Şimdi Ara

Yeni Peugeot 307 Kullananlara

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni 307 almayı düşünüyom 1.6 90 hp dizel comfort modeli sizce bu araba nasıl? yol tutuşu,süspansiyon,konfor,çekişi nasıl ? yollardaki bozuklukları içeri alıyormu ses yalıtımı nasıl

• 307 piyasanın en iyi dizel aracıdır tabi yeni kasa için söylüyorum.Süspansiyonu orta sertlikle olduğu için bozuk yollarda 1-2 vites yani kibar kullanacaksın,düzgün yollarda keyfine diyecek yok.Ses yalıtımı iyidir,yoltutuşuda keza.Koltuklar çok rahattır,ne sürücüyü nede yolcuyu yorar.90 bg liğin çekişi konusunda bir fikir beyan edemem çünkü 110 bg liğini kullandım.Aracın çekişi torkla ilgilidir.Bence 90 bg lik motorların en iyi çekiş gücüne sahip olanıdır çünkü;diğer 90 bg lik motorların torkundan daha yüksek bir değere sahiptir.Buda araca hem yakıt tasarrufu,hemde aracın daha seri ve daha iyi çekiş gücüne sahip olmasını sağlar.Bana sorarsan 110 bg lik Comfort modelini al,gerçi 90 bg liği ile aralarında 20 bg ve 30 torluk çekiş var.

Gönlün hangisini arzu ediyorsa onu al.

quote:

Orjinalden alıntı: rapsentez

yeni 307 almayı düşünüyom 1.6 90 hp dizel comfort modeli sizce bu araba nasıl? yol tutuşu,süspansiyon,konfor,çekişi nasıl ? yollardaki bozuklukları içeri alıyormu ses yalıtımı nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirdal -- 11 Temmuz 2007; 4:41:20 >

• Verdiğin bilgiler için sağol kardeşim
  • quote:

yeni 307 almayı düşünüyom 1.6 90 hp dizel comfort modeli sizce bu araba nasıl? yol tutuşu,süspansiyon,konfor,çekişi nasıl ? yollardaki bozuklukları içeri alıyormu ses yalıtımı nasıl

fiyatları ne durumda arkadaşım
    bilgin var mı?
  • kardeş 35,000ytl civarı falan
  • Bende 2007 1,6hdi var 90bg. Çekişi bence iyi.Tabii bu senin ne beklediğinle de ilgili;eğer sportif kullanmayı seviyorsan 110bg lik versiyon daha uygun olur.Ben tasarruflu olsun diye 90bglik aldım.Özellikle şehirlerarası yollarda ara hızlanmalarda memnun ediyor.
  • Kardeşim sağol ben de alırsam 1.6 90 bg alacam
  • ya bu peugeotun dizellerinde ki yüksek ses çözüldümü.yoksa hala devam ediomu yeni modellerindede
  • yeni kasalarında ki dizel motorlar gayet sessiz,yanlız biraz sarsıntı var,sarsıntıyı da düzeltirlerse 4x4 luk motor olur,307 zaten sessiz bir araç.

quote:

Orjinalden alıntı: ogecor

ya bu peugeotun dizellerinde ki yüksek ses çözüldümü.yoksa hala devam ediomu yeni modellerindede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirdal -- 11 Temmuz 2007; 4:43:31 >
  • arkadaşlar bişey sorcam yeni 307 nin comfort modellerinde klima elle çevirmeli mi? yoksa düğmeli otomatik mi acaba?
  • hocam comfort da manuel yani el ile çevirmeli,premium modelde otomatik yani düğmeli
    quote:

arkadaşlar bişey sorcam yeni 307 nin comfort modellerinde klima elle çevirmeli mi? yoksa düğmeli otomatik mi acaba?
  • eyvallah hocam
  • arkadaşım şu güzelliğide seyret fikrin pekişsin

http://www.youtube.com/watch?v=eDo0IPwKGLE
  • peugeot 307 hakkında seyretmediğim video kalmadı kardeş genede saol eyvalllah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapsentez -- 12 Temmuz 2007; 10:24:45 >
  • kendi yaptığım bir videoyu sizlerle paylaşayım dedim.İZLE
  • hoca video çok güzel..video da çalan şarkının adı warsa sende yazarsan sevinirim!!
    quote:

kendi yaptığım bir videoyu sizlerle paylaşayım dedim.İZLE
  • Kardeşim yorumun için sağol ;) .Limewire ye gir.Arama yerine Afrodisiak yaz.Çıkan şarkılardan.Afrodisiak(Frulla Mix) yazanı indir ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SS-Sturmbannführer

Bende 2007 1,6hdi var 90bg. Çekişi bence iyi.Tabii bu senin ne beklediğinle de ilgili;eğer sportif kullanmayı seviyorsan 110bg lik versiyon daha uygun olur.Ben tasarruflu olsun diye 90bglik aldım.Özellikle şehirlerarası yollarda ara hızlanmalarda memnun ediyor.

kardeşim senin araba hiç sorun çıkardı mı?
  • Benim arabada hiçbir sorun çıkmadı;yalnızca teybin olduğu yerden tıkırtı geliyordu bozuk yollarda onu da hallettiler 10.000km garanti ziyaretinde.
  • eyvalllah kardeş sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.