Bildirim
Citroen C4 mü yoksa Peugeot 307 mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bır elmanın ıkı parcası bu araclar.Motorlar aynı sac kalınlıgı aynı,performansı aynı.Ikısınınde yedek parcası ve bakımları pahalı.Madem kazık yemek ıstıyorsun en azından tıpını begendıgın bır aractan yekı bır nebze ıcın rahat olsun.Bu fransız arabalarını hıc sevemedım bu gıdıslede sevemıcem -
C4' ün tipi daha güzel bence. Dış görünüm haricinde yorum yapamam, ikisini de kullanmadım.quote:
Orijinalden alıntı: rochss
Bır elmanın ıkı parcası bu araclar.Motorlar aynı sac kalınlıgı aynı,performansı aynı.Ikısınınde yedek parcası ve bakımları pahalı.Madem kazık yemek ıstıyorsun en azından tıpını begendıgın bır aractan yekı bır nebze ıcın rahat olsun.Bu fransız arabalarını hıc sevemedım bu gıdıslede sevemıcem -
Ben c4 ü test ettim sadece,bana sorarsan yanından bile geçme derim.O sınıftaki diğer araçlarıda bir kullanma imkanın olursa ne demek istiyorum daha çok anlarsın.quote:
Orijinalden alıntı: Huka Sampos
C4' ün tipi daha güzel bence. Dış görünüm haricinde yorum yapamam, ikisini de kullanmadım.
Alıntıları Göster -
bence c4 al..ben de c3 , c4 vts var.citroenden şaşmaquote:
Orijinalden alıntı: tahas
Ben c4 ü test ettim sadece,bana sorarsan yanından bile geçme derim.O sınıftaki diğer araçlarıda bir kullanma imkanın olursa ne demek istiyorum daha çok anlarsın.
Alıntıları Göster -
bence yanı bu sınıftaki araçlar birbirine yakındır özellikleri bakımında bazı alanlarda bırılerı diğerlerine üstünlük sağlayabılır.Genel olarak araç sahibi 1 aracın uzun süre sorun çıkarmasını istemez masraf yapmasın servise tamıre sadece bakım için gideyim ister ve parça fıyatı düşük olsun ıster 2 ikinci eli iyi olsun hemen satabıleyım fiyatı çok düşmesın ister.Şimdi c4 dizayn donanım vs olarak diğer araçlardan hiç farkı yok gibi ama 1 parçaları pahalı olabılır 2 ıkıncı eli citroen çok ıyı degıl. bu kadar paraya diğer çok dah aıyı konumda olan araçlarıda alabılırsın megan ford astra vs... yinede ben bunu çok begenıyorum dıyorsan al ve en az 5 sene sür önemli olan senın beğenmen -
Annem C3 kullanıyor ve dolayısı ile arabayı biliyorum ve biraz ziebart yalıtımı ile çok memnunuz, 2 senedir en ufak sorun yaşamadık. Citroen özellikle son yıllarda çok iyi arabalar çıkardı. ben olsam C4 tercih ederdim.quote:
Orijinalden alıntı: enforacle
bence yanı bu sınıftaki araçlar birbirine yakındır özellikleri bakımında bazı alanlarda bırılerı diğerlerine üstünlük sağlayabılır.Genel olarak araç sahibi 1 aracın uzun süre sorun çıkarmasını istemez masraf yapmasın servise tamıre sadece bakım için gideyim ister ve parça fıyatı düşük olsun ıster 2 ikinci eli iyi olsun hemen satabıleyım fiyatı çok düşmesın ister.Şimdi c4 dizayn donanım vs olarak diğer araçlardan hiç farkı yok gibi ama 1 parçaları pahalı olabılır 2 ıkıncı eli citroen çok ıyı degıl. bu kadar paraya diğer çok dah aıyı konumda olan araçlarıda alabılırsın megan ford astra vs... yinede ben bunu çok begenıyorum dıyorsan al ve en az 5 sene sür önemli olan senın beğenmen
-
Bence 307 al daha geniş bir araçquote:
Orijinalden alıntı: chakra
Annem C3 kullanıyor ve dolayısı ile arabayı biliyorum ve biraz ziebart yalıtımı ile çok memnunuz, 2 senedir en ufak sorun yaşamadık. Citroen özellikle son yıllarda çok iyi arabalar çıkardı. ben olsam C4 tercih ederdim.
Alıntıları Göster -
307 sahibi olarak ve C4 kullanmış biri olarak. 307 Gerçi ben analog gösterge seviyorum belki o yüzdende olabilirquote:
Orijinalden alıntı: FreezeTheLife
Bence 307 al daha geniş bir araç
Alıntıları Göster
-
eylül ayında 308 çıkıyor dolayısıyla eski kasa bi araca para vermenin anlamı yok temiz bir c4 307 den herzaman iyidir yalnız süspansiyon larını kontrol etmeden alma -
Bence 307 tasarım olarak daha hoş,daha geniş ve ferah+sabit göbekli direksiyon güvenlik yönünden iyi ama ben kullandım biraz(şehir dışı,arazi yolunda) çok hissiz geldi,alışmışız normal direksiyona bence bu büyük bir -quote:
Orijinalden alıntı: activman
eylül ayında 308 çıkıyor dolayısıyla eski kasa bi araca para vermenin anlamı yok temiz bir c4 307 den herzaman iyidir yalnız süspansiyon larını kontrol etmeden alma -
C4 kalite olarak 307nin gerisinde fakat güvenlik olarak da bir adım ilerde...quote:
Orijinalden alıntı: FullPerfromance
Bence 307 tasarım olarak daha hoş,daha geniş ve ferah+sabit göbekli direksiyon güvenlik yönünden iyi ama ben kullandım biraz(şehir dışı,arazi yolunda) çok hissiz geldi,alışmışız normal direksiyona bence bu büyük bir -
Alıntıları Göster
biraz itici tasarıma ve can sıkıcı iç mekana sahip..
307 kadar karizması yok gençler arasında...
bana sorarsanız ikisini de almam, astra megane tarzı birşey düşünürüm; ikisi de bunlardan daha iyi her açıdan...
-
307 derim hocam en başta pejo olması yeterliquote:
Orijinalden alıntı: m.C.k.
C4 kalite olarak 307nin gerisinde fakat güvenlik olarak da bir adım ilerde...
biraz itici tasarıma ve can sıkıcı iç mekana sahip..
307 kadar karizması yok gençler arasında...
bana sorarsanız ikisini de almam, astra megane tarzı birşey düşünürüm; ikisi de bunlardan daha iyi her açıdan...
Alıntıları Göster
-
Al birini vur ötekini.....quote:
Orijinalden alıntı: _Autocars_
307 derim hocam en başta pejo olması yeterli
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: iptas
Al birini vur ötekini.....
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: iptas
aman hocam zaten ikiside zor gidiyor parçalamıyalım
-
C4 ün direksiyonu kullanım açısından nasıl ?quote:
Orijinalden alıntı: nolamazquote:
Orjinalden alıntı: iptas
aman hocam zaten ikiside zor gidiyor parçalamıyalım
Alıntıları Göster
-
Rahat kullanımı war fakat sadece direksiyon simidi döndüğü için alşman biraz zaman alabilir..quote:
Orijinalden alıntı: Bekir__
C4 ün direksiyonu kullanım açısından nasıl ?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Bekir__
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Bekir__
son derece hafif.
ama arkadaşın yazdığı gibi göbek sabit kalıyor, başta biraz garip gelebilir
-
Peugeot 307 hakkında söylenmeyen kalmadı ama bence çoğu önyargı. Çünkü 307 kullanan bir sürü tanıdığım var hepsi çok memnun. C4'ün iç mekan plastik kalitesi KOCAMAN BİR SIFIR!!! Ama 307 ninki gayet güzel. Bana sorarsanız 307 hatta SW bile olabilir. Şimdiden hayırlı olsun...quote:
Orijinalden alıntı: chakraquote:
son derece hafif.
Alıntıları Göster
-
Ben tasarım olarak C4 derim. Daha karizma bir araç,daha zengin duruyor. Tabi bu zevk meselesi.quote:
Orijinalden alıntı: chakraquote:
son derece hafif.
Alıntıları Göster
İkisinide test ettim ama uzun süreli kullanmadım. Benim merak ettiğim nokta 307 gerçekten C4 ten geniş mi?
Bana C4 daha geniş gibi gelmişti,bana öyle gelmiş olabilir tabi
Benzer içerikler
- 1.4 fire motor
- akü tavsiyesi
- insignia 1.6 cdti
- 900 bine alınacak arabalar
- hyundai i20 1.4 mpi jump otomatik vites yorumları
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X