ben direksiyonu hissediyorum ama koltugu pek hissedemedim |
Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu (18. sayfa)
-
-
Anladım teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fatura için aradılar mı hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam benim faturam mail adresime gönderilmiş fakat spam klasörüne düşmüştü. Faturayı kesildikten 2 hafta kadar sonra anca görmüştüm siz de orayı arada kontrol edin.
-
Bugün ikame araç olarak sıfır km opel grandland ultimate premium plus paket araç verdiler. Açıkçası 308 den vazgeçmeme sebep olacak neredeyse
-
bu psa grubunun kafası çok değişik çalışıyor vallaha.
-
Bende almak istiyorum bu araçtan ama ocak ayında geleceğini söylediler GT modelini alacağım bulabilirsem ve aşırı bir zam yemezse bakalım bekliyorum ocak 3 gibi gelin dediler banada inşallah alabilirim anlaşma yaptıktan sonra şubatta teslim edilecekmiş ben beklerim dedim şubat ayını yeterki araba bulun dedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şubat ayında teslim edilecek araç için fiyatı sabitliyorlar mı? Bir de fiyat olarak ne söylediler?
-
Fiyat söylemediler 3 ocakta fiyatı söyleyip sabitleyecekler paranın tamamını 20 ocağa kadar yatırmayı istediler sorun değil dedim yeterki araç bulun dedim bekliyorum bakalım
%5 zam gelecekmiş kesin üstü olur mu bilemem
-
Evet gelecek bakalım ne olacak
merhaba
hocam aradılar haftaya teslim edeceklerini söylediler
-
Çok iyi sizin için kaça bitirmiştiniz fiyatı
920k
-
Siz kasım'da mı sipariş vermiştiniz?
-
Çok iyi fiyat bana 1005k dan verecekler galiba
Merhaba Hocam,
Hayırlı olsun. Beni bu gün arayacaklardı henüz aramadılar.
-
Hocam ben kasımın ilk haftasında sipariş verdim. Bana geçen hafta Ocak 15'e kadar teslim edilir dediler. Henüz arayan soran yok.
-
arkadaşlar bu böyle olmayacak.birlikte hareket edip yapabileceğimiz bir şey yok mu?bu nedir allah aşkına lamborghini alınca bu kadar beklemiyorsun
-
ikame araç aldıysanız çok dert değil hocam aslında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X