Ön cam problemi,bende sıcak-soğuk hava farketmeden,aynı tarif ettiğiniz gibi oluyordu.Servise götürdüğümde cam açma motorunun(bu parçanın ismini hatırlamıyorum) bozulduğunu söyleyip değiştirmişlerdi.Şimdi soğuk havalarda bile hiç bir sorun olmuyor.Eğer çevrenizde başka pug servisleri varsa aracınızı onlara da götürmenizi tavsiye ederim.
Teşekkürler. Peki ne kadar tuttu?
MUR MUR KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL NOKTALARA TEMAS ETMİŞSİN BENDE BİR 307 KULLANICISI OLARAK ALTINA İMZAMI ATARIM. ELİNE SAĞLIK ...
ya bu arabalarda Xenon far varmı.
varsa ben beyaz yanmasını istiyorum ucuzundan beyaz far olmadan nasıl yapabilirim.
Beyaz Xenon resimdeki siyah 307 gibi yansın istiyorum yani
Xenon yok ama istersen xenon kitleri var H 12000 Kelvin buz mavisi senin işini görür.
beyler bende yeni kasa 307 var.xenon taktırmak istiyodum fakat bu mercekli farlarda problem yaratıyomuş silcek motorunu felan yakıyomuş bi bilginiz varmı
Aynısını bende yaşadım neden olduğunu bulamadılar Ankaraya gösterdim eskişehir'e gösterdim :) ama ilginçtir her yagmur yagdıgında yapmıyor :) ne tuhaf yaw...
quote:
Orjinalden alıntı: janyazgan
bide geçen de bize şöyle bi sorun oldu.yağmurlu bir günde arabanın sun roof açma düğmesinden assa doğru 1-2 damla su geldi servise söledik bişey bulamamışlar anlamadık gitti böle birşey başına gelen var mı?
slmlar arkadaşlar 2066 sw aracımın direksiyonunda 140 km cıvarında olusan tıtremeye cozum bulamadık bır turlu ... balans defalarca yapıldı rot keza... lastıkler degıstırıldı sıfırlarıyla ... aks ve dıskler degıstırıldı aynen devam.... motor ve sanzuman kulakları da saglam .... artık volan veya sanzımanın kendısınden suphelenıyorum... torktan dolayı volanda veya debrıyaj bılyesınde olusucak bır deformasyon buna sebep olur mu...? volandan suphe etmemın bır sebebı de stop ederken araba sarsılıyor... herkese saygılar...
bır sorum da su ... 1 ve 2. vitesler sızde de sola dogru ıterek mı gecıyor ... ? özellikle 1 den 2 ye gecerken ittirmem gerekiyor sola dogru... 1 ve 2 aynı hızada degıl gıbı normal mi bu?
arkadaşlar yakın zamanda bir araba almayı planlıyorum. internette gezinirken 100bine yaklaşan 2003 model 307 XR HDİ gördüm bitane. fiyat 16500 falan. pazarlıkla inebilir de. tavan haric boyalı . ama donanımı iyi sunroof vs var. bu fiyat normal mi? bana fazla ucuz gibi geldi. piyasaı nasıldır? kornik sorunu var mdıır? yoksa bu araç agır kazadan mı cıkmıs? xr neye işaret eder? saygılar
Arkadaşlar !
Arabam 307 hdi 1.40 2005 bugüne kadar ciddi bir sorunla karşılaşmadım Fakat 2 gün önce Denizli antalya çıkşındaki rampadan sonra yokuş aşağıya arabanın 5.viteste gaz yememesiyle ilk sorunumla karşılaştım aynı zamanda arabada hararet 90 bir çeyrek geçti yokuşlarda performan düşmesiyle devam eden sorun her yokuşta hararetin artmasıyla devam etti, Pazar olmasına karşın İzmir Amca Peugeottaki Arkadaşın katalizör arızası olabileceği deyişiyle sağ salim izmire döndük fakat yolda her rampada 3. vitede kadar düştüm 4. attığımda araba her seferinde bayıldı bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmıdır varsa deneyimlerin paylaşırsa memnun olurum ayrıca katalizör değişminin bedeli nedir bilen varı?
quote:
Orjinalden alıntı: hot_sauce
arkadaşlar yakın zamanda bir araba almayı planlıyorum. internette gezinirken 100bine yaklaşan 2003 model 307 XR HDİ gördüm bitane. fiyat 16500 falan. pazarlıkla inebilir de. tavan haric boyalı . ama donanımı iyi sunroof vs var. bu fiyat normal mi? bana fazla ucuz gibi geldi. piyasaı nasıldır? kornik sorunu var mdıır? yoksa bu araç agır kazadan mı cıkmıs? xr neye işaret eder? saygılar
bildiğim kadarıyla yani forumlarda hep tartışılan 2005 model ve aşağısı birtakım sorunlar var.Ama her araçta aynı sorun varmı bilemiyorum.
2003model 100binde bir araç birde hdi.
Bence alma daha temiz arabalara bakabilirsiniz.
Ben size fanatiklik edip illa alın demiyorum.2006 307 ye binmeme rağmen.Benimki dizel değil ama 11binde.
ve sorun çıkarmadı..
punto 1.3 multijeti tavsiye edebilirim o fiyatlara yada 206 hdi corsa cdti.
Merhaba 2003 model 307 Technoplas Otomatik vites çok memnunum aracımdan.
selam benimde yani bir 307 xt'em var artık çok fazla kullanma fırsatım olmadı daha ama , araba hopladığında sanırım eksozundan gelen viyk viyk ses dışında beni çıldıratan bi ses olmadı şimdiye kadar.
oo millet toplanmış bizimde var bi tane 307 1.6 şeytan kırmızısı resimleri koyarım
Arkadaşlar bende aslanımı 20 ay önce aldım . Premium 1,6 HDİ 110bg. çok memnununm..2006 model..Henüz otobana çıkıp son sürat denemesi yapmadım..Endişeleiyim biraz benden önceki ilk sahibi çok titiz kullanmış arabayı.. Yani motorun iyi açılıp açılmadığını daha test etmedim.. Gerçi şehir içinde çok atak..Birde resmini ekliyorum aslanımın..
2 ay yazacaktım.
Resimleri nereden ekliyorduk arkadaşlar?
Ford-peugeot ortaklığı ile yapılan motor dünyada ödül almış bir motordur...1,6 110Bg. olanı. Daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu derim. Volvo bile S40 modelinde bu motoru kullanıyor. Focus, 307, S 40 , C 4 lerde kullanılıyor..Daha ne diyeyim..
SELAM 307Cİ ARKADAŞLAR BUGUN BİR ARKADAŞA 307 2006 MODEL MAKYAJLI KASA BAKTIK RENK KIRMIZI 30BİN KMDE BENZİNLİ 1.6 90 HEP FİYAT 22.700 PAZARLIK PAYI VAR TEK PARÇADA BOYA VAR DEDİ GALERİCİ FİYAT AZ GİBİ GELDİ SİZCE NASIL? BİDE 90 HP BENZİNLİ YAKITI NEDİR? CEVAPLARSANIZZ MEMNUN OLURUM
selamlar. bendede aynı sorunlar var genelde.frene basınca gelen sesler.defalarca sordum.istanbula şikayet ettim genel müdürlüğü.genel müdürlükten aradılar.servise cagırdılar bi kaç kez. asbest olmadıgı için fren balatarındamı yada disklerdemiydi tam hatırlamıyorum.ondan bu sorunu yapıyormus. arka amortisörlerden tak tak tak diye ses geliyor.dün alanyadan geldim içeri ön sağ sol kapılarınından cok hava sesi giriyor içeri. bunun çaresi nedir.önümüzdeki hafta servise götürmeyi düşünüyorum.ne yapılması gerek...yukarda arkadaşda demiş lastiklerden ses geliyor diye içeri.büyük bi ihtimal lastiğin kalitesizliğinden kaynaklanıyor.bendede var aynı sorun.aşınmaya başladı lastik.michelin alıcam herhalde sorun düzelir gibime geliyor..arka kapıdaki hoparlerden sesler geliyor.belki tam hoparlorden değil kapıdan geliyor.bas vurunca bohumlu bi ses geliyor. yakıt tüketimi gayet güzel.60 lt.fulledim depoyu alanyaya giderken.fazla basmadan gittim 100 ü pek geçmedim.bi kaç yere faalnda uğradım.600 küsür kmde yaktığı 4,8lt 100kmde. gelirken biraz hızlı geldik 120-130-140 izmir otobanında 170 civarı.5,2 lt 100kmde oldu. hafiften sağa çekiyor biraz araba.balanstan mı acaba.en az bende 5-6 kere yaptırdım rot balans.düzelmedi gitti. mayıs ayında servise götürmüştüm arabayı.direksiyon titremesi vardı ozamadna.yaptık dediler.binince arabayı özellikle yavas giderken direksiyonu sağa yada sola cevirince bir yere sürtüyormus gibi oluyordu.şimdi gecti ama .ara ara bazen oluyor gene.geri geri gidince yine ses geliyor.