Sag olun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (27. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmi150 hp'lik 1.5 mi bu? yaw nedir bu otomatik sevdası?
Alıntıları Göster130hp ama sunroofda yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ejder2323239'a fiyat verildi gt line (vertigo mavi)icin 235'e anlastim.Darisi sizlere ins.
sarı gt için 235 hemen verebilirim varsa
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ejder2323239'a fiyat verildi gt line (vertigo mavi)icin 235'e anlastim.Darisi sizlere ins.
Hayırlı olsun. Hangi bayii? Şubatta gelecek araçlardan mı?
-
Yok ellerinde 1 tane kalmisti onu aldim. Subat ayinda tekrardan gelecek dedi. Cok talep var dedi.Elazig bayi
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ejder2323Yok ellerinde 1 tane kalmisti onu aldim. Subat ayinda tekrardan gelecek dedi. Cok talep var dedi.Elazig bayi
Hayırlı olsun. İstanbul ve yakın illerinde kalmamış. iyi bulmuşsunuz.
Leon manuel fiyatı açıklanınca insanlar 208'e sallar olmuş :) Keşke herkes arzu ettiği araca binebilse. İlk parti 208'i alabilen herkesi alsatçı zannediyorlar. Araç üretimi fazla olsa bunlar yaşanmazdı ve rekabet artardı ancak gelen araç sayısı hala sınırlı maalesef. Benim bayii de sonraki partiden sipariş geçebilmek için bugün apartopar fatura kesti.
-
Allah razi olsun.Daha iyileri sizlerin olsun.
Aynen hocam.Arac az geliyor, geleni de galericiler aliyor maalesef.Satis temsilcisinin bana dedigi Subatta gelen araclarda fiyat degisebilir.Ins ayni kalir da gt lineyi alabilirsiniz.
Hocam sizinki bu ay geçilen değil miydi 240 almıştınız sorun mu oluştu ben de proforma faturası motor şase no istedim yarın atalım dedi st sizin ki nasıl durum? -
Amin teşekkür ederim. -
Bir sorun yok. Bana sase no daha once vermislerdi zaten. Haftaya fln teslim ederler herhalde. Bugun Kadikoyde Corum plakali sari bir 208 gormus kayinpeder.
Leon 1.0 dsg fiyati bayagi rekabetci olmus. Bu 208 alacaklara pazarlik gucu verebilir subatta. -
Acaba aceleci mi davrandık bilemiyorum 2021 model yılı 208 i de aynı fiyattan verecekler gibi geliyor bana Allah pişman etmesin. -
Olabilir ama bu ulkede 1.5 ay sonra ne olacagini kimse bilemez. Aldiktan sonra fazla da dusunmemek gerek. Sahsen bana bu arac keyifli geldigi icin aldim. Leon, Kamiq vs bana heyecan vermedi. Buyuk bir araca da ihtiyacim yok. Ayrica dsg riski yaninda eat8 i de gormek istedim. -
Leon ateş ediyor şuan gerçekten çiviyi çaktı doğuş Peugeot a
O da doğru hocam ikimize de hayırlı olsun renk neydi hocam senin aracın -
Platin gri -
Hocam Avrupa’dakileri bilmiyorum ama bizim üreticiler çok etkilenmediler pandemiden. Ürettiğini bize değil Avrupa pazarına gönderdiler daha çok. İyi de yaptılar. Avrupa’da arz kıtlığından araba fiyatları artarsa sıkıntı olur, bizde 3 kat arttı sesini çıkaran varmı? Yok. -
Renault Turkiye'de sikinti yok ornegin. Clio, Megane uretimi yeterli ancak Peugeot'da buraya gelen yeni model arac sayisi sinirli. Martta belki daha artar. -
Dediğim gibi önceliği kendi ülkelerine veriyorlar. Burada karlılık daha yüksek olsa bile..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X