Ben yılsonuna kadar vekaletname verdim. Yeterli demişlerdi :D Ocağa kalırsa tekrar mı vekaletname çıkartacağız? |
Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu (10. sayfa)
-
-
türkiye sınırlarına giriş yapmış bir araç bir ay depoda bekletilmez.yazılım güncellemesi denen işlem en fazla ne kadar sürebilir ?
-
Tekrar zam gelecektir onu bekliyorlardır
-
iyi ama bakiyeyi kapattık ve faturalar kesildi
-
Fatura kesildiyse iş bitmiştir, içiniz rahat olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bakiyeyi kapattım, ortada ne proforma var ne de vekalet talebi sadece aralığın 25'inde geleceği bilgisi mevcut. 25'i de net değil tabi, satış temsilcisi erken de gelebilir geç de gelebilir dedi.
-
Selamlar, fotoğraf çekebildinizmi, ürünün sitesindeki fotoğraflar çok net değil paylaşabilirseniz sevinirim
-
Herkese merhaba,
yeşil 308 gt paket için bayi ile anlaştım. Daha öncesinde kapora göndermiştim. Yarın gidip tüm bakiyeyi kapatacağım ve fatura kesilecek. Bana da Aralık 20-25 dediler.
Arkadaşımda da 308gt var. wi-fi sorunu ciddi. Eğer tr ye gelen araçların wifi özelliği kapatılıyorsa bu bir skandal.
Opel corsa'larda wifi açıktı ve navigasyon güncelleniyordu. Bunu globale yazmamız lazım. Böyle bir uygulama ilk kez görüyorum. Aracın ötv durumlarını etkileyecek birşey olsa anlarım, ya da opsiyon olarak satılan bir özellik olsa ( geçmişte passatlarda matrix farların kapatılması gibi) yine anlarım. Ama ne donanımı ne de opsiyonları etkilemeyen bir özelliğin tr de 3 aydır kapalı olması kabul edilebilir değil.
3 yıllık live traffic hakkımız var ama güncelleme yapamıyoruz.
Sizce de organize olarak bu işin üzerine gitmemiz gerekmez mi?
-
Selamlar ben de tekno gr GT için kaporamı verdim ay sonuna goğru araçların teslimatınon yapılacağı söylendi.
araç fransa limandaymış gemiyi takip etmek için geminin ismini istedim ancak bu bilginin kendilerinde olmadığını söylediler bilgisi olan var mı bu konuda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu konu benim de canımı sıkıyor. Tüketici hakem heyetine şikayet etsek sonuç alabilir miyiz acaba.
Arabada navigasyon var ama güncelleme almadıktan sonra olmasa da olur.
Bir de bir sürü yazılım hatası var. Mesela dili Türkçe yaptıktan sonra tekrar İngilizce yapamıyorsunuz. Profili silmeniz lazım. Bazen multimedya işletim sistemi crash oluyor tamamen kapanıyor bir süre sonra tekrar açılıyor vs...
Bu hatalar nasıl giderilecek. İnternete erişim olmazsa psa'nın hatalardan haberi bile olmaz.
Yazılım konusundaki desteği yetersiz buluyorum.
Yıkayıp çekerim diyordum ama fırsat olmadı. 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sanırım araçlarımız aynı gemide, ben de gemi adı ve olası gecikme bilgisini soracaktım bu hafta. Farklı bir cevap alırsam konuya eklerim.
-
ben ara ara soruyorum geminin limandan halen ayrılmadığı söyleniyor. Edindiğim bilgiye göre fransa limandan türkiyeye maksimum 3-4 gün içinde ulaşıyormuş gemi, siz de bir sorun bakalım ne diyecekler gemi adı için
Gemi fransadaysa ocak sonuna sarkabilir teslimatlar.bana söylenen bilgi bu şekildeydi.
yazılım bekleyenlerde bir gelişme var mı acaba?
-
Ben bugün direkt peugeot müşteri hizmetlerine şasi numarası ile bilgi istediğimi ilettim.bakalım ne gibi bir geri dönüş sağlayacaklar.
BAYİM İLE GÖRÜŞTÜM ARACIN TÜRKİYEDE OLDUĞUNU VE YAZILIM GÜNCELLEMESİ YAPILACAĞINDAN KAYNAKLI GECİKME OLDUĞUNU BELİRTTİ
SADECE GT PAKETLERDE GEÇİKME(YAZILIM GÜNCELLEME OLUYORMUŞ)VARMIŞ
YAZILIMIN DA NAVİGASYON İLE İLGİLİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ
BEN BAKİYENİN YARISINI YATIRDIM PROFORMO KESİLDİ AMA VEKALET VS İSTENMEDİ
BU GÜN PEUGEOT GENEL MERKEZİ İLE GÖRÜŞTÜM ŞASE NUMARASI ALDILAR MAX 2 GÜN İÇİNDE DÖNÜŞ YAPILACAĞINI SÖYLEDİLER
BAYİ DE EN GEÇ 15-20 ARASINDA TESLİM ETMELERİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ
BAKALIM BEKLİYORUZ
YAZILIMLA ALAKALI ASLINDA KİMSENİN NET BİR BİLGİSİ YOK WİFİ VE NAVİGASYON OLABİLİR BAYİ NET BİLGİM YOK AMA NAVİGASYON SANIRIM DEMİŞTİ
-
-
Hocam herhangi bir güncelleme yok yalan söylüyorlar. Gümrükte wifi ve 4g özelliği kapatılıyor araçların.
-
BU GÜN BAYİYE ALLURE PAKETLER GELMİŞ 3 TANE GT PAKET VARMIŞ TESLİM EDİLECEK SADECE ONLAR GELMEMİŞ
SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİYSE ARAÇLARI NEDEN BEKLETİYORLAR Kİ
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X