Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (3193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
63.913
Cevap
645
Favori
2.653.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31913192319331943195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güle güle kullanın.

Bir kaç güne kalmaz çalışmaya başlar. Merak etmeyin.

• admtrn kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Usb güncelleme dosyasını yüklemek yeterli oluyor mu? Yüklemek için usb yi araca takmak yeterli mi? Son olarak ne kadar sürede güncellemeyi yüklüyor? Soru sayısı çok oldu kusura bakmayın 🙏🏻☺️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilisimsel kullanıcısına yanıt

Güncellemeler için PC/MAC uygulamasından şasi no girerek direk USB oluşturabilirsiniz. manuel bir dosya kopyalama/formatlama vs işlemi yapmanız gerek olmaz.

SAdece multimedia güncellemsi 20-25dk kadar sürer (güncelleme boyutuna göre değişir). Haritaları da güncellemek isterseniz (sadece TR yi seçmeniz halide) 1 saate kadar uzayablir. Tüm bu sürede motor açık kalmak zorundadır. Aracınızda bir sorun yoksa, güncelleme yapmanızın pratikte pek bir katkısı olmayacaktır. Major güncellemeler için versiyon numarasının ilk 2 hanesinin değişmesi gerekir. Minor güncellemeler ise sonraki hanenin değişiyle olur. Eğer sadece sondaki kısımm değişiyorsa, bunlar hata ayıklama güncellemeleri olup sadece vakiy kaybı olacaktır size :) kendi versiyonunuz ile yeni versiyon nosunu karşılaştırıp karar verebilirsinz. (

peugeot.my-customerportal.com
    What is Peugeot Update and how does it work?
    https://peugeot.my-customerportal.com/peugeot/s/article/How-to-install-Peugeot-Update-App?language=en_GB

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    İyi ki varsınız. Çok teşekkür ederim 🤗

• bilisimsel kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Necdet_Pek kullanıcısına yanıt
    1hafta oldu hocam girer mi daha devreye ne kadar sürüyor tekrar calismasi

• guvven kullanıcısına yanıt

Ben de 2 gün içinde girmişti..

Diğer şartlar uygun mu? Biliyorsunuz stop&start'ın şartları kralın kızını isteme şartlarından fazla.. :)

Hava sıcaklığından tutun, motor sıcaklığına, emniyet kemerinden vs. vs.. Bütün şartlar yerindeyse bir kaç günde devreye girmesi gerekirdi.

Aküyü ölçtürün isterseniz. Belki akü de bir sorun vardır ..

50-60km.bir yol yapın kendine gelir. Sürekli kısa mesafe use çalışmaz.
    Hatta çalışmıyorsa hiç ellemeyin daha iyi akü uzun ömürlü olur stop start zararı faydasindan fazla bir sistem akü firmaları para kazansın diye icad edilmiştir.

Yeşil ( A) işaret yanıp sönüyor mu ?

• Merhabalar, geçtiğimiz günlerde 3008 1.2 Benzinli Hybrid aracını sipariş verdim Ocak başında teslim alacağım. Araçta ön kamera ve ön park sensörü yokmuş sonradan fark ettim dikkat etmedim çünkü olmamasına imkan dahi vermiştim. Araca sonradan bağlanabilir mi? Serviste yaptırabilir miyim onu merak ediyorum. Çünkü sıfır aracın garantisini de bozmak istemem. Bilgisi olan biri var mı? Ayrıca arabayı şuan kullanan memnuniyetini veya şikayetini dile getirebilecek olan varsa memnun olurum.

• Emirhanayyldz E kullanıcısına yanıt
    Teorik olarak mümkün fakat pratikte maliyet ve işçilik nedeniyle mümkün değil servis uğraşmaz ve direk "olmuyor" yanıtını verecektir size. Dışarıda, yedek parça olarak tedarik edip telekodlama ile aktif edilebilir fakat bunu yapan varsa da yine ciddi bir ücret isteyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 17 Aralık 2024; 18:46:42 >
  • Beyler 2018 GTline sahibiyim, 115000 km araç, bütün kayış vs değiştirdim sanayide bir tamircide... Sadece başka bir tamirci 3008lerin motorun üstünde sol tarafta bir ZİNCİR olduğunu, bunun ansızın kopması sonucu büyük hasar oluştuğunu, bu bahsedilen zincirin değişmesinin de 50.000 tlmaliyeti olduğunu söyledi, sizin böyle bir söylentiden haberiniz var mı? İçime kurt düştü...

• P.Karaali kullanıcısına yanıt
    Evet hocam yanıp sönüyor ama motor kesinlikle durmuyor

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    Sen de böyle diyorsan hic açtırmak icin uğrasmiyim o zaman. Ya ben de hep ilk çalıştırınca kapatiyorum ama calismayinca da arabada sorun olmasın diye düşünerek calissin istiyorum

Makul süre geçtikten sonra, belli KM'leri yaptıktan sonra devreye girmemesi akünün sorunu olduğu anlamına da gelebilir.

Bence aküyü ölçtürün. Yeni akünün devreye sokması gerekirdi.

Kullanıp kullanmamak ayrı konu. Sanırım hemen hemen hepimiz aracı çalıştırınca ilk olarak stop&startı devre dışı bırakıyoruz.

Aküyü ben de geçen yıl değiştirdim. Aynı gün çalışmaya başladı. Akü üretim tarihi yeniydi ve 2°C de bile devreye girmesi ilginç gelmişti ve fotoğraflamıştım.

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

• 2020 3008 GT line Benzinli sahibiyim.
    Enteresan bir problemim var radyodan bir şarkı dinlerken zaman zaman bir veya iki saniye kadar geriye atılıyor. Sadece FM radyo dinlerken oluyor bu, Bluetooth üzerinden bir şey dinlerken yaşanmıyor.

Gören duyan bilen var mı böyle bir şeyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Necdet_Pek kullanıcısına yanıt
    Ölçtürünce araç çalışırken 15v mi cikmasi gerekiyor

Bu konuda çok net bilgiye sahip değilim. Ancak aklımda kaldığına göre 12,6 voltun aşağısında stop&start devreye girmiyor. Bunu her hangi bir akücüde ölçtürmek mümkün.

• Arkadaşlar, 3008 gt aracım var. Bazı 3008 lerde arka sinyal lambası kayarlı yanıyor. Gizli özellik ile mi oluyor bu?

• 
Sayfa: önceki 31913192319331943195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.