|
YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (3190. sayfa)
-
-
408 nedir ya? Ne olduğu belli olmayan bir araç.
-
1.6 Puretech vers. olsaydı mantıklı olabilirdi. Kasa motor aşırı uyumsuz. 3008 kasa ve oturma pozisyonu çok pratik. 408 aynı pratik kullanımı da sunmayacak. Ben de eşim için düşünüyordum ancak kesin olarak vazgeçtim. Aynı fiyata Corolla Hybrid alalım veya zorlayarak CH-R alalım noktasına geldik. Şimdilik bir aksiyon niyetimiz olmamakla beraber hem 408 hem de yeni 3008 seçeneklerimiz arasında bulunmuyor. Ancak tercih ederek alana da saygı duyarım, beklentiler ve beğeniler farklı oluyor çünkü.
-
Katılıyorum yorumunuza.
Yeni kasa 3008 ve 408i beğenmediğim için 2022 1.6 Puretech 3008 aldım.
1.2 motorun triger problemini hibrit de zincire geçerek halettin.
Güzelim EAT yi bırakıp çift kavramalı şanzıman neden? Büyük şehirlerde yaşayanlar 1, 2 yıl içerisinde kavrama ve volan değişti. Vites geçmiyor filan demeye başlarlar.
VW yeni çıkaracağı Taos modelinde EAT şanzıman koyuyor haberleri dönüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 27 Kasım 2024; 12:8:39 > -
Amerikalılar "DSG bozuluyor "dedikleri ve VW tercih etmedikleri için bu kararı aldılar. 8 ileri tork konvertörlü bir şanzıman kullanılacak. EAT olur mu pek sanmıyorum alman menşeli bir şey olacaktır.
Biz de ise "DSG wooow üfff artık bozulmuyor ki" diye diye gazlıyor. Aynı VW DSG ye ABD de 10 yıl garanti sunarken biz de hiç oralı olmuyor :D
-
VW Taos için Aisin ile anlaştı haberleri vardı da. Ben ondan direkt EAT dedim.
-
Vosvos cular ayağa kalkar hocam tr ye gelmez. Pahalı zaten.. Dsg den devam ederler ülkemizde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 27 Kasım 2024; 15:56:36 > -
3008 allure ep den 408 gt ye geçtim 10 ay kullandım.Ben mantıklı diyorum.Tabi arada vereceğiniz fark önemli.Gt aşırı derecede dolu,,performans olarak fark hissetmezsiniz ortalama olarak.Şehiriçi 408 daha atik,şehirdışı dizelin tork avantajı var.Sürüş asistanları tam,yarı otonom var.
Kalite olarak yine 408 diyorum.Araç genişlik olarak 3008 den daha iyi özellikle arka kısım ama ferahlık ve görüşaçısı olarak 3008 önde.Konforda net 408.
Hafif hibrit ve elektrikli versiyonları bekleniyor 408 in.Yakıt ekonomisi olarak pek faydası olmaz diye düşünüyordum ama 3008 de gördüğüm birkaç tüketim verisi çok başarılı,dizelden çok az tüketim gözüküyor.Değişim düşünüyorsanız bu değişimlerde aklınızda olsun.
-
2019 model 3008 kullanıyorum, sanrufdan su almaya başladı araç, servis komple değişim dedi 20bin gibi bir fiyat söyledi, bu sorunu yaşayan var mı, kaça ve nerede halletti?
-
20 bin tl ye sunroof komple değişmez, bedava :) conta değişimi vs dir o.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 27 Kasım 2024; 20:11:51 > -
Cift kavrama ama ISLAK..Uzun omurlu oldugu anlamina geliyor bir nebze..
-
Trafikte 25dk sonra değil de, 40dk sonra uyarı verecek.
Ama yine de, er yada geç kavrama, volan vs hepsi bitecek.
-
Hocam her daim normal modda kullanıyorum. Geçen gün 200 km uzun yol yaptım. 170-180 ile gittim 8.4 yaktı. Eğim falan yoktu düz yoldu. -
2 gün önce serviste kulak misafiri oldum 10 bine yapıyorlar herhalde. Benim de 3 bin veya 5 ay kalmış ilk bakıma. -
Audi ve Mercedesler kullaniyor, uzun omurlu genelde sorunsuz, maliyeti yuksek diye kuru sanziman Orta sinif markalar, golf, Hyundai gibi vs..
Mercedes, Audi C ve uzeri Segmentleri Islak kavrama..Dur kalk trafiginde bile asiri isinmayan bir tip sanziman..Kuru felaket bu konuda..
-
Geçen soğuk bi İzmir sabahında (1 santigrat derece) aracımı çalıştırınca, önce airbag ve emniyet kemeri arıza ikazı aldım. Akabinde silecekler kendi kendine çalışmaya başladı. Aracı istop edip kitledim ama silecekler çalışmaya devam etti. Zaten 30 bin bakımı geldiğinden servise götürdüm. Bu arızayı anlık arıza olarak değerlendirdiler. Bi işlem yapılmamış. Standart 30 bin bakımı içinde 12200 tl ödedim. (1.5 blue hdi motor)
-
Akü alametleri. Tekrar ederse aküyü ölçturun. -
2023 Dizel 3008 aracım var. Mobil uygulama için yazılım güncellemesi geldi diye bildirim aldım. Bu konuda harekete geçen oldu mu? -
-
2020 model aracım, 2 aydır stop start çalışmıyordu. Akü alameti diye sorun yaşamamak için bugün değiştirttim. Yolda falan bırakabilir diye korkar olmuştum :).
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X