoda Kamiq (Elite) / Peugeot 2008(Allure )

Sizce bu araçlardan hangisini tercih etmeliyim kısaca sizi yormadan sebeplerini yazarsanız sevinirim. Ve başka önerisi olacak olan varsa önerilere de açığım.

Teşekkürler.

• reapth R kullanıcısına yanıt

Tercihte beklentileriniz önemli. Dikkat ederseniz her aracı alıp binen var, herkes bir şekilde tercihini yapıyor. VW Taigo segment olarak bir crossover değil. Dacia Sandero tarzı yerden biraz yükseltilmiş bir vw polo gibi bir araç. Trim kalitesi de bir golf yada passat gibi değil, kırpılmış. Bu yüzden ben taigoyu elerdim. Skoda Kamiq güzel bir tercih olabilir ama Crossover segmentinde varlık gösteremedi. Tasarım olarak fit bir tasarım dilini kullanıyor ama bence Skoda marka bir SUV alınacaksa bu en az Karoq olmalı diye düşünüyorum. Bu yüzden Kamiqi de eledim. Citröen C4X ise farklı tasarımıyla sadece kendi özel müşterisne hitap eden bir araç, herkesin beğeeneceği, zevkle bineceği bir araç değil. Yoksa Citröen de PSA grubunda ve motor mekanik olarak Peugeot ile ortak parçaları kullanıyor. Şu durumda elimizde yine Peugeot 2008 kalıyor. Ben dört yıldır kullanıyorum, hiç bir sorun yaşamadım. Konfor, güç, görünüş vs herşeyinden memnunum. Bayilere gidip araçları inceleyerek karar verirseniz daha doğru bir sonuç alırsınız, ben vaktiyle öyle yapmıştım.

• Selam arkadaşlar,

2024 1.2 GT paket sahibiyim. Araç ile 2.000 km, 2 sorun hariç gayet memnunum desteklerinizi rica edeceğim.

1. Yüksek hızda kaput sallanırcasına titriyor, bu kronik bir sorun mu, düzeltilebilen bir şey mi ? Düzelirse kaputu işlemli gibi bir sorun yaşar mıyım ?

2. Dikiz ayna normalden fazla titriyor, hızlanmalar, yoldaki titreşimleri fazla alıp rezistans çizgilerinden yolu bulanıklaştırıyor. Bunu nasıl giderebiliriz?

İstanbul Anadolu Yakası yetkili servis öneriniz varsa, oraya da uğrayabilirim. Aracı İstanbul dışından aldım, kendi servisi uzak gitmek gelmek zor olacaktır.

• generix_1990 kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlısı olsun iki sorunu servis hallediyor sıkıntılı bir durum değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pistevo35 kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam, bu vesileyle yetkili servis önerisi de alabilir miyim tecrübeli üyelerden. İlk kez Peugeot aracım oldu, servis konusunda tam Fransız’ım :)

• Anadolu yakasında 4-5 farklı servis deneyimim oldu. Maalesef servis kalitesi diğer markalarda olduğu gibi zayıf Türkiye’de. Servisler çok yoğun ve doğru dürüst ilgilenmiyorlar. Ben en çok Gülan’ın servisinden memnun kaldım. Ön konsol trim sesi sorununu ancak onlar çözebildi.

• generix_1990 kullanıcısına yanıt

Merhaba

aracı servise götürebildiniz mi?

yeni makyajlı kasa 2008 aldım 1 hafta kullandım. Sonra bir kaza geçirdik kaputta ezik olunca komple değiştiler.

açıkçası kaput sallanması ve dikiz aynası sallanması sorununu şimdi gözlemliyorum. Önceden var mıydı yoksa değişim yapıldıktan sonra mı oldu emin olamadım.

yardımcı olabilir misiniz?

• 16 Eylül’e Sahrayıcedit Deniz bayiden randevu aldım, kaput ve dikiz aynayı göstereceğim. Buradan güncellerim.

• Arkadaşlar merhaba 2020 gtline sahibiyim radyo kanalları kendi kendine siliniyor neden acaba

• herkese selam, 2008 eat 8 1.2 pt motoru ile istnbul şehir içi ortalaması 8 lt üzeri hatta 10 litre diyenler var doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 24 Eylül 2024; 8:41:7 >
  • Evet bizde ortalama 9 civarı. Kadıköy’de oturuyoruz.

• sp@wn kullanıcısına yanıt

9 civarları kilit trafikte mi? şu an 1.2 tsi ibiza kullanıyorum bende 9 gördüm ama kilit trafik klima açık ortalama hız 15-20 km civarı.

akıcı trafikte 5.5 civarı alıyorum. 2008 de bir tık daha fazla anladığım kadarıyla

• Karma kullanımda hocam. Kilit ve hafif açık diyebiliriz. Bu arada benzinli SUV araçlarda genelde 9 ortalama oluyor.

• 2008’in yerden epey bir yüksekliği var (220 mm civarında olması lazım). Bence aerodinamik etkiden dolayı biraz fazla yakıyor. Aynı motor daha ağır bir model olan ve bir üst sınıf olan 308’de 0.5 -1.0 lt civarı az yakabiliyor. Şehir içi değerler max. 25 km/h ortalamaya göre 8.0-9.0 lt arası normal maalesef

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.