Malesef birşey yapamadım. Usb üzerinden güncelleme yapmıştım ana güncellemde sorun yoktu zaten onu kurdu fakat navigasyon harita hatası verdi yüklenemiyor diye öyle bıraktım. Siz navigasyon güncellemesini başarıyla kurarsanız haber verebilir misiniz? |
Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu (219. sayfa)
-
-
tamam kurulumu yaptığım zaman olumlu olumsuz geri dönüş yaparım. Sizin araçta şimdi navigasyonu açtığınızda hiç bir şey göstermiyor mu? mevcut üstüne kurulu haritayıda mı göstermiyor?
-
Merhabalar,
1.2 motor aracımda 3 4 aydır şöyle bir sorun var.Ankaradayım ve Göral sorunu çözemiyor.Bilgisi ya da benzer sorun yaşayan var mı acaba?
Araba engine fault uyarısı veriyor ve araç gitmiyor.50 üstüne çıkamıyorum.Serviste şu hata veriyor, değiştirelim filan falan 2 3 parça kalem değişti ama hala aynı sorun devam ediyor.
-
Yetkili serviste bunu makineye sokup çözemiyorsa çok ilginç. Bu Peugeot servislerinde ciddi sorun var Türkiye de.
-
Hocam ben triggerı çok geç değiştirdim.Yağlı kayış olduğu için sanırım bu motoru bozdu.Servis bana bunu söyliyemedi ama sanırım sorun bu.
-
Partikül Filtresi tıkanmış olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aranıza 2024 makyajlı kasa 2008 Allure ile katıldım aracın gizli özellikleri aktif edilebiliyor Muş diye duydum servis bu işlemi yapar mı islemi dışarıda yaptirsak garanti dışı kalır mı ve Ankara'da bu işlemi ne kadara nerede yaptırabilirim. Teşekkür ederim şimdiden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar 2023 Model araçlarda malum kış geldi aracın antifirizi ne koymamız lazım rengi özellikle ve değişimden sonra sistemin havasının nasıl alınacağını bilen arkadaşlar anlatırsa sevinirim..
-
Kaç bin de değiştirdiniz Trigeri? yeni takılan tiger yeni malzemeli olan mı yoksa eski tip mi?
-
95000 bin de değiştirdim.Yeni malzeme olan.Araçta şu an sorun yok.Ama gitmediğini, yani rahat gitmediğini ben fark ediyorum.Araç ısınınca, 20 dk yol yapınca arıza vermeye başlıyor.Soduğu zaman normale dönüyor.Boluda aynı hatayı verdi.Çekici ile Ankaraya geldim.Çekiciden indi, normal çalışarak evime geldim.Kutup başını sökseydin, dedi ustam ama aklıma gelmedi.Aracımı satmak zorunda mıyım? yoksa motoru yaptırmalı mıyım, çok arada kaldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramroat -- 24 Aralık 2024; 11:42:8 > -
orta konsol çok karanlık kalıyor aksamları hiç nişey bbeli olmuyor.buna bir çözüm üretebilen oldu mu acaba.
bide radyo kanallarının simgeleri bazen çıkıyor bazen cıkmıyor nedenı ne olabilir.?
-
Triger değişimde hocam sentesini doğru yapmışlar mı bence onu güvendiğin bi ustda kontrol ettir. Yetkili servisler bizde rezalet maalsef, yani öyle kepazelikler yaşanıyor ki bu her marka araç için geçerli inanamazsınız. Bence sentesi kaçık alabilir arabanın hocam...
-
Arkadaşlar Merhaba,
Sigorta kutusu şemasıni ariyorum ve kontak açıldıktan sonra çıkıs veren sigorta hangisidir. Veya nereden bulabilirim.
Yardımcı olabilecek varmıdır. Teşekkürler.
-
Servis ne diyor ne varmış motorda bu hatayı veriyor ve gitmiyor?
-
Merhaba arkadaşımla elektrik 2008 var normalde sunroof tuşa tam basınca komple açılması lazım ve komple kapanması lazım ama maalesef olmuyor bunun bir ayarı var mı arkadaşlar?
Açık ve kapalıyken tuşuna basmayı denedik olmadı maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X