Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.505
Cevap
105
Favori
175.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturam hala kesilmedi bayi ay bitmeden mutlaka kesileceğini söylüyor böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?

• PtonHo P kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde bekliyorum, kredim çıkıp bayiye aktarıldı, fatura yok :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bugün yine arandım.daha önce 6 kez konuşmamışız gibi,1 ay önce gümrüğe gelen aracın gümrüğe geldiğini yazılım güncellemesi beklediğini iletti aynı hanımefendi,oysa ki bana 2 gün önce genel müdürlüğe ilettiğini aracımın önceliklendirildiğini söylemişti.arkadaşlar inanmayın bizi oyalıyorlar sürekli 3 gün-5 gün sonrasına erteleyerek bizi suni bir umut havuzuna atıyorlar.cimere şikayet oluşturdum,bekleyen tüm arkadaşlara da aynı şekilde şikayet oluşturmalarını öneriyorum ki sesimiz daha gür çıksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrAlbus -- 29 Aralık 2022; 16:31:2 >
  • Kasko için 11.200
    Trafik sigortası 4000 teklif aldım
    Yılbaşı sonrası %20 zam bekleniyormuş

• Peugeot Türkiye bugün telefon edip "Aracınızla ilgili yazılım güncelleme çalışmaları devam ediyor. GT paket 308 araçların hepsinde güncelleme işlemi var. Tahmini tarih veremiyoruz fakat salı günü tekrar bilgi vereceğim." şeklinde bilgi verdiler.

• cyberghost34 C kullanıcısına yanıt

Bana da dün birebir aynı şeyleri söylediler, araç gümrüğe gireli 44 gün olmuş neyin güncellemesi bu kadar günde, iyice sıktı bu durum aklıma gelen her yere şikayetimi ilettim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde teslim tarihi 15 aralık olarak mı anlaşmıştınız ?

• Ben de hala beklemedeyim. Arac 18.11 de gümrüğe girmis. 21.11 de bayi ile anlastim. 29.11 de bakiye kapattim. 10 aralik gibi gelir demislerdi. Aralik başı gibi ikame arac verdiler hala onu kullanıyorum. Bizim araçların geleceği yok bu gidişle 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim aracın teslim tarihi 25 aralıktı. Aralığın başında erken de olabilir 15'i gibi de gelebilir demişlerdi  

• bana da 10 aralık en geç 15 i demişlerdi

şimdi bayi ile görüştüm net bir şey yok ama haftaya gelir sanırım diyor

genel merkezden bu gün arayacaklar yüksek ihtimal aynı şeyler söylenecek ve pazartesi tekrar arayıp bilgi vereceklerini söyleyecekler

10 gün boyunca her gün aramam sonucu anca ikame araç verdiler oda bayide araç olmadığı için rent a car dan araç kiraladılar onu verdiler 2021 astra dizel otomatik

en azından araç gelene kadar kullanabileceğim bir araç var elimde bayiye bakiyeyi kapattım kasko sigorta yapıldı artık sadece beklemek kaldı

• Aracımı aldığım bayiye dün 5 adet 308 gt gelmiş. Benim aracım aralarında yoktu ancak ben zaten Ocak tescil yaptırmak istiyorum, ikame araç da verdiler. Boşuna MTV ödemek de gereksiz olacak. Ancak benim anladığım araç sevkiyatları başlamış durumda.

• cratos4203 kullanıcısına yanıt

Hangi şehirdesiniz siz ?

İstanbul

• cratos4203 kullanıcısına yanıt
    Bunlar satılmış araçlar mı yeni tahsis mi acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt

Kasım ortasında faturası kesilen araçlarmış eğer 5 adet araçtan bahsediyorsanız. Benim aracım muhtemelen Ocak ortasında gelecek.

• shpgncn S kullanıcısına yanıt
    Genel merkez hangi aşamadan sonra aramaya başlıyor ?

Beni ikame talebinden sonra aramaya başladılar.

Bu gün tekrar aradılar genel merkezden

Haftaya cuma tekrar arayacağız dediler

Bu iş iyice hocalık oldu

Şu anki duruma göre ocak 2. Haftası gibi duruyor

• shpgncn S kullanıcısına yanıt

DUB22+DQK15+DN400 bu koddaki opsiyon nedir hocam.

• hsnsln H kullanıcısına yanıt
    360 kamera opsiyonu olması gerek

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.