Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 308 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
15.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuçta herkez full almayacak fiyattı fuldan söylüyoruz anlamıyorum, satanlar ister ful alırsın ister almazsın diyor, fiyatler acayip şekildede iner, yani herseyin orta yollu vardır mutlak gönül ister A4 ama şimdilik gönlümüzün dediği değil bütcemizin gösterdiğine biniyoruz, alın teri varsa o araçta arkadaşım boşver gerisini fiyattı düşünmeden binmek lazım; yoksa bu fiyatları düşünürsen kafayı yersiniz! (Türkiye sartları belli)
  • auris kambur bir kere, nasıl 308 konusunda örnek gösterilir anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodyking

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

auris kambur bir kere, nasıl 308 konusunda örnek gösterilir anlamıyorum

Kamburmu bence senin gözlerin kambur.

Beğenmiyor olabilirsin sonuçta insanların kişisel tercihi ama beğenmedin diye araca bok atmak zorunda değilsin aracın kamburluğu falan yok sapasağlan dalyan gibi makine

bu arabada tip var mı camdan tekrar bir arabana bak, objektif bak, ben başka yorum yapmayacağım

İki gün sonra sahibinden.com a koyarsın

Bugüne kadar beğenmeyen görmedim demişsin ya, ben bugüne kadar beğenen görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: egunns

pejo utanmıyorsun 15 senedir aynı direksiyon simidini kullanmaya,
    pardon 508 de superb vari bir simit vardı galiba

Direksiyon simidine 1 tuş koysalar ölecekler sanki
  • quote:

quote:

quote:

quote:

auris kambur bir kere, nasıl 308 konusunda örnek gösterilir anlamıyorum

Kamburmu bence senin gözlerin kambur.

Beğenmiyor olabilirsin sonuçta insanların kişisel tercihi ama beğenmedin diye araca bok atmak zorunda değilsin aracın kamburluğu falan yok sapasağlan dalyan gibi makine

bu arabada tip var mı camdan tekrar bir arabana bak, objektif bak, ben başka yorum yapmayacağım

İki gün sonra sahibinden.com a koyarsın

Bugüne kadar beğenmeyen görmedim demişsin ya, ben bugüne kadar beğenen görmedim

Arabama içinden de bakıyorum dışından da estetik olarak hiçbir kusuru yok hatta toyotanın bugüne dek yaptığı en güzel araba kusuru olan tek yer senin gözlerin.

Bugüne kadar beğeneni görmemişmiş ne 308 ne yeni focus istanbulda her yer auris kaynıyor fiyatı da öyle ucuz falan değil demekki insanlar beğeniyor da alıyor değil mi

Boşuna tartışmayın arkadaşlar. Herkesin göz zevki farklıdır. Kimi kızıl sever kimi sarışın kimi esmer sever kimisi de çilli. Mesela forumda çoğu insan Golf5'i 6'da çok beğeniyor ama ben 6'yı daha çok beğeniyorum.

• aracın içine baya bir eleştiri yaptım ama donanım ve malzeme kalitesi olarak çok iyi sadece yanlış yerleştirilmişler. Telefon ve hız sabitleme kitlerini direksiyonun arkasına değilde direkyona , içinde de astra vari bol tuşlu bir konsol gibi mesela ... ?

YENİ PEUGEOT 308

YENİ PEUGEOT 308

YENİ PEUGEOT 308

DIŞ TASARIM OLARAKTA ''ŞAHSİ FİKRİM'' LEON VE AURİS DEN ÇOK ÇOK GÜZEL ,EN AZINDAN CAM TAVANA 2.000 TL DEN BAŞLAYAN KOMİK RAKAMLAR YOK ACTİVE DONANIMDA .

YENİ PEUGEOT 308

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 21 Temmuz 2011; 0:06:12 >

• 308'in iç mekan malzeme kalitesi cidden çok iyi. Bu konuda da Leon ve Auris'in baya önünde.
  • Benim leob gorusum sudur dacia nasil renonun en alt markasi ise seatta vw en alt markasidir heleki leon artik kabak tadi verdi ve seat trde iyi pazarlayamadilar diyorum
  • konu sapıtmış almış başını gidiyor308 konusu ama biri leonum var en iyisi,diğeri aurisim senin leounu da 308 ide döver olmuş.okuyan herkeste acaip bilgi ediniyor 308 konusunda.
  • Bizim buradaki sorun herkezin aracını övmek olduğundan böyle birseyler oldu, her aracın eksiği vardır ama bizler bu konuda sınıfta kaldık, forumun amacı iyisi ve kötü yanları anlatıp kullanıyorsak alacak kişilere fikir edinmelerini sağlamak olduğu mutlak bilinmeli.
  • peugeot markası 206, 307, 407 ile yaptığı tasarım atağını ileriye götüremedi yerinde saymaya başladı
    508 bile bence 407 den daha başarısız bir tasarım
    yeni 308 dedikleri ise ufak bir facelift operasyonu
    panoramik tavanla ledlerle milletin aklını çelmeye çalışıyorlar
  • Hey Allah'ım o iç tasarım ne öyle.Yıl olmuş 2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertS.Y

Evet fanı olalımda trolde olmayalım.

Leon 207 nin rakibidirden sonrasını okumadım,okumadılar:D

Daha arabaların eşdeğerlerini çözemeyen adamlar burada millete ders vermeye çalışıyor.

Daha yenisin forumda bu kafayla çok örselenirsin güzel kardeşim
  • Aracın dış tasarımı güzelde içi daha iyi olabilirdi ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

Daha arabaların eşdeğerlerini çözemeyen adamlar burada millete ders vermeye çalışıyor.

Arkadaşım,benim kim olduğumu biliyor musun!
    Ben,cahil filan değilim,
    Öğrenci hiç değilim!
    Ben bir doktorum ve hamd olsun ki bir beyin cerrahıyım,yani cahil değilim!
    Arabaların eşdeğerlerini de büyük olasılıkla (senin öğrenci olduğunu varsayarsak,ki sarfettiğin laflarla,bunu anladım!) senden milyon kat da iyi biliyorum
    Seat mı peugeot mu!Seat,ne yaparsa yapsın,tabularını yıkamaz!
    2000 Yılında,yeni mezun olmuşken,bir 2000 model seat toledo m vardı.Gürültülü,sert direksiyonlu,kasıntı ve tam bir CeNaBet bir şeydi!
    Şimdi, Eşime araba bakıyoruz,honda jazz 2007 nin ardından! seat ı istedi,test sürüşüne çıktım.EvET,kabul etmeliyim ki toledo nun cenabetliğine göre güzel ama bir 308 veya c3 kadar değil demek istiyorum!

Oruç ağıza tartışmak istemiyordum ama günah benden gitti artık öğrenci araba fanatiklerinden geçilmiyor bu forum!

Size kolay gelsin doktor bey o zaman

Bu kadar sinir ve kompleks iyi değil mazallah biryerleri kesersiniz

• quote:

profilde öğrenci yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaikaZede

quote:

profilde öğrenci yazıyor

Oyunda cerrah olmuş galiba. Konuşma stiline falan bak, 15 yaş bile fazla derim ben.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım,benim kim olduğumu biliyor musun!
    Ben,cahil filan değilim,
    Öğrenci hiç değilim!
    Ben bir doktorum ve hamd olsun ki bir beyin cerrahıyım,yani cahil değilim!
    Arabaların eşdeğerlerini de büyük olasılıkla (senin öğrenci olduğunu varsayarsak,ki sarfettiğin laflarla,bunu anladım!) senden milyon kat da iyi biliyorum
    Seat mı peugeot mu!Seat,ne yaparsa yapsın,tabularını yıkamaz!
    2000 Yılında,yeni mezun olmuşken,bir 2000 model seat toledo m vardı.Gürültülü,sert direksiyonlu,kasıntı ve tam bir CeNaBet bir şeydi!
    Şimdi, Eşime araba bakıyoruz,honda jazz 2007 nin ardından! seat ı istedi,test sürüşüne çıktım.EvET,kabul etmeliyim ki toledo nun cenabetliğine göre güzel ama bir 308 veya c3 kadar değil demek istiyorum!

Oruç ağıza tartışmak istemiyordum ama günah benden gitti artık öğrenci araba fanatiklerinden geçilmiyor bu forum!

Size kolay gelsin doktor bey o zaman

Bu kadar sinir ve kompleks iyi değil mazallah biryerleri kesersiniz

Yalnız 308 , leon'a göre ciddi kalite araçtır , tek eksiği otomatik şanzımanı.

• 308 , ömrünün sonuna geldi bence.

piyasada bir sürü güncel rakip varken tercih edilecek bir model değil.
    2.el alınabilir , orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

308 , ömrünün sonuna geldi bence.

piyasada bir sürü güncel rakip varken tercih edilecek bir model değil.
    2.el alınabilir , orası ayrı

Aynen bi an önce kasa değiştirmesi lazım. Ömrü baya eskidi.

Ama iç mekan kalitesi ve yalıtım olarak halen çok başarılı ve güncel modellerin bir çoğunun önünde bi araç. Markası'nın pejo olması bizim ülkede bu aracı satılmaz kılıyor ne yazık ki.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.