Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.505
Cevap
105
Favori
174.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aynı şekilde bilgi verdiler

pazartesi aradıklarında cuma dönüş yapacaklarını söylemişlerdi şimdi pazartesiye sarktı

• BUgün tekrar arandım. Benim aracım 5 Aralık'tan bu yana Türkiye'de. Hala yazılım bekleniyor. Muhtemelen Ocak ortası gibi teslim edebilecekler. Neyseki ücreti ödedim fatura kesildi. Şu ortamda tekrar bir zam iyi olmazdı.

• Ben anlamadım arkadaşlar.hepimize yazılım bekleniyor deniyor,ancak teslim edilen araçlarda mevcut.o araçlar yazılım beklemiyorda bizim araçlar mı yazılım bekliyor.

• CrAlbus C kullanıcısına yanıt

Aynısını bugün ben de düşündüm. Teslim edilen var, ilana koyulan var, 2. sahibine satılan araçlar bile var.

Yazılımı güncelleyen eleman ayda bir gidip bütün araçları güncelliyor geri mi dönüyor napıyor nasıl bir süreçse artık. Benim aracımın gümrük kaydı yapılalı 16 gün olmuş ocakta teslim deniliyor ama tam gün belli değil.

• Asgari ücret 8500 oldu. Bu da yılbaşında ciddi zamlar geliyor demek. Umarım herkesi faturasını Aralık ayında kestirebilir.

• PtonHo P kullanıcısına yanıt
    Doğru gemiyi takip etmişiz hocam bayiden aradılar bugün geminin gümrüğe geldiği söylendi faturayı yarın kestiricem bir aksilik olmazsa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • peoleo P kullanıcısına yanıt
    Beni henüz aramadı ama dün kendim bayi ile konuştuğumda aracımın gemide olduğunu söylemişti. Faturayı haftaya keseriz demişti.
    Zaten 15 ocak teslim anlaştık biz daha erken olursa süpriz olur bana

• PtonHo P kullanıcısına yanıt
    Yarın bi arayıp sorun bence çünkü benimki de haftaya diyodu bir anda gümrükte göründü diye güncelleme geldi dedi belki aynı gemide olabilir

• peoleo P kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Bugün plakamı ayırttım xx NN 308 :)

• hayırlı uğurlu olsun:)

• Bayiyi aradım
    Araç gümrükte yarın en geç öbürgün bana faturası kesilir. Sonra biz size keseriz dedi. Bilgiler doğru👍 siz ilk alırken hangi tarih teslim anlaştınız ? Benim güncelleme işine takılmazsa hızlı olcak

• boras06 kullanıcısına yanıt

Henüz geçmedim ama bayide denedim. Style tech 308'im var. Yalıtım anlamında çok büyük bir fark hissettim ben, yeni 308 bu anlamda kesinlikle çok başarılı. Arka alan bir miktar genişlemiş ama hala dar bana kalırsa. Bunun dışında kalite hissiyatı 5'ten 10'a fırlamış diyebilirim. Motor konusunda bir fark hissedemedim çok az kullandığım için. Koltuklar da çok daha konforlu ve koltuk ısıtmaya bayıldım ben :)

Bu arada arkadaşlar henüz faturayı kesmedik ama asgari ücret haberinden sonra sıkıntı çıkar mı sizce bayide? 960'lardan direkt olarak 1 milyona falan fırlamaz umarım

• apollo_aa A kullanıcısına yanıt
    Bende 17 kasımda kapatmıştım ama hala bekliyorum ve net bir bilgi yok

Bu gün genel merkezle tekrar konuştum ocak sonrasına sarkmaz herhalde dedim

Onun için uğraşıyoruz diyorlar

İkame araç istedim 5 gün oldu hala araç gelecek

• maalesef bu yazılım güncelleme herkes için. 😔

ben de bakiye kapattıktan 1 ay sonra almıştım.

şu an keyifle kullanıyorum. çok keyifli bir araç. sabrın sonu selamet. arabanızın içine oturduğunuz an her şeyi unutacaksınız. 😌

• Arakaşlar ben aracı 1 ekimde teslim aldım. Servisi aradım şase numarası girip baktılar. Araçta tavan boyası kontrol kampanyası ve harita yazılım güncellemesi olduğunu söylediler. Bilgisi olan var mı?

• igokkaya20 İ kullanıcısına yanıt

Araçların yazılım güncellemesi bayilerde yapılabilecek şekle geldiyse yakında sevkiyatlarda muhtemelen hızlanmaya başlar

• igokkaya20 İ kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce trim sesi için servise gittiğimde müşteri temsilcisi ekranında harita yazılım güncellemesi kampanyası bende de görünüyordu. Teknik personel yapmaya çalıştı, indirilecek dosyanın sistemde bulunmadığını söyledi.

Bu iki haftada bir şeyler değişmiş de olabilir.

• Anasının kuzusu A kullanıcısına yanıt

Hocam koltuk ısıtma direksiyon ısıtma gibi net anlaşılabiliyor mu? Sanki bende o kadar çok ısınmıyor elimle hissedemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @w@terfly@ @ kullanıcısına yanıt

Hocam ben kısa sürede hissettim fazlasıyla ama hava da epey soğuktu o sebepten de olabilir :)

• Anasının kuzusu A kullanıcısına yanıt

O zaman bi servis yolu gözüktü bana. Multimedya ile ilgili de sorun yaşıyorum :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.