Güzel günlerde kullanın. Dizellerde triger zincirli. En fazla gevşeme vs olsa ses yapardı. 100 bin Km'de aslında çabuk değiştirilmiş. 308'imde 155 bin de Eski kasa dizel 508'de ise 135 bin de servis kampanyası ile ücretsiz değişiklik yapılmıştı. 1.6 Puretech 508'de ise 145 bin de sattığımda üstünde orjinal trigeri vardı. Direksiyonu çevirince tık gibi ses geliyorsa amortisör üstünde rulmanlı bir takoz var, o ses yapıyor olabilir. |
YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (3199. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba bu konu aktif olduğu için ve aynı platformlar olduğu için buraya da yazıyorum (aracım 508).
Sağ kapıdaki camın kenarındaki parlak piyano black dış trim parçasının galiba plastik klipsi çıkmış veya burada nasıl bir sistem var anlamadım. Trim parçasını yukarı doğru kaldırdığımda kalkıyor. Sol kapıda (aşağıdaki resimde boşluk görünen) burada parlak bir plastik klips var gibi. Buraya klips mi takılıyor dışardan yoksa tırnak mı var anlamadım.
Servis diyor ki tırnak kırılmış 10.000 TL'ye değiştireceğiz (sadece sağ cam çıtası için söylediği rakam) ancak bana pek mantıklı gelmedi. Sanki buradaki klips kaplama sırasında sökülmüş ve takmayı unutmuşlar gibi. Daha önce buranın sökülüşünü veya mantığını bilen birisi var mı?
Çok canım sıkıldı.
-
Hocam aracım 2017 gt line lastikleri 205 55 19 sanırım hankoook yol tutuşunu fren ABS devreye girmesinin beğenmiyorum yol tutuşu da güven vermiyor bunun yerine 235 55 19 Pirelli kullansam nasıl olur ayrıca muayeneden geçer mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazılanlardan birşey anlaşılmıyor
-
burdur anamur arası 6.2 yaktım dönüşte tekerime kürdan batmış tamir ettirdim çocuk 36 bastım dedi gazipaşaya kadar ölümle burun buruna gittim 1.5 saatlik yolu 2.5 saatte kat ettim benzinlikte ölçtüm 10 gün önce çivi giren sağ arka tekere 40 kürdan giren sağ ön tekere 41 basılmış sol taraf ise 37 dünuşte 6.8 yakmış
-
eşim kullandığında 8 altını görmüyorum genelde çok feci
6.8 normal ise sevindim burda arkadaşlar 5 civarı yazınca bende mi sorun var acaba dedim 3 gün önce lastikçi araba da çekme var mı dedi yok dedim sağ ön teker iç kısmı tamamen bitmiş rot ayarı yaptır dedi
-
Tüketim çok parametereye bağlıdır.. Aynı yolda aynı saatte aynı hava şartlarında siz 8 ben 6 tüketirim mesela aynı anda gideriz gideceğimiz yere :)
Eşinizin 8 olması da bunun ispatı zaten.
Ve lakin İstanbul şehir içi trafikte 5lt mumkun olmaz. Burada kıyaslama için ortalama hız verisiyle bakmak gerek.. 30km üstü hizlara gerek olur tuketimin düşmesi için bu da trafik yok demektir.
Yoğun İstanbul trafiğinde ortalama hız 15 kere kadar düşer o durumda tüketim 8lere çıkar. Eşiniz 10 olmaz ama mesela :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
235 50 R19 uygun 55 değil. orda da 7.5" jant gerekli sizdeki 7". takılır mı taklırı, kullanan çok. ben de kullandım. sorun olmuyor. ama kitaba göre iş yapalım derseniz 225 almanız gerek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X