Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.558
Cevap
67
Favori
185.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yasino86

Hangi il hocam bu?

Çorlu çetaş

mersin öğütler Sakarya ekin oto

balıkesir beyaz Peugeot

mepa Yenibosna hepsi 240-250 arasına sattı son 3 günde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt özellikle çok az geliyor ve çok değerli . Bu araç gt harici alınmaz bana göre . 300 e alanlar oldu bu ay . Bir sonraki ay bu fiyatlar hayal olur . Gt bulanlar hiç kacirmasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpetguys

Çorlu çetaş

mersin öğütler Sakarya ekin oto

balıkesir beyaz Peugeot

mepa Yenibosna hepsi 240-250 arasına sattı son 3 günde

Alıntıları Göster

Araştırdım hiç birinde araç kalmamış. 255 den verdik diyorlar. Yalan olabilir. Önümüzdeki ay 300 den gelir diyorlar

• hocam ben 208 prime aldım ve çok beğendim, gt'yi bırakın 208 prime bile yok piyasada, benim arkadaşlar parası ile bulamıyor, 208 prime'ın yol tutuşu, özellikleri benim için iyi, 211 bin tl de az para değil ama eski sorunlu ikinci el araçlar için ortalama 150 bin tl istiyorlar
  • gt'yi 255 bin tl'de izmir'de bir bayi test aracı olarak satıyordu, ama ikinci el gibi muamele olacaktı ve ben de bu nedenden güvenemediğim için almadım
  • 2020 model ile 2021 model arasında nasıl bir fark var ve nasıl anlaşılır? İlanlarda kimisi bu 2021 modeldir, 2020 olup 2021 çıkışlılarla karıştırmayın falan yazıyor.

• üç f Ü kullanıcısına yanıt
    Gt-Gt line versiyonları için konuşursak 2020ler Gt line isimli ve c sütununda gt line yazıyor; 2021ler sadece GT olarak geçiyor c sütununda GT yazıyor donanımsal fark ise GT kör nokta uyarısı da bulunduruyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhabalar, sizlere danışmak istediğim bir konu var. 3008'den sonra yeni 208 ile devam ediyoruz 2. araç ile. henüz aracı almadık, ancak kapora ödedik, şase numarası var elimde ancak service box'a girince şase ile sorgulayınca özellikler kısmı için para istiyor. İlk seçenek ile üye oldum acaba nerede yanlış yaptım, neden göremiyorum özellikleri?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

Gt özellikle çok az geliyor ve çok değerli . Bu araç gt harici alınmaz bana göre . 300 e alanlar oldu bu ay . Bir sonraki ay bu fiyatlar hayal olur . Gt bulanlar hiç kacirmasin

İkinci elde yiginla araba var 270.000 falan

niye 300.000 verelim ?

• 24-11 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun Hangi paket ne karara anlaştınız?
  • Bende GT Platinum Gri için kapora ödedim. Fiyat: 255.000TL

Hediyeler ; Seramik kaplama, kaput filmi, cam filmi, koltuk koruma, motor koruma, ses izolasyon uygulaması

Şase numarasını istemeli miyim?

• Yasino86 Y kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, 228k allure selection.

• Merhaba arkadaşlar, Dizel Active paket almak mantıklı mı sizce ? Sürekli yol yapacağım araçla.

• Cok iyi fiyat bence, nasil nerden aldiniz? Plakali arac miydi? Biz 228e allure selection icin anlastik.

• quote:

Orijinalden alıntı: 24-11

Cok iyi fiyat bence, nasil nerden aldiniz? Plakali arac miydi? Biz 228e allure selection icin anlastik.

İstanbulda yaşıyorum fakat istediğim rengi en iyi fiyatla Ankara bayide bulabildim.

Aracı Haziranın ilk haftası teslim edebileceklerini söylediler. Şimdilik 10 bin kapora yolladım, kalan tutarı araç gelmeden 20-30 gün önce talep edeceklerini söylediler tamam dedim. Artık gelince gidip Ankaradan alacağım.

İstanbulda bir çok bayi ile görüştüm. Hepsi Mayıs sonu gelecek araçları satıyoruz şuanda dediler. Renk sıkıntısı var.

Almak isteyen olursa 255-260 arası yardımcı olacak bayilere yönlendirebilirim. Bayilerin hepsiyle ahbap olduk :)

• Gule gule kullanin, GT gerçekten guzel, biz de Ankara'dan aldik en gec mayis ortasi teslim olacak, fiyat garantisi verdiler, sanirim gemide ya da gumrukte arac birkac gune girmiş olur. Tahminimden cok daha fazla satıyor bu fiyatlara satamaz demistim ama bayilerin çoğu Nisan stogunu bitirmis Mayista açıklanacak kotalari bekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 24-11

Gule gule kullanin, GT gerçekten guzel, biz de Ankara'dan aldik en gec mayis ortasi teslim olacak, fiyat garantisi verdiler, sanirim gemide ya da gumrukte arac birkac gune girmiş olur. Tahminimden cok daha fazla satıyor bu fiyatlara satamaz demistim ama bayilerin çoğu Nisan stogunu bitirmis Mayista açıklanacak kotalari bekliyor.

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah..

• Selamlar, gt versiyonu icin 260 bin tl civari fiyatlardan söz edilmis, benim de bütcem o civardaydi ama liste fiyati 300 bin küsur ve sahibindeki gt fiyatlari da 280 285 bin küsur olunca istemeyerek vazgecmistim bu arabadan
    Benim atladigim bir sey mi var, yoksa bayi gercekten 260bin tl ye 0 ini gec de olsa teslim ediyor mu, yoksa o arkadaslarin sansi mi (Daha önce hiç araç almadim o yuzden soruyorum)
  • 255.000 e nasıl fatura kesiyorlar çok merak ediyorum. 231.000 tl den sonra%80 lik ÖTV dilimine girdiği için fiyat doğrudan 280 bin üzerine çıkıyor. 255.000 e herhalde ekstra saçma sapan aksesuar fiyatları ile ayrıca fatura kesilerek satılıyor.

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    %50 vergi dilimine sokmak icin düştükten faturalıyorlar, diğer tutar icin ayrı fatura kesiyorlar seramik kaplama, cam filmi, koltuk koruma gibi iceriklerin olduğu gold paketleri var onu hediye edip faturalama yapıyorlar.
    Ben mart ayında 245 binden anlaştım mart’ın sonunda tekno gri teslim aldım, 14 bin TL tutarında +3 yıl 70bin km garanti uzatma, gold paket ( seramik kaplama, kaput ve çamurluğa film kaplama, camlara film kaplama, motor ve koltuk koruma, çamurluklara izolasyon) icin fatura kesitiler.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.