Şimdi Ara

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu (217. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.383
Cevap
166
Favori
341.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hybrid çift kavrama şanzımanlılar zincir
    2024 model olan benzinli eat8’ler kayış. Ama bu kayış 2024 modellerde artık kompozit malzeme. Aynı şekilde Psa grubunun diğer opel citroen stellantis gruplara verdiği 2024 model 1.2 benzin tüm araçlar kompozit. Servis 90 bin km’den önce değişim önermiyor. Her serviste üstteki kapaktan kayış ölçücü ile bakılmasını öneriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mert bbc kullanıcısına yanıt

Peki kayışı değiştireceğimiz zaman bu yeni malzemeli olan kayışı taktırmamız mümkün mü araca?

• efesb kullanıcısına yanıt

Evet servis zaten yenisiyle değiştiriyoruz dedi. Önceki malzemeden olan 4.bakımda değiştirilmesi gerekiyormuş yetkili serviste. Yeni kayışla değişince periyot yine 90 bin km

Bu çok iyi haber 2008 ler ile ilgili en ciddi kronik problemlerden biriydi bu çünkü. Benim araç 28binde şu an değiştireceğim zaman bu yeni malzemeli kayış takıldığında içim rahat edecek.

• Merhaba Triger kayışının yeni eski olduğunu biz nasıl anlarız?

• hknkuL kullanıcısına yanıt
    Hocam onu bilmiyorum ama aracı servise bakıma, güncellemeye vs. götürdüğünüzde sorun belki şasi kodundan anlarlar hiç değişmediyse.

• Teşekkürler cevabınız için. Aracı 2. el olarak aldım 2020 model 1 kere değişmiş. Malum firmaların kişisel verileri koruma kanunu kendi çıkarlarına göre işlediği için bilgi almada sorun yaşanıyor. Malesef bana aracın geçmişi ile ilgili bilgi vermediler şikayet ettim peugeot türkiyeye sonuç değişmedi o yüzden bunuda diyeceklerini sanmam...

• hknkuL kullanıcısına yanıt

Hocam o zaman siz 15binde bir bakımdan bakıma kayış ne durumda diye serviste baktıracaksınız kayışta dökülme soyulma vs var mı diye. Zaten yetkili servise gittiğiniz sürece doğru değişim zamanını size söylerler diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım 2023 model 1,5 Bluehdi motor ile. Foruma yeni katıldım bu motor araçlarda triger değişimi kaç km de oluyor bilginiz var mı?

• Herkese hayırlı akşamlar bir sorum olacaktı 2020 model 1.2 puretech 2008 var 85 binde, 80 binde triger kayış seti değişmiş aküsü değişmiş vs. 1280 bandında satılıyor sizce alınabilir mi? Yoksa daha mantıklı önerilerinize açığım.

Açıklama için çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. 2022 model Peugeot 2008 Active SkyPack ile aranıza katıldım. Redmi Note 9 pro cep telefonumdan usb kablosuyla ekrana bağlanamıyorum. Bluetooth ile bağlanıp müzik dinleyebiliyorum. Navigasyon ve diğer uygulamaları mirror link yada usb kabloyla nasıl kullanabilirim ? Orijinal redmi ve oppo cep telefonu type-c usb kablolarıyla denedim görmüyor. Yarı kontak yapıp denedim yine olmadı. Navigasyon ve diğer cep telefonu uygulamalarını ekrana yansıtmak istiyorum. Yardımınız için teşekkür ederim.

• blunt kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Merhaba 2020 model 2008 130hp active paket ile aranıza katıldım. araç hakkında pek bir bilgim yok sadece şuan ekran güncellemesini yapmaya çalışıyorum fakat hata veriyor. Sebep nedir sizce ? Hata: Aygıt içerisinde medya yok gibi birşey. Son olarak Aracıma ekstra neler ekletebilirim bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavun8 -- 19 Kasım 2024; 22:14:43 >
    2024 itibariyle iyileştirildiğini biliyordum ancak bu detayda bilmiyorum. Teşekkürler hocam

• kavun8 K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun otomatik mi kaça geldi araç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

malesef kablo ile . vs olmuyor aliekpress den wifi ile bağlanan usb aparatları var

• Şirket araçlarımızı Focus ile değiştirdik ve 2008 ile yollarımızı ayırdık. 2008 motor olarak Focus'tan çok daha iyi. Şanzıman keza öyle. 2008 aracımdan kalan telefon tutucuyu isteyen olursa 300 TL'ye verebilirim. Türkiye'de yok bildiğim kadarıyla. Çin'den getirtmiştim. Bendekinde aşağıda resimde Chelifang yazan kısımda Peugeot yazıyor.

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu

• şubart kedisi kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun yer neresi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pistevo35 kullanıcısına yanıt

Darıca, Gebze,Tuzla,Dilovası taraflarındayım.

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.