Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.505
Cevap
104
Favori
173.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anladım hocam ama zorunlu tutulma olayı hiç hoş olmamış.

• cerberuss C kullanıcısına yanıt
    Benide aradılar bu gün
    Aynı şeyler
    pazartesi tekrar arıyacaklarmış
    Umarım haftaya teslim teslim ederler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • shpgncn S kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bayi bu gün 308 ikame araç tahsis etti. Bizim araçların ne zaman teslim edileceği konusunda net bir bilgi yok.

• cyberghost34 C kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam teşekkür ettim. Gelişme olduğunda haberdar edelim birbirimizi saygılar

• PtonHo P kullanıcısına yanıt

Hocam yalnız bu gemi Japonya, Çin, Mısır, Singapur falan geliyor. Fransa'ya uğramamış bile bu olduğu bilgisine nereden ulaştınız

• peoleo P kullanıcısına yanıt

Tahmini olarak derinceye varış yapacak ilk araç gemisi buydu, Hatalı bilgi için kusura bakmayın

Sizin aracınızı Aralık ortası mı teslim ederiz demişleri ?

• Bayi ile görüştüğümde aracın ay içerisinde teslim edileceğini Fransa limanda olduğunu söylüyor. Bayiden aracı gelen bir arkadaşın edindiği bilgi bir sonraki gelecek araç gemisinin Young Shin isimli gemi olduğu.

2-3 gündür takip ediyorum Gemi Slovenyadan Fransaya doğru yola çıktı. Bilgi doğruysa buradan araçları yükleyip Türkiye ye doğru yola çıkacak. Fransa Türkiye gemi ile maksimum 4 gün ay içinde ulaşmış olacak. Bakalım takipteyiz

• Benim henüz faturam kesilmedi ay sonunda fatura kesileceği, Aracın 15 ocakta teslim edileceğini söylediler bayiden. Sizede ocak içi teslim mi dediler arabayı anlaşırken yoksa aralık 15 mi ? Bizim araçlarda o gemide mi olacak onu anlamak istediğim için soruyorum

Evet 15 Aralık teslimiydi. Bu gün ikame aracı almaya gittiğimde satış temsilcisi araç ruhsatını gösterdi. Araç Türkiye'de olmasaydı ruhsat çıkmazdı sanırım.

• aliof A kullanıcısına yanıt
    Arabaya yeni bindim 😅

Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu

Dahaca benim de faturam kesilmedi, şasi motor belli ancak tr gümrüğe girmeden fatura kesemiyorlar net bir tarih yok ay içinde türkiyeye geleceği söylendi sadece aynı gemidir diye tahmin ediyorum

• Akasha_Ether kullanıcısına yanıt

hayırlı uğurlu olsun hocam kazasız belasız, nasıl ilk hissiyat :)

• peoleo P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, size de şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.

Yaklaşık 1000km oldu, birkaç şikayetim dışında gayet memnunum 😊

Birkaç şikayet de çok mühim değil aslında çözümleri var.

• Gemi rıhtıma yanaştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bu hangi uygulama ben de böyle gözükmüyor

• Görünümü uydu yaparsanız bendeki gibi gözükür

ne gibi şikayetler? bende de var ama şikayet denmez, eski araçtan alışkanlık diyelim.

- mesela hıza göre otomatik ses seviyesi yok. ses seviyesiyle çok sık oynuyorum.

- aracın yerini bulmak için kilit tuşuna basınca öndeki sinyaller beyaz yanıyor ve zayıf. sarılar yansaydı daha parlak olurdu. böyle bulmakta zorlanıyorum.

- direksiyon üstünde tekerlek olsaymış daha iyi olurmuş. bu da yine benim alışkanlıkla alakalı.

- start-stop biraz agresif. 5km/h altında fren yapıyorsan hemen motor kapatmaya çalışıyor.

aklıma gelenler bunlar.

• Reis-i Eagles kullanıcısına yanıt
    trim sesi vardı bugün düzelttiler
    Multimedya İngilizce desteklemiyor, 4g bağlantısı yok. Harita güncellenmiyor.

Start stop dediğiniz gibi aşırı agresif arabanın durmasını bile beklemiyor.
    Start stop ile araba durduğunda eğer yokuştaysanız araç çalışırken geri kaçıyor, aracın bu huyunu bilince alışıyorsunuz ona göre davranıyorsunuz.

Aracı iki kişi kullanıyorsanız hafızalı koltuk çok elzem. Ama opsiyonel bile değildi.

Bunlarda başka şikayetim yok 😅 biraz fazla olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akasha_Ether -- 17 Aralık 2022; 20:49:40 >

hafızalı koltuk benim için çok önemliydi ya. sırf 308 aşkımdan razı gelip aldım.

hafızalı koltuk + elek. bagaj.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.