Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.558
Cevap
67
Favori
186.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

anladım teşekkürler bilgi için. bakalım elimdeki aracı satayım bulabilecek miyim 208i

• selamlar,

aracı wifi üzerinden internete bağlayan oldu mu?

bir işe yarıyormu internete bağlanması? güncelleme vs. yapma olayı var mı yani? Ben cep telefonunun internetini paylaştırarak ve bluetooth üzerinden denedim ama olmadı nedense...

olmadı sabit modemden denemeye çalışacağım.

teşekkürler.

• darkd66 kullanıcısına yanıt

Merhabalar my Peugeout diye bir uygulama var oradan araçta güncelleme var mı görebiliyorsun ve izin verdiklerini yapabiliyorsun. Yine aracın km’si yakıt tüketimi durumu buradan takip ediliyor. Sürekli izin verirsen de Araç’ı parkettiği yere kadar kaydediyor güzergahlarını öğreniyor. Ona göre sana Öneriler sunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boostr B kullanıcısına yanıt
    Hocam size bir şey soracaktım ben de 1.2 GT Otomatik Var my Peugoet uygulamasında 1 ay öncesine kadar seyahatimi hazırla sekmesi vardı şu an o sekme ne yaparsam yapayım(uygulamayı silip geri yüklemek olsun araç bilgilerini silip tekrar girmek olsun herşeyi denedim yani) yok oldu ve gelmedi bir daha da siz de böyle bir sorun var mı varsa ekran atabilir misiniz?
    Peugeot Türkiye müşteri hizmetleri uygulamada güncellemeler sürüyor ondan kaynaklıdır diyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yasino86 Y kullanıcısına yanıt

Merhabalar, o sekme bende de yok şu anda. Apple cihaz kullanıyorum Apple haritalar ile uyumlu çalışıyor aslında Google haritalar ile çalışsa daha stabil olabilir. Bir de uygulama belli noktalarda hala stabil değil. Bence stabil hale getirmeye çalışıyorlar çoğu zaman ilk çalıştırmada açılmıyor. Ama ben bu uygulama üzerinden ekran güncellemesi vardı yaptım.

Hocam aynen ben de en son gelen ekran güncellemesini yaptım harita zaten güncel diyor araç için inşallah düzelir bir an evvel çünkü araçtaki navigasyon sadece uygulama üzerinden adres girince adresi doğru ve hızlı şekilde yönlendiriyor ondan sormak istemiştim.Teşekkürler cevabınız için.

• Merhaba
    2021 allure selection 208 aldık kısa süre önce.
    Daha öncesinde araçta opsiyon listesinde olan ön park sensörü listeden kaldırılmış. Birkaç bayi ile görüşüp sordum ön park sensörü şuan için takamıyoruz dediler. Konuyla ilgili bilgisi olan, orijinal sensörler ile araç bilgi ekranında şematik olarak takip edebileceğimiz sensör uygulaması yaptıran var mı ?

• Buradaki arkadaşlara bir sorum olacak. 208 allure selection almak mı, eski kasa 308 style tech almak mı mantıklıdır?

Kesinlikle 308 style tech. Konfor, malzeme vs çok daha ileri seviyede.

teşekkürler, my peugeout uygulamasını kurdum ve harita ve ekran güncellemesi çıktı.

ekran güncelleme dosyasını talimatlardaki gibi usb belleğe yükledim ama yapamadım.

talimatlarda usb belleği takın ve navigasyonu açın diyor. bende öyle yaptım ama usb belleği takınca 'medya dosyası yok'' hatası çıkıyor ve navigasyonu açtığımda hiçbirşey olmuyor.

siz nasıl yaptınız acaba?

Flash belleği fat32 yaparsanız sorununuz çözülür

• Aracın kasa değiştirmesi değer kaybına neden olur mu? Ben aracı allure selection 208 yada 308 style tech ile değiştirme niyetindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: boostr

Flash belleği fat32 yaparsanız sorununuz çözülür

fat32 den değilde klasör adını yönergedeki gibi değil zip. i açınca çıktığı gibi koymak lazımmış. yapabildim.

yarım saatten fazla sürüyor güncellemeyi yapması. gözle görünür bir değişiklik fark etmedim.

• Selamlar arkadaşlar benim Prime paket aracı alıp üstüne 30bin TL ödeyerek 0 208 allure selection aldım ben eski aracın verilerini burayaa koyuyorum yenisini de paylaşacağım.
    YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)

• Arkadaşlar (özellikle İstanbul) bayilerde 208 bulunuyor mu? Yakın zamanda fiyat alan oldu mu?

• Arkadaşlar 208 gt donanımlardaki far ayar sorunu çözüldü mü ?

• weehwet kullanıcısına yanıt

çözülmedi galiba.

ben manuel olarak kaputu açıp biraz aşağı indirdim. şuanda sıkıntı yok. tabi arka koltuğa oturan yok.

youtube şöyle bir yorum yapmışlar bu sorun hakkındaki videoya

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)Ekip Garajyoutube
    Bu videomuzda sizlere 2021 Model Peugeot 208'in fabrikasyon ayarsız gelen otomatik yükseklik ayarına sahip farlarını nasıl manuel ayarlayabileceğinizi anlattık. Keyifli Seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=HSy-uLlbjIE

)))))))

Arkadaşlar merhaba, 

Geçen hafta aracı peugeot deniz e götürdüm, aracın farlarını ilk önce normal ayarladılar ama daha sonrasında bilgisayarlı olan başka bir yerde test etmişler ve ilk yapılan ayara rağmen bilgisayarlı ayarlama farın yukarı gösterdiğini tespit etmiş ve tekrar dan ayarlamaya ile düşürüldü.

Geçen akşam bunun denemesini yaptım ve herhangi sorun yaşamadığımı belirtmek isterim.

Bu konuda şikayetçi olan arkadaşları İstanbul DENİZ peugeot ya gösterebilirsiniz bilgileri vardır.

))))))))

Benimde hız sabitleyicide bir sorun var galiba. Aracı aldığımdan beri çalıştıramadım. Aracım Gt paket ocak 2021 plaka takılmış ama kullanılmamış ben ağustos ayında 80 km. de göral dan 2. el satın aldım.

Hız sabitleyici bir türlü çalışmıyor. Süreki ''şartlar uygun değil'' türü bir hata veriyor. Anlamadım gitti..

Trafik levhasına göre hız sınırı önerisi güvenlik sistemini kapattım yine sabitlemiyor.

Böyle bir sorun yaşayan var mı? Çarpışma önleme sistemide nedense hiç uyarı vermiyor. Daha önce seat, mercedes kullandım onların çarpışma uyarı sistemi şehir içinde arada bir uyarı verirken bu araçta 1 kere bile uyarı almadım.

• navarchs kullanıcısına yanıt

ankara göral geçenlerde sms attı 208 ler 249,900 tl den başlayan fiyatlarla diye.

• tesekkurler. muhtemelen prime'dir. allure selection bakiyorum. istanbul pegueot deniz 270bin tl dedi. zam gelmis sozde ama sitesinde 261bin tl gorunuyor.

Active Prime o

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.