< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (17. sayfa)
-
-
elindeki tek sermayesi arabası olanlar seviniyor:))) küçük düşünme bu kadar hep kar etsen 50 bin edersin 50 bin de seni kurtarmaz resmin büyüğüne bak
-
Kar ve zarar ikiz kardeş unutma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umrumda degil hocam bu araba ilgi alanımdan çıktıquote:
Orijinalden alıntı: Guest-13CC89C26Kar ve zarar ikiz kardeş unutma
B segmentinin kralı 170-200 arası olmalı
Bu arabaya 270 bin veren net enayidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 16 Ocak 2021; 16:18:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahah kesinlikle 270 verilmez 😅😅
Bu bayiler bunu nasıl yaparlar anlamıyorum. Satış danışmanlarının tezgahı mı bayi sahipleri de bu işin içinde mi bilmiyorum. 265.000 e nasıl bir araç verebiliyorlar bu ÖTV oranlarında? %50 ÖTV oranı olsa en fazla 230.100 TL etmesi lazım. %80 ÖTV oranına girerse 276.000.
Kalanını başka banka hesabına aktarın vs gibi şeyler de okudum.
Arkadaşlar, Size 230.100 TL lik fatura kesip sizden 265.000 TL almaları vergi kanunlarına göre suçtur. Vergi Usul Kanunu 359/b ye göre muhteviyatı itibariyle yanıltıcı belge düzenlemedir ve hapis cezası vardır. 1 fatura bile düzenlese suçtur, gereği yapılır.
Eğer aracı ÖTV li bir şekilde 230.100 TL lik fatura kesip de kendisinden daha fazla tutar alınan varsa Maliyeye ihbarda bulunsun bence. başka hesaba Para aktarırken de açıklamaya xxx marka aracın satışı için yapılan ek ödemedir diye de belirtsin. Fatura örneğini, banka dekontunu, parayı hangi hesaplara aktardığını vs ispatlasın, o bayinin başı çok pis yanar. Hatta ihbar eden ihbar ikramiyesi bile alabilir kesilen ceza tutarı üzerinden. Aklınızda bulunsun.
-
Peugeot deniz gtline 250, allure 228 verdi.
Dün ‘Peugeot beyaz’ gtline 235 demişti.
Bugün st 50bin 0 faiz kampanyası olabilir ama merkezden daha bilgi gelmedi kampanyalarla ilgili dedi. Açıkçası 230a gtline ya da 210a allure 0 faizli bulursam alacağım aracı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1679fbhju -- 16 Ocak 2021; 17:41:48 >
Suç tabii ki hocam. Vergi usul kanununa aykırı. Satacaklarsa madem 230 satsınlar, elden ekstra para almak da ne oluyor? Ama bu şekilde alanda da kabahat. 80'lik dilimden madem bu kadar rahatsız oluyorlar, niye sesleri çıkmıyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: memocan2468
Giriş paketi 190 gt palet ise 245 civarı olur tahminim.
220 GTline sıfır faiz için bende düşüneceğim, tüm bayiler 235 te ısrarcı ama bir kaç haftada salınacaktır aşağı doğru.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 16 Ocak 2021; 17:42:12 > -
Selamlar. 131hp'lik version türkiye'ye gelecek mi? Gelecekse fiyatları hakkında bilgi var mı?
-
Aynen bu fiyatlardan alınmaması lazım. Alınıyorsa bilinsin ki 230.000 üzerinde verdiği her para başka birilerinin cebine giriyor.
Bu ÖTV sistemi böyle olursa biz daha çok B sınıfı araçlara 230.000 veririz.
-
Bakalım lansman bir yapılsın da netleşir fiyatlar.
-
Beni bugün merkezden aradılar. Form doldurmuşsunuz o nedenle aradık dediler. Ne kadar kapora verebilirsiniz diye sordular. Yalnız ben elektrikli 208 istiyorum dedim. Öyle diyince sizi bayi arasın o zaman dediler ve kapattık. Anladığım kadarıyla yüksek kapora veririm diyene öncelik veriyorlar. Öbür türlü neden telefon açıp ne kadar verebilirsiniz diye sorsunlar ki. İlk kez böyle bir araba ticaretine şahit oluyorum. Çok garip. BMW’nin yeni gelecek elektrikli suv aracı için 10 bin TL kapora yetiyorken 208 için yaratılan bu belirsiz atmosferi anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzdn -- 16 Ocak 2021; 20:1:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: rmzdn
Beni bugün merkezden aradılar. Form doldurmuşsunuz o nedenle aradık dediler. Ne kadar kapora verebilirsiniz diye sordular. Yalnız ben elektrikli 208 istiyorum dedim. Öyle diyince sizi bayi arasın o zaman dediler ve kapattık. Anladığım kadarıyla yüksek kapora veririm diyene öncelik veriyorlar. Öbür türlü neden telefon açıp ne kadar verebilirsiniz diye sorsunlar ki. İlk kez böyle bir araba ticaretine şahit oluyorum. Çok garip. BMW’nin yeni gelecek elektrikli suv aracı için 10 bin TL kapora yetiyorken 208 için yaratılan bu belirsiz atmosferi anlayamadım.Elektrikli 208 istiyorum diyerek saçmalamışsınız resmen. Bu araba ülkemize geliyorda biz mi bilmiyoruz ? Ayrıca hiçbir markanın genel merkezi “ ne kadar kaparo verebilirsiniz “ diye sormaz. O soruyu “ ne kadar peşinat düşünüyorsunuz “ diye soruyorlar. Nedenide kredi kullanacak mısınız, kullanacaksanız ne kadar kullanacaksınız onu öğrenmek. Çünkü ona göre kredi kampanyası bilgisi veriyorlar, ya da not edip bayiye bilgi veriyorlar, bayi sizi arayıp bilgilendiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 16 Ocak 2021; 22:58:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar bende 2017 model 208 aracımı satıp 2021 208 GT almayı düşünüyorum. Kendi aracımı en mantıklı fiyattan nereye satabilirim? Bu benim ilk arabam daha önce hiç satmadım. Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 207mElektrikli 208 istiyorum diyerek saçmalamışsınız resmen. Bu araba ülkemize geliyorda biz mi bilmiyoruz ? Ayrıca hiçbir markanın genel merkezi “ ne kadar kaparo verebilirsiniz “ diye sormaz. O soruyu “ ne kadar peşinat düşünüyorsunuz “ diye soruyorlar. Nedenide kredi kullanacak mısınız, kullanacaksanız ne kadar kullanacaksınız onu öğrenmek. Çünkü ona göre kredi kampanyası bilgisi veriyorlar, ya da not edip bayiye bilgi veriyorlar, bayi sizi arayıp bilgilendiriyor.
Alıntıları GösterDoğru.Bizim arkadaşada ne kadar peşinat verileceğini sormuşlar.Muhtemelen kredi kampanyası için veri topluyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bjkaliArkadaşlar bende 2017 model 208 aracımı satıp 2021 208 GT almayı düşünüyorum. Kendi aracımı en mantıklı fiyattan nereye satabilirim? Bu benim ilk arabam daha önce hiç satmadım. Teşekkürler.
En mantıklısı kendiniz ilana verip satın.Takas ve VavaCars fiyatlarınıda not edin.
quote:
Orijinalden alıntı: icemyDoğru.Bizim arkadaşada ne kadar peşinat verileceğini sormuşlar.Muhtemelen kredi kampanyası için veri topluyorlar.
Alıntıları GösterAynen 👍🏻 Gelip burada çarpıtıyorlar herşeyi ☺️
Galiba soruları sen soruyorsun? O kadar eminsin ki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X