2 farklı arka stoplu araç var piyasada. |
YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (3194. sayfa)
-
-
Teşekkürler…
Peki bizdekilerde gizli özellik gibi bir şey oluyor mu o sinyaller için? Başka marka suv larda vardı. Bunda da var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilisimsel -- 18 Aralık 2024; 19:58:18 > -
İki arka stop birbirinden yapısal olarak farklı. Makyaj öncesi ve makyaj sonrası. Makyaj sonrası da cip krizi nedeniyle model yılı yeni olsa da eski stoplu çok araç satıldi. -
Anladım hocam. Teşekkür ediyorum ☺️🤗 -
merhaba değerli 3008 kullanıcıları, 2021 model aracımı sattığımdan elimde bir adet bagaj paspası ve jant stickeri var kullanılmamış. İstanbul avrupa yakası elden verebilirim
-
Eski suv aracımda ölçtürdüğümde 13 civarı çıkmıştı. Start stop çalışıyordu o şekilde. -
Makyajlı kasanın led stoplarında ilk zaman kayar led yoktu. Sonradan yazılım değişmiş araçlar kayar led ile gelmeye başladı. Benim aracımda da yoktu. Bir sorun için serviste güncelleme yaptılar. Ledler kaymaya başladı😀 Hatta şöyle bir durum daha var. Dörtlüleri çalıştırdığınızda önce kayar şekilde yanıyor sinyaller. Bir süre sonra kaymadan yanıp sönüyor. -
Güncellemeyle alakalı bir durum yani. Servise gittiğimde danışayım bir🤗 teşekkür ederim 🙏🏻 -
Benim araç kilitliyken ambiyans aydınlatmalar yanıyordu bazen. Bu sebepten güncellediler. Kayar led istiyorum derseniz yok öyle birşey cevabına hazır olun😀 -
Vay arkadaş. Neyse artık kaderimize razı olacağız😂 -
-
-
Hocam onu bende gördüm☺️sabah sıkıntı yoktu. Şu an hava sıcaklığın belirtilen aralıkta. Araç 15 dk lık yol yaptı, sıcaklık değerleri istenilen aralıkta. Ama belirttiğim işlemlerden sonra devreye girmedi. Bundan dolayı fikir almak istedim. -
Stop start çalışma şartları çok komplike. Emniyet kemeri, ortam sıcaklığı, motor sıcaklığı, stepne kullanımı, düşük kava basıncı, klima iklimlendirme şartları daha bir sürü kriter var hepsini kontrol etmeniz mümkün değil. Akü nuzde fiziksel bir sorun yok ise (bir akü servisinde ölçturebilirsiniz) problem yok diyebiliriz. 2 hafta çalışmayıp sonra kendi kendine çalıştığını bilrim aynı hava koşullarında.. O nedenle tek bir kritere bakarak neden çalışmıyor çalışması gerek diyemiyoruz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 20 Aralık 2024; 11:18:16 > -
Anladım. Komplike olduğunun farkındayım. Bugün ilk defa böyle bir şey denk gelince merak ettim açıkçası sebebini. Teşekkür ederim 🙏🏻 -
Rica ederim. Teyit amaçlı içiniz rahat etmesi için akü ölçümü yaptırabilirsiniz.. Zaten akü de bir sıkıntı varsa, ilk stop start çalışmaz, sonrasında garip elektronik anlık arıza ışıkları yanar (acil fren devre dışı, esp hatası, radar arızasi vsvs) kapatıp açınca düzelir.. Böyle bir sorun görürseniz akü değişimi gerekir, beklerseniz muhtemelen bir kaç gün içinde sabah aracınız hiç çalışmayacaktir.. Buna dikkat edin yeterli. -
Hiç çalışmamazlık yapmamıştı. Büyük ihtimalle dediğiniz gibi bir kaç güne düzelecektir 🙏🏻☺️ -
Soğuk dönemlerden geçiyoruz. Yaylada akşam vakti 4-6 saat geçirdim. Aracımı çalıştırdığımda stopstart kapalı idi. Dış sıcaklıkla da ilgili olduğunu düşünüyorum. -
Aynen öyle hocam. Gün içerisinde düzeldi. Biraz sıkcanlılık yaptım ben🤗 -
Arkadaşlar, 1 hafta önce feleğin çemberinden geçmiş 3008 1.6 HDI allure elegans aldım 2017 model, aracın bazı sorunları var nerden baslasam nereye götürsem bilemiyorum yetkili servise gidemem.
1. Önceden kaza yapmış toplanmış fakat radar sensörü yerinde yok ve hata veriyor.
2. Park sensörü çalışmıyor 1 tanesi yerinde değil
3. Akü bozulmuş akucude baktırdım, yeni akü aldım 70 lik agm fakat taktirmadim, aküyü tanıtmak gerekiyormu yada yeni akuyude bozacak bir parçası varmı takmadan kontrol ettireyim aküyü öyle takayım.
4. Sol kapı kilitlemiyor.
5. Sunroof dan fazlaca su damliyor döşeme perişan durumda.
6. Ekranda anahtar işareti var ve silinmiyor sagdaki tuşa basıp kontak acnca geri sayım yapılıyor sıfırlandı yazıyor ama o anahtar işareti sönmüyor.
Bunların maliyeti ne olur nereyi onerirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamborghini -- 22 Aralık 2024; 2:47:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X