Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.558
Cevap
67
Favori
185.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi paket hocam? Hangi bayi?

• Carpetguys kullanıcısına yanıt
    Gönderdim Hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Carpetguys kullanıcısına yanıt

Ankara göral da var.

• 2021 208 Gt aracın farları bozuk galiba. Far ayarını olması gerekene manuel olarak ayarlıyorum. Sonrasında araca 1 kişi binse tavana kadar yükseliyor. 1 Kişi varken yapıyorum 2. kişi binince aynısı oluyor otomatik yükseklik ayarı bozuk çalışıp çok yükseltiyor herkes selektör atıyor.

• Herkese merhaba. Aracina ppf kaplama yaptiran var mi ? Suan sadece kaput koruma var. Camurluklara da yaptirmayi dusunuyorum. İstanbul’da fiyat performans onerebileceginiz yer var midir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

2021 208 Gt aracın farları bozuk galiba. Far ayarını olması gerekene manuel olarak ayarlıyorum. Sonrasında araca 1 kişi binse tavana kadar yükseliyor. 1 Kişi varken yapıyorum 2. kişi binince aynısı oluyor otomatik yükseklik ayarı bozuk çalışıp çok yükseltiyor herkes selektör atıyor.

Kaputu açıp farın üzerindeki plastik vidayı saat yönünde çevirdiniz mi?

• caldexterr C kullanıcısına yanıt

Tabi ki hocam ben yıllardır custom far tasarlıyorum. Mercek yerleştirme, özel led dizaynı falan. Yani yükseklik ayarını yapmak için otoparka hazır duvarım bile var. Sorun yok o konuda asıl olay yüksekliği ayarladıktan sonra başlıyor. Olması gerek yüksekliğe ayarlıyorum. Ancak araca her 1 kişi bindiğinde tavana kadar yükseliyor far çizgisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Tabi ki hocam ben yıllardır custom far tasarlıyorum. Mercek yerleştirme, özel led dizaynı falan. Yani yükseklik ayarını yapmak için otoparka hazır duvarım bile var. Sorun yok o konuda asıl olay yüksekliği ayarladıktan sonra başlıyor. Olması gerek yüksekliğe ayarlıyorum. Ancak araca her 1 kişi bindiğinde tavana kadar yükseliyor far çizgisi.

Herkese fabrika çıkışı ayarsız farlarla teslim edildi araçlar ancak bu ayarı yaptıktan sonra şikayet eden olmadı arkadaşlardan. Servisle görüştünüz mü hiç? Yazılım ya da sensörde bir sorun var gibi. Ben diğer arkadaşlara da bir danışayım.

• caldexterr C kullanıcısına yanıt

Servise danışmadım daha ama çok önemli bir durum kesinlikle gideceğim. İmkanı olan varsa araca 3 kişi binip denerse eğer aynı sorun varsa farlarının çok fazla havaya kalktığını görürler. Eğer olmuyorsa benim araçta bir sorun var demektir.

• Merhabalar ben bu aracın prime paket lansman renginden aldım ama herkes satarken değer kaybedeceğini söylüyor daha önceden hiç bu markayı almadım. Kullanıcı arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

• boostr B kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar artıyor sürekli nasıl değer kaybedecekmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

Herkes olumsuz enerji yükledi ama araç çok güzel.

• boostr B kullanıcısına yanıt
    Kafana takma ya kiskaniyorlar :D valla geçen boşunu gördüm çok begenmedim gt çok şık ama sonuçta kötü araba değil kesinlikle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

Benimki sanırım boş paket 1 adet USB var o 2 adet olsaydı baya memnun kalırdım

• Arkadaslar merhaba yeni 208 aracim var. Lastik basinc degerlerini nereden gorebilirim ? Aradim bulamadim. Bir de degerleri kac olmali ? Yardimci olursaniz sevinirim.

• Herkese iyi aksamlar. Aracim dur kalk trafikteyken kalkislarda ayagimin altindan ugultu geliyor. Start stopu kapatinca veya eco modundan cikinca bi nebze duzeliyor. Bu sorunu yasayan baska arkadaslar var mi ?

• aracetiket A kullanıcısına yanıt
    Aracın siboplarında sensor olmadığı için lastik basınçlarını göremezsin, ancak biri indiğinde dönüş hızları değişeceğinden uyarı verir.
    Basınç değerleri sürücü tarafında ki kapı içindeki etikette yazar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • busonartik kullanıcısına yanıt

Cok tesekkur ederim bilgi icin.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.