Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.558
Cevap
67
Favori
185.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de dün oraya gidip baktım, ellerinde sadece gt test aracı varmış, onu bile 255 altına bırakmadılar, ben de almadım, yeni gelecek olan araç grubunu bekleyeceğim, umarım çok zamlı gelmez, tekrar hayırlı olsun
  • hugues H kullanıcısına yanıt
    GT 306.000 TL olmuş

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B sınıfı araca 300 bin TL verecek olan ENAYİ'nin önde gidenidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

GT 306.000 TL olmuş

alacak olsan bide bayilerde bile bulunmuyor 306 bine

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

B sınıfı araca 300 bin TL verecek olan ENAYİ'nin önde gidenidir

Fiyatı veren mi enayi, fiyatların buraya gelmesinden kimseyi sorumlu tutmayan halk mı enayi?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadLifter

Fiyatı veren mi enayi, fiyatların buraya gelmesinden kimseyi sorumlu tutmayan halk mı enayi?

Alıntıları Göster
    Klasik dar bakışçılar işte hocam. Bir kere bile çıkıp 12-15bin euro (120-135bin tl) arabaya nasıl yüzbinlerce lira vergi veriyorum bu nasıl bir sistemdir demez
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadLifter

Alıntıları Göster

Hemen siyaseti karıştırmasanız ölürsünüz dimi?

Ben B sınıf araca bu para verilmez derken diğer B sınıf araçlarla kıyaslama yaparak böyle bir yorum yaptım.

Diğer ülkelerde 10 maaşla alınabilen arabayı bizim ülkemizde 100 maaşla alabiliyor olmak zaten içler acısı bir durum. Bunu tartışacağımız konu 208 konusu değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkali -- 2 Nisan 2021; 10:1:47 >

• Evet dar bakışları kınıyoruz.

Mesela ben yıllardır etrafımdaki insanlar dahil olmak üzere herkese 1 araba kendinize aldığınızda 1 arabada devlete alıyorsunuz hatta bazen bu oran daha da fazla olabiliyor diyorum.

Ne faydasını gördük? Yeni bir Ötv zammı bekleniyor haberiniz var mı?

Daha beter oluyor hergün herşey.. Bizim çıkıp burada 208 gibi B segment arabaya 300 bin lira veren enayidir dememiz olay oluyor ama dimi :)

• prime modeli alınabilir, tam otomatik kliması yok eksi olarak, diğer özellikler çok önemli değil ama izmir'de yazın klima önemli, tam otomatik olmayan klima ne kadar etkili olur sizce?
  • Polo'da 30 bin+. Mazda 2'de 300 bin+ diğerleri de yakındır. Hangi konuda fiyatlardan duyduğumuz rahatsızlığı dile getirelim? Sürekli bayileri ve müşterileri mi suçlamak gerekiyor.

• quote:

Hemen siyaseti karıştırmasanız ölürsünüz dimi?

Ben B sınıf araca bu para verilmez derken diğer B sınıf araçlarla kıyaslama yaparak böyle bir yorum yaptım.

Diğer ülkelerde 10 maaşla alınabilen arabayı bizim ülkemizde 100 maaşla alabiliyor olmak zaten içler acısı bir durum. Bunu tartışacağımız konu 208 konusu değil bence.

Alıntıları Göster

Siyasetle ne alakası var ben çözemedim. Zaten siyaset tabusu yüzünden kimse ses çıkaramaz hale geldi. Birileri saçma bir hareketle bir günde yüzde 10 fakirleşmemize sebep oluyor. İşte buna ses çıkarmayan enayidir. Yani hepimiz.

Diğer yandan dolar 8'in aşağısını kırdı gibi. Tabii bu bizdeki iyileşmeden kaynaklanmıyor. Uluslararası piyasaya para pompalanmasından kaynaklı. Ama şu bir gerçek ki kur artışında fiyatları 300'lere çıkaranlar düştüğünde eski fiyatlara geri dönmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: caldexterr

Siyasetle ne alakası var ben çözemedim. Zaten siyaset tabusu yüzünden kimse ses çıkaramaz hale geldi. Birileri saçma bir hareketle bir günde yüzde 10 fakirleşmemize sebep oluyor. İşte buna ses çıkarmayan enayidir. Yani hepimiz.

Diğer yandan dolar 8'in aşağısını kırdı gibi. Tabii bu bizdeki iyileşmeden kaynaklanmıyor. Uluslararası piyasaya para pompalanmasından kaynaklı. Ama şu bir gerçek ki kur artışında fiyatları 300'lere çıkaranlar düştüğünde eski fiyatlara geri dönmeyecek.

Alıntıları Göster

Zaten bu konularda aynı kafadayız sorun yok.

Ben 208'e 300 bin TL verilmez diyorum, çünkü geçen ay arkadaşıma 3008 Allure'u 352 bin TL'den aldık.

• Fiyat konusunda birbirinize girmeyin boş yere. 232.000TL'yi geçen araçlar bir üst vergi dilimine girdiğinden fiyat otomatikman 278.000TL'ye çıkıyor.

Bu olayı da siyasete girmeden anlatmak pek mümkün değil malesef. Çünkü yapılan her şey ülkenin düzgün yönetilmemesiyle alakalı.

Otomobil severlerin cehennemi Türkiye.

• Konuyu kısaca özetlemek gerekiyorsa; verdik yetkiyi, gördük etkiyi.

• quote:

Zaten bu konularda aynı kafadayız sorun yok.

Ben 208'e 300 bin TL verilmez diyorum, çünkü geçen ay arkadaşıma 3008 Allure'u 352 bin TL'den aldık.

Alıntıları Göster

Peugeot'nun 208'i 300binden satacağını düşünmüyorum. 280'e verirler maksimum ama bu da az değil. Allure 3008'i de 352 bine vermezler herhalde artık.

Fiyattan bağımsız 130bg + EAT8 keyifli bir kombinasyon. Şimdi kullandım geldim, pandemiden çok kullanma fırsatım da olmuyor ama kullanmaktan keyif aldığım bir araç. Sonunda ideal oturma pozisyonumu da buldum sanırım. Carplayi kablosuz oynatmak (hatta video, Yandex, netflix vs de oynatıyor) için bir cihaz sipariş ettim. Sağ salim gelip kullanabilirsem burada da paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: caldexterr

Peugeot'nun 208'i 300binden satacağını düşünmüyorum. 280'e verirler maksimum ama bu da az değil. Allure 3008'i de 352 bine vermezler herhalde artık.

Fiyattan bağımsız 130bg + EAT8 keyifli bir kombinasyon. Şimdi kullandım geldim, pandemiden çok kullanma fırsatım da olmuyor ama kullanmaktan keyif aldığım bir araç. Sonunda ideal oturma pozisyonumu da buldum sanırım. Carplayi kablosuz oynatmak (hatta video, Yandex, netflix vs de oynatıyor) için bir cihaz sipariş ettim. Sağ salim gelip kullanabilirsem burada da paylaşırım.

Alıntıları Göster

Hayırlı olsun.

Hangi paket aracı sipariş ettiniz ?

• quote:

Hayırlı olsun.

Hangi paket aracı sipariş ettiniz ?

Alıntıları Göster

Ben ilk gelen partiden ocak sonu Gt line aldım. Her fırsatta binmeye çalışıyorum ama daha 300km oldu ancak :)

• caldexterr C kullanıcısına yanıt

Nasıl bir aparat aldınız?

Ben de bugün prime paketli aracı teslim aldım. İlk izlenimlerim oldukça olumlu. Tabi daha birçok şey çok yeni ve neyi nerede bulabileceğimi hemen bulamıyorum.

En çok merak ettiğim şeyler:

1-ortalama yakıtı sürüş esnasında nasıl görebiliyoruz? Bunu sıfırlayıp, tekrar kontrol edebilir miyiz?

2-Android telefonumu ve navigasyonu ekrana yansıtabilir miyim ?

3-My pejo uygulaması işe yarıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir de araç çalışmaz durumdayken radyoyu ve ekranı kullandığımda bir süre sonra (15-20dk) kendi kendine eko tasarruf moduna geçiyor. Bunu iptal etmenin bir yolu var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: BLUESTREAM

Arkadaşlar bir de araç çalışmaz durumdayken radyoyu ve ekranı kullandığımda bir süre sonra (15-20dk) kendi kendine eko tasarruf moduna geçiyor. Bunu iptal etmenin bir yolu var mı acaba?

Aku bitmesin diye Eko moda geciyor,iptal etmeyin bence..

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.