Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.558
Cevap
67
Favori
185.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aractan genel olarak cok memnunum.Gt line sahibi arkadaslara 2 sorum var.

1. Klima normalde 23 dereceye ayarli, sabah arabayi calistirdigimda klimayi acinca kendi kendine lowda soguk hava veriyor. Sizde durum nasil?

2.Gece kisalar acikken karsidan selektor yapiyorlar. Kisalar biraz goz aliyor.Sizde de boyle mi?Ayar yapilmali mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejder2323 -- 4 Nisan 2021; 15:8:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

Klasik dar bakışçılar işte hocam. Bir kere bile çıkıp 12-15bin euro (120-135bin tl) arabaya nasıl yüzbinlerce lira vergi veriyorum bu nasıl bir sistemdir demez

Alıntıları Göster

230.000 liraya

yeni leon e tsi dsg aldim

olayin kurla ilgisi var ama pejo somuruyor milleti

kusura bakmayinda 3 silindir 1.2 motor arabaya 300 kusur bin vermem soz konusu bile degil

alsin tursusunu kursun pejo

• Selamlar,

Bende kısa far konusunda sıkıntılıyım. Akşamları sürekli selektör yapanlar, 4lüsünü yakanlar oluyor. Çözüm var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdino0199

Selamlar,

Bende kısa far konusunda sıkıntılıyım. Akşamları sürekli selektör yapanlar, 4lüsünü yakanlar oluyor. Çözüm var mıdır?

Ben henüz uzun yol yapmadım ama bunu fbook grubunda da yazan çok oldu. Kaputu açınca farın üzerinde bir ayar yeri varmış. Servise götürüp ayarlatmış çoğu arkadaş. Normalde otomatik far ayarı var ama onun da bir manuel düzeltmesi var sanırım. Bu kadar çok göz alması enteresan, bunun için düz değil yukarı doğru bakması lazım. Fabrikadan neden böyle bir ayarla çıkar ki araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLUESTREAM

Nasıl bir aparat aldınız?

Ben de bugün prime paketli aracı teslim aldım. İlk izlenimlerim oldukça olumlu. Tabi daha birçok şey çok yeni ve neyi nerede bulabileceğimi hemen bulamıyorum.

En çok merak ettiğim şeyler:

1-ortalama yakıtı sürüş esnasında nasıl görebiliyoruz? Bunu sıfırlayıp, tekrar kontrol edebilir miyiz?

2-Android telefonumu ve navigasyonu ekrana yansıtabilir miyim ?

3-My pejo uygulaması işe yarıyor mu?

https://tr.aliexpress.com/item/1005001820613084.html?aff_fcid=0e7f5dd2c01140969096393f3d9a5d79-1617189342526-06538-_AYalFV&aff_fsk=_AYalFV&aff_platform=shareComponent-detail&sk=_AYalFV&aff_trace_key=0e7f5dd2c01140969096393f3d9a5d79-1617189342526-06538-_AYalFV&terminal_id=8fd1479419cf40018f905a5f0681779a&tmLog=new_Detail

Yukarıdakini sipariş ettim. Yolda henüz 2 haftaya ulaşır diye tahmin ediyorum.

1- ort tüketim için sağ kolun ucundaki düğmeye basacaksınız. Bastıkça 1. , 2. anlık verileri gösteriyor.

2- Android auto var ama düz apple car play gibi sadece google map ve spotify, whatssup çalışıyor (en bilenenler). Yandex, youtube vs için bahsettiğim aparatı aldım. Benzerini burada 2.600 e satıyorlar. Buradakiler 4gb ram benim aldığım 2 gb. Burada kullananların birçok videosu var youtube'da. İzledikten sonra karar verdim. Forumdan bir arkadaş da almıştı.

• Burada far ayarını gösteriyor. Tornavidayı saat yönünde çevirince farlar aşağı iniyor. Saat yönünün tersine çevirince yukarı çıkıyor. Videodaki arkadaşın da farları aşağı bakar şekilde gelmiş.

• Video güzel oldu. Teşekkürler

• caldexterr C kullanıcısına yanıt

Video icin sag olun.

• BLUESTREAM kullanıcısına yanıt
    ben de prime alıyorum, sipariş onayım geldi, siz memnunsunuz değil mi?
  • Şükür şu ana kadar memnunum. O fiyat aralığında daha iyi bir b segment model göremedim ben.

Siz ne kadara aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 8 Nisan 2021; 9:1:19 >
  • BLUESTREAM kullanıcısına yanıt
    211 bin tl'ye, zam gelmiş fiyatlara, ben hem iç hem dış çok beğendim, şimdi gelmesini bekliyorum, siz de beklemiş mi idiniz yoksa hazırda var mı idi?
  • hugues H kullanıcısına yanıt

Ben ellerindeki tek aracı almıştım. Ben aldıktan sonra 10 bin lira zam koydular zaten. Maalesef fiyatlar düşmüyor. Hayırlı uğurlu olsun size, kazasız belasız kullanın inşallah.

Bu arada 100 beygir olanı kullananların ortalama yakıt tüketimi kaç acaba? Ben şu anda genellikle şehir içinde kullandığım için mi bilmiyorum ama bana biraz yüksek geldi. Hele fabrika değerleri ile alakası yok.

• fiyatları tekrar düzenlemişler arkadaslar mayıs ilk haftası teslim aracları 240 -250 bandında satıyorlar 208 gt

• Carpetguys kullanıcısına yanıt
    Kesin bilgi mi nereden duydunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasino86

Kesin bilgi mi nereden duydunuz?

kesin bilgi dün ben kendime aldım sarı 208 mayıs ilk haftası teslim 245 geldi arac seramik cam filmi kaput filmi vs 250 olcak .hocam

Hayırlı olsun hocam pazarlık yaptınız mı yoksa direkt 245 ham 250 ye seramik camfilmi vs ye anlaştınız?
  • pazarlık yapamadım hocam istanbulda kiler 260 bin cekiyor ben istanbul dısı buldum birde sarı istiyordum pazarlık sansım kalmadı

fiyat 250 dedi ben zaten seramik cam filmi kaput filmi motor koruma cart curt. yaptırcaktım onlar yaklasık 5bin fatura ediyorlar aksesuar olarak

• Merhaba, bu bilgiden emin misiniz? Ben 300 fiyat aldım. Nihai fiyat mayısta belli olur dediler. Pazarlık ne zaman yapılıyor? Kaporta vericem ama fiyat için konuşmadık. Yardımcı olursanız sevinirim

• izmir'de de 300 gt'nin fiyatı, zaten araç bulmak da çok zor, parası ile bile alamıyorsun, demek ki bayiden bayiye büyük değişiklikler oluyor
    Hangi il hocam bu?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.