< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu (12. sayfa)
-
-
Mtv ödenmeden plaka alınamıyor diye biliyorum
Bu durumda mecburen bayi ödüyor
Bildiğim kadarıyla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bayii ödemiyor. Tescilden sonra 1 ay süreniz var.
Günaydın.
Benim MTV'yi bayi ödemiş. İnteraktif vergi dairesine girdiğinizde ödenmiş ise görebiliyorsunuz.
Gerçi henüz arabayı teslim alamadık ama :)
-
evet biz ödüyormuşuz ama aracın fiyatının içinde proformada yazıyor
-
-
Bu zamana kadar aldığım 2 araçta da mtvyi hariç tuttular, ben teslim aldıktan sonra ödedim. Değişiklik olabiliyor demek ki.
Benim de vergi dairesinde MTV ödenmemiş görünüyor, proformada MTV giderleri de yazıyordu bayiyi arayıp sorduğumda 1 hafta 10 gün sonra bayi tarafından satılan bütün araçların toplu ödeneceğini söylediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam fiyat yakın zamana mı ait, şu an ne kadara veriyorlar GT'yi bilginiz var mı?
-
Hocam şu an byi fiyatı 957500 +18k civarı bir paket mecbur kılıyorlar ortalama
975.000 bandına çıkıyor tahminimce 960k den aşağı bırakmazlar diye tahmin ediyorum
Ben 16 kasımda aldım
17 kasımda zam geldi
3 aralıkta bir daha zam geldi
Ocakta tekrar geleceğini söylüyorlar %15-%20 arası
Tabiki net bir bilgi yok
evden çalıştığım için 7/24 kapalıda. kızımı okula bırakıp alırken çıkıyorum. AVM, çarşı pazar genelde kapalı otopark. ama kırmızı renk mıknatıs gibi bütün kuşlar hedef alıyor.
bu arada arabaya çok alıştım. şasi sert kullanıma çok uygun. eski aracıma, Scala'ya göre, tren gibi dönüyor virajları. motor hırıltısı ekstra gaz veriyor. ancak şehir içi (İstanbul) kullandığım için hep bi türlü hakkını veremedim.
selam arkadaşlar bende aracımı 4 gün önce satın aldım, size bir sorum olucak geri görüş kamerası d moduna aldığında kapanmıyor sürekli açık kalıyor kendim kapatmak zorunda kalıyorum telefon açıp söyledim siz kapatıcaksınız dediler böylemi en ucuz araçlarda bile kendisi kapanıyor,
ayrıca araca yaklaşırken kapı açılıp kapanması ekrandan nasıl iptal edilir
-
Bende biraz ekranda kalıyor sonra geçen süreye bağlı kapanıyor. Yada belirli bir hızlimitinden sonra hemen kapanıyor, açmak istesen de açılmıyor, denedim. R'deyken kapatma butonu çalışmıyor D'de elle kapatılabiliyor. ilk zamanlarda ben de diyordum acaba kapanmıyormu diye ama bu şekilde ayarlanmış anladığım kadarıyla.
benimki hiç kapanmıyor sürekli açık kalıyor bizzat denedim, senin araç allure paketmi? araca yaklaştığında kapıların ve aynaların açılıp kapanmasını nasıl iptal ederim peki? ekrandan ayarlayamadım, bayiyi aradım onlarda bilmedini söyledi
-
Bendeki GT paket.
Kapı ayna ayarları gibi bir çok ayar multimedya ekranındaki ayarlar bölümünde mevcut.
Merhabalar.
Araç teslimi için bu gün Peugeot merkezden aradılar. Maalesef araçların ne zaman teslim edileceği belli değil. Ayın 21'inde arayıp güncel bilgi verecekler.
İkame araç istedim ve tahsis edilecek.
-
Selamlar hocam, bayiyle tekrar görüştüm halen limanda geminin olduğunu, bir problem olmadığını söyledi. Dediğiniz gemi baktığımda slovenyadaydı şu an fransa'ya yaklaştı bayağı oradan alıp yükleyip mi gelecek acaba. Bu arada Stellantis organizasyon müdürü ile görüştüm (308'in Türkiye lansmanını organize eden kişi) araç şaşi sinden baktığında bu ay içerisinde geleceğini iletti. Teşekkürler bu arada bilgiler için
-
Arkadaşlar biri bana cevap versin lütfen rica ediyorum,
Yeni 308 allure paket aracım var, anahtar cebimdeyken araca her yaklaştığımda kapılar ve aynalar açılıp kapanıyor, ekrandan iptal etmeyi denedim olmuyor, yani sadece kapı kilitleri sürücü kapısı ve bagaj kapağı açılsın seçenekleri var, işyerimin önünde durduğu için araç gün içinde belki 20 kez arabanın yanından geçmeye mecburum buda sürekli açılıp kapanma yapıyor.
Bunu nasıl iptal edebilirim. Biri yol göstersin lütfen
-
Hocam bayi ismi vermemek şu aşamada bence daha iyi olur.
@peoleo Ben de teslimat günü, fatura vs. gibi konuları bayi ile görüşüp işlemleri daha net duruma getireceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X