Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.558
Cevap
67
Favori
186.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayi pedalbox satiyormu bu arac icin takan varmi ve ses yalitimi yaptiran var ise nasil yapiliyor bilgisi olan paylasirsa sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hardal sarısı rengine sahip olan varsa trafikte taksi sanıp işaret eden oluyor mu merak ediyorum açıkçası.

• Merhabalar, 2bin kmde 208 gt aracımız var. Dün ilk defa gece az bi yol gittim. Farlar aşırı yüksekti hemen farkettim zaten 3 km yolda 10kişi selektör yaptı. Neyse geldim servise ayar yaptırdım akşam deniyeceğim.

Araç sınıfı için yeterli bi araba. 80den sonra çok ses alıyor. Motor sesi 3 silindirden dolayı değişik( bmw 216 var o da 3 silindir ama onun sesi gayet güzel bunun ki yapay) Rolantide dizelle aynı titreşim var. Startstop gündüzleri çalışmıyor. Sıcaklık hatası veriyor , hava sıcak diye herhalde ama saçma geldi. 2 gündür hiç çalışmadı nerdeyse.

Aktif cruise kontrol en beğendiğim özelliği oldu. Süratliyken güzel çalışıyor, ancak biri önünüxe geçerken son ana kadar görmüyor. Şerit takip de fena değil ama bazen saçmalıyor. Altif cruise trafikteyken kötü çalışıyor. Durmaya yakın frene saçma basıyor, ileri geri oluyorsun arabada.

Kablosuz şarjdan hiç memnun değilim. Iphone xs telefonum var ama hiç şarj etmiyor. Şarj ediliyor gösteriyor ama doldurmuyor. Iphone 11i de şarj etmiyor. Sıkıntı mı var anlamadım.

Bir de ortalama yakıt tüketimi gibi değerleri bi türlü bulamadım. Ekranları çok süslü ama hiç kullanışlı değil. Klima kontrolünde aşağı yukarı düz seçeneklerini de çözemedim. Düz ve üst seçenekleri aynı anda seçilmiyor falan. Bi acayip yani.
    En üzücü durum kablosuz carplay olmaması. Benim için tamamen işlevsiz oluyor. Kablosuz şarj olan bi arabada kablosuz carplay de olucakki şarja bırakıp ekrandan kullanabilesin

• valorank kullanıcısına yanıt

Merhaba aracin eksilerini cok net aciklamissiniz. Hepsine katiliyorum.

Yakit verilerine sagdaki silecek kolunun sagindaki tusa basarak ulasabilirsiniz. 1 defa bastiginizda anlik tuketim, ayni anda 2 kere ve 3 kere de bastiginizda genel tuketimi gorebilirsiniz. Menuye belli bir kullanimdan sonra alisiyorsunuz. İlk aldigimda karisik gelmisti ilk peugeot aracim oldugu icin.

Kablosuz sarj ne yazik ki cok verimli degil, bozuk degil yani iciniz rahat olsun.

Far yukseklik ayari ben de yaptirdim fakat hala sellektor yemeye devam ediyorum.

Adaptif hiz sabitleyicinin bir diger eksisi yolda cok gezinme yapiyor, seridi gormedigi zaman devreden cikmis olabiliyor. Direksiyonu hic birakmamak sart.

Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: valorank

Merhabalar, 2bin kmde 208 gt aracımız var. Dün ilk defa gece az bi yol gittim. Farlar aşırı yüksekti hemen farkettim zaten 3 km yolda 10kişi selektör yaptı. Neyse geldim servise ayar yaptırdım akşam deniyeceğim.

Araç sınıfı için yeterli bi araba. 80den sonra çok ses alıyor. Motor sesi 3 silindirden dolayı değişik( bmw 216 var o da 3 silindir ama onun sesi gayet güzel bunun ki yapay) Rolantide dizelle aynı titreşim var. Startstop gündüzleri çalışmıyor. Sıcaklık hatası veriyor , hava sıcak diye herhalde ama saçma geldi. 2 gündür hiç çalışmadı nerdeyse.

Aktif cruise kontrol en beğendiğim özelliği oldu. Süratliyken güzel çalışıyor, ancak biri önünüxe geçerken son ana kadar görmüyor. Şerit takip de fena değil ama bazen saçmalıyor. Altif cruise trafikteyken kötü çalışıyor. Durmaya yakın frene saçma basıyor, ileri geri oluyorsun arabada.

Kablosuz şarjdan hiç memnun değilim. Iphone xs telefonum var ama hiç şarj etmiyor. Şarj ediliyor gösteriyor ama doldurmuyor. Iphone 11i de şarj etmiyor. Sıkıntı mı var anlamadım.

Bir de ortalama yakıt tüketimi gibi değerleri bi türlü bulamadım. Ekranları çok süslü ama hiç kullanışlı değil. Klima kontrolünde aşağı yukarı düz seçeneklerini de çözemedim. Düz ve üst seçenekleri aynı anda seçilmiyor falan. Bi acayip yani.
    En üzücü durum kablosuz carplay olmaması. Benim için tamamen işlevsiz oluyor. Kablosuz şarj olan bi arabada kablosuz carplay de olucakki şarja bırakıp ekrandan kullanabilesin

40 derece gibi sıcaklarda start-stop çalışmıyor. Zaten ideal sıcaklık çalışma şartlarından bir tanesi.

80km'den sonra bahsettiğiniz ses ne sesi? Yol sesi alıyor araç ama motor sesi yok denecek kadar az. Sport mode'da içeri suni motor sesi veriliyor.

Aktif cruise control'u ben otobanda kullanıyorum. İstanbul-İzmir otobanını sadece direksiyona dokunarak almak yorgunluk açısından faydalı bayağı. Ama otoban harici kullanmıyorum ben. Bazı arkadaşlar dur-kalk trafikte de kullanıyor. Bunun için yakın-normal-uzak ayarı var.

Farlar için de kaputu açıp farların üzerindeki beyaz plastik vidaları yıldız tornavida ile saat yönünde çevirerek aşağı indirebilirsiniz. Ben de selektör yedikten sonra 2 tur çevirdim düzeldi. Aydınlatma güzel, otomatik uzunları açıp kapama da güzel çalışıyor.

Ekranda Özel 2'yi seçerseniz tüketim verilerini de ekranda sabit bırakabilirsiniz. Tabii bu özel 1 - 2 yi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz sonra.

• Merhaba Arkadaşlar,

Şuan şirket aracı yeni kasa clio kullanıyorum, joy paket.. Eşim için araç bakıyoruz. Pejo 208'i beğendi.. Prime paket donanım olarak yeterli.. Fiyatı % 50'lik dilimde üstelik.

Clio ve pejo 208'i karşılaştıran oldu mu hiç konfor açısından? Zira aracı ben de hafta sonları kullanmak arzusundayım. Biraz daha konforlu olmasını istiyorum açıkçası.. Biliyorum her ikisi de B segment araç fakat konfor anlamında muhakkak fark vardır diye düşünüyorum.

Test sürüşü için randevu almadan önce sizlerden de yorum istedim.

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Hardal sarısı rengine sahip olan varsa trafikte taksi sanıp işaret eden oluyor mu merak ediyorum açıkçası.

Bu kadar kişi içersinde sarı renk 208 e sahip kimse yok mu ya?YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) 

Sarı çok güzel görünüyor ama böyle bir çekincem var. Merak ediyorum

• kabune kullanıcısına yanıt
    Benim aracım faro sarısı ve memnunun şu ne der bu ne der diye araç alınacaksa buzdolabı beyazı gibi klasik renkler tercih edilebilir,ben de alırken çok düşündüm son saniyeye kadar da oyalamıştım satış temsilcisini ama ben farklı olması nı beğeniyorum bence 208 e en çok yakışan renklerden birisi bu renk ama tabiki zevk işi bu durum.

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasino86

Benim aracım faro sarısı ve memnunun şu ne der bu ne der diye araç alınacaksa buzdolabı beyazı gibi klasik renkler tercih edilebilir,ben de alırken çok düşündüm son saniyeye kadar da oyalamıştım satış temsilcisini ama ben farklı olması nı beğeniyorum bence 208 e en çok yakışan renklerden birisi bu renk ama tabiki zevk işi bu durum.

Bende sarının bu arabaya yakıştığını düşünüyorum. Tabii ki de zevk meselesi; bende aksini düşünmüyorum.Ama sarı renginden dolayı yolda giderken birileri bana taksi sanıp el kaldırırsa da çok takarım kafaya bu durumu. Ben sadece böyle bir durum oluyor mu diye merak ettim. Ama anladığım kadarıyla olmuyor diyorsun. Teşekkürler

• kabune kullanıcısına yanıt
    Bundan sonra sarı 208 görürsem el kaldiricam taksi diye inşallah sen çıkarsın karşıma :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar mart ayından beri sarı 208 gt kullanıyorum araç çok keyifli bence herkese hayırlı olsun kazasız belasız binin İnş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Bundan sonra sarı 208 görürsem el kaldiricam taksi diye inşallah sen çıkarsın karşıma :D

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)  Alırız arabaya;acarız taksimetreyi YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) 

• Merhaba arkadaşlar. Son günlerde, 208 GT için fiyat alan oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.