Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (3191. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
63.839
Cevap
646
Favori
2.638.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31883189319031913192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakın zamanda 1.5 BlueHd motor için mazot filtresiz bakım yaptıran oldu mu? Ne kadar tuttu bakım maliyeti?

Teşekkür ederim
  • Merhabalar; 42.000 km’deki 2020 model 1.5 BlueHDi Allure Selection aracımı 1.525.000’e sattım. Bu kadar hızlı bir piyasası olduğunu bilmiyordum.

Geçtiğimiz zamanlarda benim plakaya app diye ceza yazmaya kalkmıştı polis. Dün plakalar çıkınca arkadaki mühürler o günü hatırlattı

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

• Meraklısına full elektrikli DS 8 kod adıyla

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

• Merhaba arkadaşlar, 2023 model 3008 1.2 active prime full extrali aracımı satıp, yeni kasa 3008 allure almayı düşünüyordum bugün dip fiyat 1920 fiyat aldım, ön park sensörü, şerit ortalama, elektrikli bagaj olmadığını öğrendim arka tarafta biraz daha dar gözüküyor, benim daha düşük model olmasına rağmen fazlası var 300bin ekstra verip model yenilemek sizce değer mi arkadaşlar, yoksa 250bin üstüne koyup 2023 yada 2024 gt 1.2 hibrit mi almak daha mantıklıdır, araçtan memnunum ama 30000km geçti ve hibrit şehir ici yakıt tüketimi daha iyi gözüküyor, hibritlerin 0-100 hızlanması, 150km hıza çıkması 1 tık daha yavaş gözüküyor, bu konuda tecrübesi bilgisi olan varsa sevinirim
  • 2023 1.5 Aracımın uygulamasını güncelledim. Bilginiz olsun. Ne gibi yenilikler var, bilmiyorum.
    1. MH ni arayıp teyit ettim. Servisi aramam gerektiğini de söyledi.
    2. Servisi aradım. Yapabileceğimi söylediler.
    3. Yaptım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admtrn -- 4 Aralık 2024; 7:4:30 >

• admtrn kullanıcısına yanıt
    Gözle görülür bir değişiklik göremezsiniz bir yenilik de olmayacaktır. Hata ayıklama amaçlı yapılan güncellemeler.
    Aracınız da bir sorun yoksa güncelleme yapmanızin pratikte bir faydası bulunmuyor zira araç 2016 model. Major değişimler 2020 den beri gelmiyor diyebiliriz kabaca.
  • Merhaba, bugün sağ arka tekerden ötme sesi gelmeye başladı. Geri giderken gelmiyordu, şimdi geride başladı. Bugün 2. Gün başlayalı. Yağmur yağdı ve su birikintisine girdim acaba alakası olabilir mi? Ne önerirsiniz bekleyeyim mi ne olabilir?

• TeufeL-07 T kullanıcısına yanıt

Hocam normal ilerlerken mi oluyor?

Frene bastığınızda oluyorsa balatalar la alakalı olabilir.

Normal ilerlerken sürekli oluyorsa taş vs içeride takılmış diski vs sıyırıyor olabilir.

• Softwalker S kullanıcısına yanıt

İlerlerken oluyor evet. Yavaş hızlı farketmeksizin sürekli ötüyor. Metal sürtme sesi gibi. Ne yapmamı önerirsiniz bayiye mi gideyim ne yapayım? Garantisi devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 5 Aralık 2024; 7:4:48 >
  • Arkadaşlar merhaba 2019 model gtline aracım için lastik bakıyorum. Şuan üzerinde 225/55r19 orijinal lastikler takılı. İstanbul’da yaşıyorum. Genelde Ege bölgesine seyahatlerim oluyor. Kışı sert geçen yerlere neredeyse hiç gitmiyorum. 4 mevsim mi, 235 mi ne bakmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  • Qzyurt Q kullanıcısına yanıt
    Orjinal Lastikler 225 değil 205 tir..
    225 50 R19 kullanabilirsiniz.
  • Sağ arka frenim 20 bin km de bitmiş, diske sürtüyor muş onun sesiymiş. Diğer 3 fren olması gerektiğikadar var. Lastikçi çok şaşırdı tek frenin bukadar bittiğine. Garantiye girer mi bu? Girmezse özel serviste orjinal parça taktırmak garanti dışı bırakır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 6 Aralık 2024; 0:23:21 >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    Hocam araçta grip control var sanırım bu olunca 225 taban oluyordu. Yanlış bildiğimi düşünmüyorum ama yine kontrol edicem.
    O zaman 19 değil 18 jant vardır.
  • TeufeL-07 T kullanıcısına yanıt
    Lastik çok şaşırdı?
    Olabilir hocam kontrol edicem. Direk önerebileceğiniz bir lastik var mı, kullanım koşullarımda 4 mevsim almak mantıklı olur mu ?
    İstanbul ve ege özelinde, yaz lastiği ile bir sorun yaşamadım artık İstanbul da kış olmuyor.
    3 gün yalandan kar yağar orda da kimse düzgün kış lastiği kullanmadığı için zaten aracı çıkarmam ben gitsem başkası gidemiyor, ya da kayıp gelip bana vuruyor...
    4 mevsim yazın sıcak hava da fen mesafesini uzatır hele ege ve Akdenize inerseniz çok mantıklı değil..
    O nedenle yaz lastiği tavsiye ederim.
    Detaylı cevap için teşekkür ederim hocam. Peki tavsiye edebileceğiniz bir lastik var mı?
    Güncelde incelemedim 2 yıl önce değiştirdim. Lastik incelemlerine bakabilirsiniz.
    Teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: önceki 31883189319031913192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.