Gümrüğe gelince bakiyeyi kapattım fatura kesildi. İkame araç sıkıntısı var. Şu an ben de bekliyorum ama araç mı önce gelir ikame mi belli değil :) |
Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu (15. sayfa)
-
-
Az önce müşteri hizmetlerinden aradılar.aracın hala yazılım güncellemesi alacağını cuma günü tekrar dönüş sağlayacaklarını söylediler…rezalet.
-
Türkiye'ye özel işletim sistemi yüklüyorlar
4g kapalı, İngilizce desteklemiyor, bazen de crash oluyor.
Gerçekten rezalet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akasha_Ether -- 19 Aralık 2022; 16:57:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bunları iptal edeceklerini satış sırasında söylemiyorlar.ve üstüne işlerini yapmayarak resmen satın alınan aracı rehin tutuyorlar.keyifli bir süreç olması gereken araba alımı resmen zül oldu,keşke astra tercih etseydim demeye başladım şimdiden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Astra güncellemeleri almanya limanda yapıyorlar demişti satış danışmanı orada durum daha bozukmuş
Yani psa tamamıyla böyle mi çalışıyor.komedi resmen komedi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrAlbus -- 19 Aralık 2022; 17:30:58 >
Benide aradılar cuma bilgi vereceklermiş
En erkenn pazartesi salı teslim ederler oda en iyi ihtimal
İkame araç talebinde bulundum
Çarşamba haber vereceklermiş
Kullandığım kredinin ilk taksidini ödeyeceğim,araca binmek nasip olmadı.hahahahah
Bayiden geçen ay satılan 8 adet 308 gt den 4 ünün geçen hafta geldiğini kalan 4 ün de bu hafta gelmesinin beklendiği bilgisini aldım.
Hahahaahahah
Araç şase numarasından takip edebileceğimiz bir yer var mı ? Gemide mi limanda mı vs ?
aracın bayiye gelmesine gerek yok yani bakiyeyi kapatmak için
Güncel fiyat alan var mı
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah, ben hala ayarlayamadım anajtar cebimdeyken kapıların garşarın aynaların açılmasını hiç beğenmedim araç erişiminden ayarlanmıyor çok can sıkıcı, seninkide öylemi peki
Anahtar cebinizdeyken kapıların farların aynaların sürekli açılıp kapanması çok can sıkıcı, arabaya binmeyecek bile olsan yanından geçsen bu işlemi her seferinde yapıyor, açılıp kapanıyor
Ekrandan ayarlanmıyor
Teşekkürler, siz de kazasız belasız güle güle kullanın.
Ben bu ayarların olduğu ekranı buldum ama denemedim açıkçası. Anahtarı pantolonun çakmak cebine sıkıştırıyorum anahtarsız giriş çalıştırma özelliğini aktif kullanıyorum, kısacası özellikten memnunum.
Aracı kullananlar ekranların kapanması kilitlenmesi gibi sorun yaşadınız mı hiç ?
-
Ben birkaç sefer yaşadım.
Biri yolda 90la giderken oldu.
Önce dondu, gösterge 50yi falan gösteriyordu. Sonra tamamen kapanıp açıldı.
Bir çok müşteride ekranların tamamen gittiği, tekrar açılmadığı gibi şeyler duydum. Pejo Fransadan konuyla ilgili güncelleme beklendiği için araçların sevkiyatları yavaş ilerliyormuş
-
Sevkiyat işindeki güncelleme olayı Türkçe dil desteği ve bazı özellikleri kapatma ile alakalı olduğunu tahmin ediliyorum. Umarım güncelleme gelir 4g açılır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X