Ya 255 bin liraya pejo 208 alıp almamak sizin tercihiniz tabiki. Ben sadece 25 bin liranın aksesuar dayatması olduğunu, o aksesuarların 25 bin lira etmeyeceğini vurgulamak istemiştim. Para sizin keyif sizin hayırlı olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (42. sayfa)
-
-
Kesinlikle doğru düşünüyorsunuz bence. Şu anki piyasaya göre aldığınız fiyat çok iyi. Aracı 230bin bandında alanlarsa güzel kar etmiş oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
230 bandından almak için çok çabalamıştım fakat araç bulamamıştım. 235 den satanlar 6 ay önce kaparo verenlere adını yazdıranlara verdik dediler. Neyse kısmet..
-
Çok iyi fiyata almışsınız . İlanlarda 278 e bile düşünce millet kapışıyor bu aracı . Piyasanın en az gelen en değerli aracı diyebilirim . 1 Mayıs sonrası %80 dilime gireceği kesinleşti. Hatta nisan da yüzde 80 den satılacakken son anda %50 ye cektiler. -
208 leondan daha değerli daha iyi satılıyor Cihan . Emin olabilirsin . 280 den bile 208 alan oluyor sarı siteden . -
Yeni 208 kullanan arkadaşlara bir sorum var. Arabayı 3 aydır kullanıyorum. Nerdeyse 4-5 kere 4 lastik için lastik basınç uyarısı verdi. Ama lastiklerin havasında sıkıntı yoktu. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar oldu mu?
quote:
Orijinalden alıntı: emrdmr1
208 leondan daha değerli daha iyi satılıyor Cihan . Emin olabilirsin . 280 den bile 208 alan oluyor sarı siteden .208 cok guzel araba ama pejo bayileri bizi arabadan markadan soguttu
Pejoda doğuş gibi direkt distribütörden alabileceğimiz bayi yok . 231 e leon alınıyor ama 208 I vermiyorlar . Ben yine de 240 . 10 bin ivir zıvır parası vermeye razı olup alıyorum . -
Her araçta olabilecek durumlar var.
Çözülür yada beklenir o kasa değişir 5 yıl sonra yada basitse o parça değişir vs..
Ben bilmek isterim aldığım malı o yüzden araştırıyorum
İlk gün baktığımda araştırdığımda
-orta konsol ekran hatası
-dizellerde motor arıza ışığı uyarısı
-ilk çalıştırmada sanjiman hatası uyarısı olduğunu okudum
ve tabiki arayıp servise sorduğumda bu sorunları ‘’evet bir kaç araçta oldu ama kafaya takma garantisi var aracın zaten dendi’’
Bende direk buradaki kullanıcılara sordum ilk ağızdan öğrenmek için
durum bu
Kullanicilar söylerse şu oldu bu oldu yüzdesel bir sonuca varırız
yada servisin tutumunu öğreniriz
saygilar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLEN_1907 -- 1 Mayıs 2021; 23:15:28 >
Teşekkürler
Merhabalar. Sarı renk 208 GT bulabileceğimiz bayi var mı acaba. Fiyat olarak en düşük ne kadara alınabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: esirin60Merhabalar. Sarı renk 208 GT bulabileceğimiz bayi var mı acaba. Fiyat olarak en düşük ne kadara alınabilir.
Bulma sansiniz cok dusuk
Sarı ve mavi renk 268bin ve 270bin fiyat aldım bu hafta
quote:
Orijinalden alıntı: KanwulffSarı ve mavi renk 268bin ve 270bin fiyat aldım bu hafta
Hangi bayi hocam. Araç ellerinde varmıymış.
-
GT Modeli mi ?quote:
Orijinalden alıntı: KanwulffSarı ve mavi renk 268bin ve 270bin fiyat aldım bu hafta
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet
Çip krizi ve multimedya ekran bulunamadığı dan dolayı Mayıs teslimatları hazirana kaydı diye bilgi verdi at. Mayıs ayı içerisinde araç teslim alan yada bayramdan sonra teslim alacak olan var mı
Allura selection alip keske GT alsaydim diyen veya bu paketi kullanan var mi? Arac alma donemindeyim. Sizce allure selection mi yoksa ultimate corsa mi? Ozellikler corsada daha fazla ancak peugeot nun tasarimi daha cezbediyor acikcasi.
quote:
Orijinalden alıntı: aracetiket
Allura selection alip keske GT alsaydim diyen veya bu paketi kullanan var mi? Arac alma donemindeyim. Sizce allure selection mi yoksa ultimate corsa mi? Ozellikler corsada daha fazla ancak peugeot nun tasarimi daha cezbediyor acikcasi.Gt almayacaksanız corsa ultimate alın gt harici 208 bence anlamı yok görüntü hoş değil
Allure selection da gayet yeterli, 30 bin gt ye çıkacağıma üst seçmeni araçlar göz kırpıyor bana. Allure selection aldık eşime hoş geliyor araç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X