Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.558
Cevap
67
Favori
186.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Aracı alalı 9 ay oldu ilk çalıştırdığım da benzin kokusu alıyorum çok kısa sürüyor sonra geçiyor. Ya ben bunu geç fark ettim ya da bir sıkıntı mı var. Aracını ilk çalıştırdığın da kısa süreli benzin kokusu alan var mı acaba. Araç 208 GT Line 130 Beygir olan model, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnteymenTürk kullanıcısına yanıt

Ben bu güne kadar hep benzinli araç kullandım bir sorun yok. Hava soğuyunca başta biraz beyaz da bir duman gelebilir. Endişelenecek bir durum yok. Sadece sabahları çalıştırınca turbolu bir araç olduğu için 1 dakika bekleyip hareket edilmeli. Bir de motor ısınana kadar da sıkıştırılmamalı.

• Merhabalar
    Gt far alacağım prime donanıma uygunluğu hakkında bilgisi olan var mıdır acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat10tr -- 15 Kasım 2021; 22:5:2 >
  • boostr B kullanıcısına yanıt

İlginiz için teşekkürler. İlk çalıştırmada beklemem gerektiğini bilmiyordum dikkat edeceğim.

• Gt aracim var verem etti her seferinde kilima lo da basliyor kafasina gore agustoda hi de basliyor kisin lo ayarda. Start stop desen ayri birdert yokmu bunlarin bir cozumu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VoLTySoN V kullanıcısına yanıt
    Start stop da nasıl bir problem var?

• @enteymenTürk

Pejo 206 ların benzin pompası sağ arka koltuk altında. Servise gittiğimde arkadaşa sordum. Koltuğu bi el hareketi ile kaldırdı. Pompayı çıkarıp etrafındaki kauçuk contanın yuvasından çıktığını gördük. Onu temizleyip tekrar yerine taktı. 1 aydır koku gelmiyor. 208 de benziyorsa servise (veya iyi bir ustaya) baktırın derim.

• GOXB G kullanıcısına yanıt
    Her yeniden calistirmada sifirliyor cogu aracta boyle ama bu havalandirma gercekten can skıcı aslinda cogu ayar kendi kendine sifirlaniyor.

Start stop u kapatamamayı mı kastediyorsunuz? Benim araç active paket. Manıel klima olduğu için diğer problem bende yok doğal olarak fakat start stop u sorunsuz kullanıyorum. Sizin memnuniyetsizliğinizin sebebini merak ettim.

• Arkadaşlar selam 208 gt ile aranıza katıldım. Telefonda uygulamaya girince ekran ve Navigasyon güncellemesi görünüyor bu güncellemeleri yapmış olan Varmi yapmamı önerirsiniz?

• Merhabalar,

Active paket ile bu hafta aranıza katılmış bulunmaktayım. Bugün aracı çalıştırdığımda "Şeritte kalma yardımı arızası" ve "Çarpma riski algılama sistemi arızası" uyarıları aldım. İlk haftadan böyle hatalar almış olmak hoş olmadı açıkçası, bu özellikleri kapalı tutarak arıza ışığı kapalı halde kullanıp servise gidince göstermeyi planlıyorum.

Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Hocam klima ve kaloriferi kullanırken aktif ederken fan kademesine basmayın, derece kademesinde artı ya da eksisine basın en son kullandığınız şekilde kullanabilirsiniz.

• EnteymenTürk kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam deneyim birde su start stop olayini komple kapatabilsem tamamdir.

Dur Başla'nın kalıcı olarak kapatma seçeneği yok görünüyor. Servise sormak lazım lakin Avrupa da emisyon ile ilgili kriterler ağır, Dur Kalk ın komple kapatılmasının mümkün olacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnteymenTürk -- 31 Aralık 2021; 20:9:31 >
  • macorono34 kullanıcısına yanıt

Yaptım ben bir sorun olmuyor, ekran için akıcılığı arttırdı.

• arkadaşlar merhaba,

2021 model 1.2 benzinli manuel active (Avrupa paket) ile aranıza katıldım.

araca alışmaya çalışıyorum acaba araca geri görüş kamerası, ön kol dayama, gizli özellik açma vs tavsiyeniz var mıdır?

teşekkürler

• fatih_z kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun aracınız. Ben de yakın zamanda aynı paketi kullanmaya başladım (Active Dynamic).

Araca orjinal kol dayama taktırdık serviste, büyük eksiklikmiş onu farkettim takınca. Ayrıca GT pakette bulunan teker üzerine siyah dodik uygulaması yaptık. Araç beyaz olunca daha da estetik ve spor gözüktü siyah detaylar.

Gizli özellik vs bilmiyorum daha Start Stop'u kapatamıyoruz 😂

• Selamlar herkese,

Bildiğiniz üzere active pakette ön konsolda bulunan telefon gözünde kapak bulunmuyor. Piyano black bu kapağı tedarik edebileceğimiz bir yer var mıdır?

Bulabileceğimi pek sanmıyorum fakat yine de danışmak istedim.

iyi forumlar,

• Aracım GT Line paket, GT paketten donanım olarak tek eksik kör nokta uyarı sistemi. Gerçekten bu araçta gerekli bir donanım görüş açıları yeterli değil çünkü. Bunu taktırmak mümkün mü acaba serviste satın alım yaparak. Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.

• fractal design kullanıcısına yanıt

Hocam ben de 2015 insignia cosmo kullandım ama bu yeni 208 gt çok hoşuma gidiyor. Yeni araba alacağım. İnsigniadan sonra konfor eksikliği hisseder miyim sizce özellikle uzun yolda? İnsignia d segment olmasına rağmen yol sesini biraz fazla alıyordu. Tabiki onun kadar sert virajlar alamaz ama sonuçta yeni bir araba olduğu için ve yeni b segmentlerin kalitesi arttığı için konfor olarak çok fark eder mi? İki aracı da deneyimlediğiniz için merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.