Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.558
Cevap
67
Favori
186.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gt bayilerde var,500 bin istiyorlar

Allure selection için 450 bin

Sarı sitede çok daha uygun ilanlar mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Gt bayilerde var,500 bin istiyorlar

Allure selection için 450 bin

Sarı sitede çok daha uygun ilanlar mevcut.

Bayiler 2022 modeli o fiyata veriyor.. sarı sitedekiler 2021 model..

• remy_ kullanıcısına yanıt

50-60 bin tl lik farka 22 model için değmez.Bayiler allure selection için 450 bin istiyor.Sarı sitede 21 model gt 465-470 bin arası.Allure selection 390 bin gibi ki pazarlık payıda vardır.

• icemy kullanıcısına yanıt
    Her galeriye güvenemiyorum hocam(0 araç bile olsa) ama dediğiniz gibi arada ciddi fiyat farkı yok değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birkaç hafta önce sıfır 208 Allure Selection aldım. Farlar ve stoplarda yıkama sonrası ve yağmurda buğu oluştuğunu fark ettim. Bu tarz bir durum yaşayan var mı? led gündüz farı bile buğu yapıyor.

• Bende 208 Alarak araniza katildim. Yalniz baya bos buralar :)

• FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hangi donanım aldınız?

• Yasino86 Y kullanıcısına yanıt

Sagolun. Allure selection aldim. Bu araca hayalet gosterge takabilirmiyim cikma alsam bilginiz var mi

• FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok ne yazık ki…

• Çok aktif degil bu konu ama gene de yazmak istedim. Arkadaslar 208 Allure selection ekranini degistirip hayalet orjinal yaptirabilir miyim. Yabanci kaynaklarda gordum Gt ekrani ile degistiriyorlar.

• Ejder2323 E kullanıcısına yanıt

Merhaba, klimanın bu kendini sıfırlama sıkıntısını ben de yaşıyorum. Sanırım henüz bir çözümü yok. Ayni şekilde klima çalışmazken de menfezlerden soğuk hava geliyor, her seferinde kaloriferi açıp, ısıyı yükseltip tekrar kapatarak soğuk hava esmesini önlemeye çalışıyorum. Yalnız çok bahsedilmediğine göre sanırım her araçta yaşanan bir sıkıntı değil bu

• thearchitect T kullanıcısına yanıt
    Soğuk hava gelmesini engellemek için devirdaim simgesi var onun açık olması gerek yani dışarıdan hava almasını kapatabiliyorsunuz

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)

• Yasino86 Y kullanıcısına yanıt
    Evet Yasin bey ama kalorifer fanını çalıştırmadan da dış havayı kabin içine hafızasındaki sıcaklığa ulaştırıp alması lazım normal şartlarda. Bugüne kadar kullandığım hiç bir araçta stop etmeden 21,5’da bıraktığım kalorifer sıfırlanıp LO ayara inip kalorifer çalışmadan içerde rüzgar estirmiyordu.

Ona yüzde yüz katılıyorum ama ben de araştırmıştım önceden bir çözümünü bulamamıştım araçlar güzel de düşünülmeden yapılmış şeyler de var üretim esnasında yani bunu kabul etmek gerekiyor ne yazık ki sanırım.

• Evet maalesef ufak ama sıkıcı olabilecek problemler. Benim aklıma takilan insanların bunun ya farkına varmaması ya da umursamamasi. Belki de dediğim gibi çok sınırlı araçta problem vardır

• Selamlar geçtiğimiz hafta ben de Allure selection aldım. Şehir dışından aldığım İçin uzun yola çıkmak zorunda kaldım.

Klima kapalıyken de soğuk hava geldiğini okudum. Evet arkadaşımın 2008 inde de var. Konsoldaki yuvalarından kapatıyordum. Devri daim tuşu ile deneyeceğim.

Kablosuz bağlayınca da navigasyon olsaydı keşke.

ha bir de hayalet gösterge sorulmuş. Yapabilen biri ile görüştüm. %100 yaparım ama garanti dışı kalır mı bilemem dedi. Çıkmacılarda parça satılıyor zaten.

• Arkadaşlar yüksek hızlarda soğuk hava gelme nedeni dışardaki havayı içeri alması en baştaki tuşla kapatabilirsiniz dışardaki havayı.
    Onun dışında benim yaşadığım sıkıntı şu araçla giderken 50-60kmh üstü hızlarda sağ ve sol taraftan çamur sesi gibi bişey geliyor toz sesi arabayı bi güzelce yıkattım ama geçmedi

• Merhaba,

Aracı araştırırken GT paketteki farların ayar sorunu olduğunu okudum geçmiş sayfalarda. Bu sorunla ilgili bir güncelleme yada çözüm bulunabildi mi?

• Quattro kullanıcısına yanıt
    Benim aracımda olmuştu far yükseklik sensörü ve bir parça değişimi olduğundan bu yana 6 aydır aynı sorun tekrarlanmadı.

Peugeot modellerinde oyle..Motor sicakligi gelmiyor malesef kalorifer calismazken..Ic sirkulasyonu acmaniz lazim disaridan hava almamasi icin..

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.