|
YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (37. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ekostrosMart ayının son haftası kesin araba alacağım. Açıkçası 208 gt'ye heveslenmiştim ama ilk günlerde 230 bin olan aracı bayilerin 250-260'tan satması sonucu bu markadan tiksindim. Haftalardır araba bakıyorum son hafta son kez bir piyasa yoklaması yapacağım olması gereken fiyatta uygun bir gt bulursam değerlendireceğim bulamassam 2. seçeneğimi gidip alacağım
İlk çıktığı zaman rağbet varsa eğer araçta burnundan kıl aldırmıyorlar..Fiyat artırıyorlar vs..
Biraz soğusun yeni kasa heyecanı düşürürler fiyatı...Olması gereken fiyatlara geriler..
-
Az önce trafikte ilk kez canlı gördüm. Tasarım özellikle C sütunu civarında çok iyi görünüyordu ama araç sanki B değil A+ gibi olmuş, dılarıdan ufacık görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Backstreetİlk çıktığı zaman rağbet varsa eğer araçta burnundan kıl aldırmıyorlar..Fiyat artırıyorlar vs..
Biraz soğusun yeni kasa heyecanı düşürürler fiyatı...Olması gereken fiyatlara geriler..
Alıntıları GösterKatılıyorum, örneklerini clio ve corsa piyasaya ilk çıktığında görmüştük. Belli bir süre sonra fiyatları düştü.
-
1.80 boyundayim arka koltuga oturunca basima tavan carpiyor cam tavansiz olanda .alacak olanlarin dikkatine
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1,2 75 beygir düz vites olan boş paketine sahip olan var mı ? bu arabayı düşünüyorum. Kullanan var ise yorumlarınızı rica ediyorum arkadaşlar.
-
208 whatsapp grubu varsa paylaşabilir misiniz ?
teşekkürler...
merhabalar hayırlı pazarlar bu arabalara sonradan donanım eklenebiliyormuş orta donanım seviyesinde allure paket alsak iş görür heralde fiyatlar düşer inşaallah
-
Merhaba. Aracın prime modelini 205 bin TL'ye aldım arkadaşlar. Nasıl sizce? Nisan ayında 6.000 lira zam geleceği söylendi.
Aracı kullananlar şu ana kadar gördükleri olumlu ve olumsuz yönleri yazabilirler mi lütfen?
selamlar, hayırlı olsun, prime ve active arasındaki fark nedir; ben de active almayı düşünüyorum -
bu arada ben de izmir'deyim, siz bornova şubeden mi aldınız, form doldurup gönderdim hala geri aramadılar -
-
teşekkürler ama araba yok piyasada, nisan ayında gemiye yüklenecekmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: SeneCa61208 whatsapp grubu varsa paylaşabilir misiniz ?
teşekkürler...
Bende katılabilir miyim
208 GT için fiyat alan var mi
nisan ayında belli olacakmış yeni parti, martta 255 bine satmışlar fakat şu an yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugues -- 31 Mart 2021; 20:36:51 > -
231 araba 24 haraç mükemmel.
-
Çok teşekkür ederim. İnşallah size de nasip olur. Ben Gaziemir Kahyaoğullarından aldım. Ellerindeki son araçtı. İzmir dışındaki bayilerde de pek yoktu.Yenileri nisanda gelecekmiş. Bakalım zam olacak mı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En son fbook grubundan bir arkadaş pazartesi 250 ye aldı Yenibosna bayiinden. O aldığında ellerinde bir tane vardı. Şansınızı deneyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X