Frene tam basıp bıraktığınızda araç sizi 3 sn kadar tutar sonra bırakır. |
YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (49. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Nasıl yaşadı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
208 gt girmemis sanirim otv indirimine 320 bin yaziyor
quote:
Orijinalden alıntı: VoLTySoN
208 gt girmemis sanirim otv indirimine 320 bin yaziyorNereden baktınız hocam? Daha fiyat listesi güncellenmemiş görünüyor sitesinde.
-
Suan guncel
Tamamdır sağolun.
-
Gtyi hala %80den alacak adam hayırseverdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yüzde 80 den araba almayın harbi artık. Paranıza yazık
208 GT'nin mutlaka alt dilime girmesi gerekirdi lakin akıllı Peugeot Türkiye araba bile getiremiyor ki..
Bence mantiksiz olurdu 260'a gt getirse digerlerinin satisi zorlanirdi simdi artik tek tük gt getirirler.
Peugeot 313 bin liste fiyatlı gt yi 50 lik dilime girmemesi için zam yaparak 320 bin TL ye çıkardı.Normalde dünkü liste fiyatına göre 265 bine inmesi gerekirdi.Tabi 80 lik dilimden fatura kesip 320 bine satmayacaklar.50 lik dilimden kesip 290-300 den ne tutturuyorsa verecekler.Az gelmiş çok gelmiş önemli değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Mindolluin
208 GT'nin mutlaka alt dilime girmesi gerekirdi lakin akıllı Peugeot Türkiye araba bile getiremiyor ki..Bence de 2 oyuncak ekleyip 320 bine B segment araba satmakta almakta akıl karı değil bence.
-
Peugeot'un fiyat politikasına katılmak olarak anlaşılmasın ama..
208 GT'yi az getirebiliyorlar fakat ekonomik koşullar nedeniyle eskiden Mini Cooper müşterisi şimdi 208GT'ye, Q2 müşterisi de 2008 GT gibi dolu B-suvlara yönelmek zorunda kaldı. Alıcısı var ger şekilde..
Peugeot Türkiye yönetimi net aç gözlüdür. Artı olarak arabada getirmeyi beceremiyorlar. Fransa bu adamlara ne diyor anlamadım. 208 GT muhtemelen getiremeyeceklerdi bu nedenle yapmamış olabilirler indirim ama bunu tüketici bilemezki. Bazı modellerde de indirimi tam yansıtmamışlar. Üzerlerine 3-4 bin tl koymuşlar indirimden sonra. İndirimi tam yansıtmayan tek marka olarak numunelikler gerçekten.
valla ben düşünüyordum ama 320 olur da getirilerse 208 alana kadar scalalar aronalar var 50-60 bin ucuza. muhtemelen bir daha gt gelmeyecek dediğiniz gibi.
-
Benim birde anlamadığım peugeot fiyat listesini düzenleyenler 208 için corsa nın fiyatınada bakmaları lazım. Corsa ile 208 hemen hemen aynı araba ama arada 70 k fark var.
Şu durumda, 208 GT ile kıyasladığımızda; Corsa Ultimate, ya da 208 Allure Selection, 308 Allure Sport (C segmenti ve yeni kasa çıkmak üzere) daha mantıklı. Tabii araçlar bulunabiliyor mu? Buna da bakmak lazım. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 15 Ağustos 2021; 13:29:39 > -
Hocam yeni 308 in fiyatına yetişebilecek miyiz oda merak konusu? 308 in fiyatları golfün seviyesinde olur büyük bir ihtimalle. Ama yani 308 ucuz olmaz gibime geliyor çünkü 208 de ilk geldiğinde herkes çok beğenmişti 308 de öyle olacak ve peugeot yönetimide fiyatı şişirecek.
Güncel 308 kasasından bahsettim. Yeni kasanın fiyatları, Golf 8'den hallice olur maalesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X