Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.558
Cevap
67
Favori
186.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bir kaç kişi daha bahsetmiş, daha önce kullandığım araçlarda karşılaşmamıştım. Çalışma prensibi diğerlerinden farklı demek ki.

Yalnız diğer bahsettiğim, klimanın ayarlanmış değeri hafızasında tutamayıp sıfırlanma durumu umarım yazılımsaldır çünkü can sıkıcı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biraz önce arabayı park ederken sensörden ses gelmediğini ayrıca ekranda sol ve sağda olan seçim tuşlarının da çalışmadığını fark ettim.( müzik, telefon navigasyon vs dokunmatikleri) Problem ile karşılaşan oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi forumlar herkese,
    kalan yakıt ile yaklaşık kaç km gidileceği bilgisi yazmıyor mu araçta yoksa ben mi göremedim?

208 2021 Active paket.

• kilicalipasa kullanıcısına yanıt
    Allure Selection var bende. Onda da yok veya ben bulamadım. Menzil bilgisi olsa iyi olurdu.

• Merhaba, Allure Selection, 2021. Uzun farın -selektör değil- yanmasını bir süre için sabitlemenin yolu var mı acaba...!? Soldaki far kolunu kendimize çekince sadece anlık devreye giriyor.

• 208 1.2 Puretech 130 PS için ideal yağ hangisidir? Fabrika çıkışı Total Quartz Ineo First 0W-30 kullanılıyor sanırım. Totalin web sayfasında bu yağ, fabrika çıkışı ilk dolum yağı olarak görünüyor. Ancak yetkili servisler farklı bir 5W-30 yağ kullanıyor. Aracımın rodajı bitti, 1500kmde. Yağ değişimi yapacağım, hangi yağı kullanmalıyım?

• _magnetar_ kullanıcısına yanıt

Bize 1500km sonra yağ değişimi bilgisi verilmedi?? Özellikle sordum bunu gerek yok dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • remy_ kullanıcısına yanıt
    Yetkili servisler gerekli görmez, kendi tercihim. Rodaja dikkat ettiğim için değiştiriyorum. Performanslı kullanmayı seviyorum uzun süre de kullanacağım, o yüzden. Servisler 5W-30 koyuyor, fabrika çıkışı 0W-30 geliyor. Hangisini önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dave__

Merhaba, Allure Selection, 2021. Uzun farın -selektör değil- yanmasını bir süre için sabitlemenin yolu var mı acaba...!? Soldaki far kolunu kendimize çekince sadece anlık devreye giriyor.

2 kademe var. 1. kademe selektör 2. kademeye çekerseniz uzunlar yanar.

serviste mi değiştireceksiniz? eğer öyleyse fiyat aldınız mı? ben de öyle bir şey yapabilirim diye düşünüyorum

• MrPazar M kullanıcısına yanıt
    Özel serviste değiştireceğim. Yetkili servis hem orjinal yağı kullanmıyor, hem de daha pahalı. Yetkili servis pazarlıkla 950 lira fiyat verdi.

bu fiyata yağ sizden mi onlardan mı? Kendi yağınızı alıp gitseniz fiyat değişiyor mu? Ayrıca özel serviste yağ değişimi sonrası garantide problem olmasın?

Özel serviste işlem yaptırdığımı söylemeyeceğim. Zaten rutin bakımlar yapılacağı için garantide problem olmaz. Yağ filtresini de Peugeot logolu orjinal olarak değiştireceğim için problem olmayacak.

Yağ, filtre işçilik dahil aldım fiyatı. Ancak yetkili servisin kullandığı yağ daha ucuz olan 5W-30 viskozitedeki yağ. Orjinal fabrika çıkışı yağ istenirse fiyat arttırabilir belki, onu sormadım.

• Selamlar,

Allure paket ile aranıza katıldım.

Araca harita yüklemesi yapmak istiyorum. Fransa sitesine login oldum aracı kayıt ettim, yazılım güncelleme ihtiyacı yok diyor.

Haritayı indirebileceğim bir link var mı araştırmalarımda bulamadım. Sitede peugeot update diye bir uygulamadan bahsediyor fakat linkini bulamadım.

Yönlendirirseniz sevinirim.

• MoRaCe kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Navigasyon sadece GT pakette mevcut. Diğer alt paketlerde sadece android auto ve apple carplay ile navigasyon kullanabilir.

• anil_k.g kullanıcısına yanıt
    allure selection büyük ekran opsiyonu ile alındığında navigasyon geliyor

Pardon ben o konuyu atladım, kendi aracımla kıyaslayıp cevabı verdim   Araçta böyle bir opsiyon olsa sitede görünmez mi? Ekran fabrikasyon olarak geliyor demişti bayidekiler. Ben de alırken 10" multimedya istemiştim.

Aslında doğru demişler ekran fabrikasyon geliyor ve 10inç geliyor bazı modellerde. GT deki gibi 4lülerin olduğu panelin arka kısmında dokunmatik tuşlar oluyor.

Sarı sitede birkaç ilan var bakabilirsiniz :) bu şekilde olanların Kurulu navigasyonu da oluyor.

Size ellerindeki sipariş geçilmiş araçlarda bu opsiyon yok demek istemiş olabilirler. ya da o ST de ne konuştuğunu bilmiyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPazar -- 14 Mart 2022; 10:18:38 >

Hocam demek istediğimi yanlış anladınız siz. Araç fabrikasyon 10" multimedya donanımı ile gelmiş olduğunda MyPeugeot'ta güncelleme görünmesi gerekmez mi o anlamda dedim.

Satış temsilcisi arkadaş şu an elimizde yok ve yoldaki siparişle gelen araçlarda da hiç birinde 10" opsiyon multimedya yok demişti.

o konuyu araştırdım biraz bir şey bulamadım. Normalde bütün fonksiyonları aynı çalışıyor yani görünmesi lazım

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.