Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Beyaz_Peynir
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
63.917
Cevap
647
Favori
2.654.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu kasayıda seviyorum 3008 hastasıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şimdiki kasayıda beğeniyorum

• Herkes dizel otomatik full donanım konuşuyor da eminim benim gibi düz vites benzinli düşünenler de vardır. Qasgai ve Kadjar'dan sonra 1.2 motor seçeneği olacak. Diğer ikisi aslında aynı arabalar olduğunu düşünürsek kesinlikle bu kombinasyonun bir alternatife ihtiyacı vardı. Umarım 85.000 TL bandında olur bu araç. 2017 olarak tercih sıramda ilk sırada şu anda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

2ci el olarak. 3008de kaygiliyim. Ic m3kanda şatafat cok elektronik cartcurtlar 2ci elde para etmemektedir.hatta tercih edilmez. Bir sanrof bozuldu 1 milyar istediler benden. Ayak turnagi kirmis. Komole mekanizma giydiriceklermis. Gibi.. gibi..
    Ama al c200d.. tabiri caizdir. Ölüsü duruşu paradir.
    Simdo bana kimse 2ci el umurumda demesin. 160 bin verdimmi geri dönüşünü düşünmeyecek. Kadar kolay değil kazanmasi

çözdüm mesajı...

arkadaşlar şu donanımdan vaz geçelim.. Şu ıvır zıvırı almayalım.. v. s.. Fiyat düşsün diye bir şey yok pugda.. 2-3 donanım seviyesinde araç getirir birini alırsın.. yahu şuna Sunroof ilave edeyim.. diye bir şey yok.. Sunroof olan paketin olduğu donanımı alırsın.. mecburen Bir sürü de ıvır zıvır..gamsız firmadır Peugeot.. Zaten ticarilerle ve filolar için giriş seviyesiyle yeterli satış yapıyor tr. de... İnanın 3008 i sizin kadar bilmeyecek st ler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 25 Eylül 2016; 21:30:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kmlb K kullanıcısına yanıt
    Yil sonunda nissan qq ve gardasi kadjar sağlam indirim yaparsa 3008 ı baya zorlar ..3008 in artısi olsada sonuçta fiyat onemli . Çok farklı kalırsa fiyat arada ben bile yolumu dondurebilirim üzülerek pejo ya..:(

• Cam tavan kadjar 100 bandina cok yakinda iner simdi 105 e veriyorlar.

• Tüketici cilgini ah şen türkler.
    Firmalari. Şimartiyor bana göre
    Bir misal vererek izah etmeye çalışim.
    3008 120 binden ciksin. Kimse kapora vermesin. Fiyat sorup ciksin.
    2 ay sonra kampanya başlar. Taksitdir.. 3 5 bin indirimdir..
    Bir ornek verim..
    Bir ara dizel volvo s60dan bmw 3.16i m pack ayni para idi..
    S60da yeni kasaydi. Simdi aynonpara degil. Bmw 3.20ied iyice abartti 170 vine cikmis. 170 bine dizel mercedes var. Yani tutulan arabada firma. Zam ustune zam. Mercedesle bmw ayni fiyat olamaz.ki c180den pahali gibi duruyor.
    Yanlis tespitse duzeltin lutfen

• Aykutasil kullanıcısına yanıt
    Arz talep .... kısaca

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlb

Sanırım araçları test etmeleri için gazetecilere vermişler yakında gelir videolar.

sanki koyu renk bu araca daha çok yakışıyor

• Sedefli beyaz da güzel, benim tercihim o olacak sanırım.

• Arkadaşlar demin haber aldım ilk müşterilere peugeot 1 yıl fazladan garanti veriyor

• Bugun aradı bayi beni dizel full tahminen 130.000 tl olacak dedi pekde emin değilmiş satis elemani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 26 Eylül 2016; 23:15:26 >
  • Aynen mepa da 130'u gecmez diye dusunuyoruz demisti. Ekim ilk haftasi gibi fiyatlar aciklanir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: posetcay

Aynen mepa da 130'u gecmez diye dusunuyoruz demisti. Ekim ilk haftasi gibi fiyatlar aciklanir.

Insallah hocam kendime liste hazirladim alabilecegim suv sinifinda en mantikli bu arac geldi 135.000 tl yi gecmezse tabi

• Bende cok arastirdim gerek kasa, gerek yeni ic dizayn ve dizel&sanziman en iyisi suan 3008 gozukuyor.
    Umut ediyorum fiyatda uygun olacak. Yeni 3008 yaninda QQ, Tucson, Sportage, Crv nin al benisi yok gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posetcay -- 26 Eylül 2016; 23:40:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitelerinde var zaten forumdanda haber verdik

ilk müşterilerine derken ilk 300 araç için en az 1000tl kaparo yatıranlara sunuluyor 1 yıl garanti olayı
    ben yatırdım

aracı benim gibi çok beğenen varsa yatırsın tavsiye ederim çünkü istemezsek geri alma hakkımız bulunuyormuş
  • CEM_K kullanıcısına yanıt
    İlk 50 araç için haber geldi bana

• Seat Ateca da fiyatı belli olmayan araç için kaparo almaya başlamış.

2 yeni çıkacak rakip marka benzer stratejiyle ön talebi belirleyip kazığın sivriliğini maksimumda tutmaya çalışıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

Seat Ateca da fiyatı belli olmayan araç için kaparo almaya başlamış.

2 yeni çıkacak rakip marka benzer stratejiyle ön talebi belirleyip kazığın sivriliğini maksimumda tutmaya çalışıyorlar.

aynen çok doğru, ön sipariş ücreti vermemesi lazım kimsenin, yoksa olan yine bize olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog

quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

Seat Ateca da fiyatı belli olmayan araç için kaparo almaya başlamış.

aynen çok doğru, ön sipariş ücreti vermemesi lazım kimsenin, yoksa olan yine bize olur

Daha ortada fiyatı bile olmayan araca kapora yatırıyorsak ve cok talep varsa direk öperler bizi bence de:)
    +1 yıl garanti ayağına talebi ölçüyorlar ne kadar çok yatıran olursa o kadar aleyhimize
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.