Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.548
Cevap
67
Favori
183.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Janissary.

Bayiler 235,245,255 fiyatlarını çekiyorlar.
    231 bin TL ye vermek zorunda değiller mi ? Bunu sorsanıza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sordum liste fiyatı böyle daha yukarda söylüyorsunuz diye. Bizde fiyat bu işinize gelirse mantığı var :).

• silversmith S kullanıcısına yanıt

tam bir veledi zina bu kadar da olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

AÖK kanalı ne demek ?

• Yazik gunah bu paralara B sinifi alabiliyoruz ancak.Gecen yil 2008 bu paralara satiliyordu. Her seye zam geldi ama matrahi 130.000 tlde tuttular.O yuzden bu araclarin (clio, egea, i20 girdi bile) dolu versiyonlari bir kac aya %80 verdi dilimine girer. Parasi olan kan emici galericiler 2008'de oldugu gibi bu araci ilk alanlar listesinde yine sahnedeler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz otomotiv 250 bin mavi
    Öztek 245 platinum gri
    Yarın pejoyu arayıp bayileri şikayet edicem belki birşeye yaramaz ama olsun

• Janissary. J kullanıcısına yanıt

Ya ben bu işi anlamıyorum, nasıl böyle olabiliyor. Genel müşteri hizmetlerini arayan oldu mu bu konuda ? Ben yarın bir arayacam bakalım onlar ne diyecek, merak ediyorum

• dix1 kullanıcısına yanıt

:) %80'lik dilim, işlerine geldi.

• Şimdi Gt line ellerinde var mı herhangi bir bayinin ?

• leonheart07 kullanıcısına yanıt

Ben kasim ayında 3 kez goral a gidip 229k lik liste fiyatı olan 308 allureu 250k ya satmaya çalıştıkları için kavga ettim. Vergi kaçırdıklarını liste fiyati ile neden vermedikleri vs konularinda. Genel merkeze de sikayetlerde bulundum. Genel merkezin dediği tek sey biz tavsiye edilen fiyatı acikliyoruz bayi fiyatlarına karışmiyoruz oldu. Pejo bayileri benim gözümde ufak hesaplar yapan mahalle esnaflarindan farkli değil. Kurumsal bir politikalari yok araba geldi talep var artir oğlum fiyatı, talep düştü eski kasa düşür oğlum fiyati tarzı bi işletme.

• Ooo 230a al 280e sarı siteye koy. 50 bin kar cepte... Oturduk yerden ne güzel dünya.

• Ya var ya lanet olsun diyorum. 231 bin TL olarak açıklanan arabaya bayide 250 çekmek nedir ya, 2-3 bin oynar iyi kötü kavga gürültü kabul edilebilir belki ama 19 bin TL fark nasıl olabilir yahu akıl alır gibi değil. Ülkede herkes dolandırıcı. Almaya niyetlenmiştim ama vazgeçtim.

• Arkadaslar bugun st soyledi, subatta da az arac gelecekmis. Uyanik bayiler bunu firsata cevirip yuksek fiyattan gazliyor ama ozellikle 230 a bulan fiyati kesinlestirip aracini ayirtsin derim. Lafim araci almaya karar verip henuz aksiyon almamis olanlara. Anlasilan uretimde pandemi etkisi devam ediyor.
  • Babamdaki Polo Lounge'u değiştirelim dedim sanırım geçen seneki 2008'in durumu ile aynı hikaye dönüyor. 2008'de de kısıtlı sayıda GT gelmişti bayilerin bir dediği bir dediğini tutmuyordu zaten galeriler kan emici gibi bu tarz talep olan araçları çekiyorlar bide bayi buna ekstra uygun ortam sağlayınca işin içinden çıkılmaz hala geliyor. Doğuş'un da başka konularda savunulacak pek bir yanı yok ama profesyonellik konusunda Peugeot Doğuş'a göre ciddi ölçüde küçük esnaf kafasında çalışıyor.

Yarın Samsun bayisi ile görüşeceğim liste fiyatından maksimum renk farkı olacak şekilde bir fiyata GT veriyorlarsa alırız yoksa aynı geçen sene 2008'den vazgeçtiğim gibi bunuda sallayacağım.

• Gt Line araçlar görüyorum fakat resmi fıyat lıstesınde Gt Line yok GT var sadece enteresan geldi.

Merak ettım arasındakı farkları ınceledım GT yi 155 hp sanıyodum degılmıs 130 hp miş ve benım gördüğüm tek fark kör nokta uyarı GT de var sadece :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dix1

AÖK kanalı ne demek ?

Alıntıları Göster

Araca Özel Kampanya olabilir. YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) 

• peugeot bayağı kafasız. bugün reklamlarını gördüm.. arkadaş reklama abanacağına, bayiilerini kontrol et, düzgün fiyattan satsınlar da alalım. Bırak 10.000TL'yi bak ciddi söylüyorum 1 TL fazla olduğunda bile benim gibi almayacak, inat edecek bir sürü insan gösterebilirim.

231.000TL'nin bir kuruş üstü talep edildiği sürece almayacağım.

• deliverances outro kullanıcısına yanıt

Bugün aradım genel merkezi, bayi fiyatlarına biz karışamıyoruz dediler. O zaman ben de kurumsallığınızı biraz gözden geçirmeniz gerekiyor, Honda'ya yöneleceğim dedim. Tepeden kaynaklı bir problem var. Açıkcası herhangi bir Peugeot bayisi ile iş yapacağıma araba almam çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 21 Ocak 2021; 11:2:39 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.